reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Fanta przeczytałam ziewam i teraz cały czas ja ziewam hehe :-D
Koralikowa to miłej zabawy :-)
Mirelka ja nie miałam takich rolet więc nie doradzę :sorry:
Witam nową mamuśkę napisz coś o sobie :-)

Z lekka posprzątane, poodkurzane, włoski umyte :-) teraz tylko obiad, mam nadzieję że mi się cycki rozmrożą bo zapomniałam je wieczorem wyciągnąć :sorry: dobrze że mam zupkę :-) byłam przekonana że dzisiaj poniedziałek hehe :-D

Mirelka ja nie zamawiałam:no:
Paulawawa witaj
Koralikowa udanego dnia uważaj żeby cię jakiś dinuś nie pożarł:-D

ja wróciłam z miasta jutro szykuje nam się spotkanko rodzinne ale chyba nie pójdziemy bo mały nadal przeziębiony:-( a szkoda....ale jeszcze zobaczymy

Mieszkanko lsni:) Olek spi... jeszcze tylko obiadek dopracuje:-) Na razie wolne:-D
Na spacer pasowało by pojsc bo pogoda ładna ale nie wiem czy dam rade bo mnie tak @ zalewa:sorry: juz dwa razy przemokłam... szok. Nigdy tak nie miałam... :confused2: i jak wyjde na dwor i znowu przemokne... :sorry:

aguska moze do jutra mu sie polepszy i pojdziecie:tak:
paulawawa witaj!
mirelka ja tez nie zamwiałam:no:

szkoda że żadna z mamuś nie zamawiała :cool: a czy któraś ma rolety rzymskie jak się sprawują, my teraz poddasze remontujemy i nie chcę żadnych karniszy firanek, zasłon tylko rolety i tak myślę czy się sprawdzą:tak:

moje dziecię drzemkę ucina, pobawiłyśmy się w domku bo ze spacerku nici bo siąpi :tak:

założyłam małej dziś nowe rajstopy nówki nieśmigane trochę poraczkowała i już rajstopy całe w szulkach fe nie lubię takich :no: jadę dziś do Lidla to kupię jeszcze z 2 pary są teraz na promocji, zima zapasem to będzie jak znalazł :tak:

Aguska a może jedna pójdziecie nie ma co tak siedzieć w domu takie siedzenie to nic dobrego trzeba środowisko zmienić, :tak:
różyczka ja odkąd urodziłam to też tak ze mnie się leje oby @ szybko cię opuściła, u nas od rana siąpi, jest zimno
Beata jak cycki rozmroziły się?
paulawawa witamy, przyłącz się do Nas:tak::-)

mały znowu nie chce jeść obiadu:sorry:
mirelka z tym że tak będzie Bartka kuzynka o 1,5 roku młodsza więc żeby on jej jeszcze nie zaraził:baffled:
no zobaczymy może się wybierzemy wszystko zależy od Bartusia

Wpadam do Was na kawkę :tak:.
Młody śpi, a ja już odkurzyłam, podłogi pomyłam, pranie wstawiłam i powiesiłam, łazienkę ogarnęłam, kuchnię też, drzwi zaimpregnowałam preparatem do drewna, wietrzy się teraz, więc odpoczynek się należy :-p.
Beata, aż takie zaraźliwe? :-D:-D Jak się mieszka w mieszkanku, opowiadaj co u Was, bo daaaaawno Cię nie było :tak:.
Paulawawa, witaj :-)
Koralikowa, nie wystrasz dinozaurów :-D:-D:-D:-p. Miłego wypadu :tak:
Różyczka, no proszę jednak wenę miałaś ;-).
Mirelka, widziałam takie na własne oczy w jakimś sklepie i nie za bardzo mi się podobały, strasznie ciężko wyglądały, ale widziałam też takie delikatne więc jak na własne oczy nie zobaczysz, pomacasz, to nie wiesz :tak: zamówiłam sobie próbniki, może młodemu do pokoju zamówię ;-).
Aguska, może nie ma ochoty? Coś mu tam wsiśniesz później znając życie ;-).
Wklejam kolor przedpokoju <na żywo jest jeszcze ładniejszy> :-)
DSCN4278.jpg

Za książki Maciusia zapłaciłam 420 zł,bez 3 książek,
a za Emilka 120 zł.
Ileeeeee? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 420 zł pakiet do IV klasy Nowej Ery? :eek::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Weź mnie nie strasz. :eek:
U mnie o tyle sytuacja żle wygląda, że jedno dziecko po drugim książek dziedziczyć nie może, a rok po roku idą po sobie do szkoły. :wściekła/y::crazy:

Różyczko to dobrze , że spokój. ;-)Mam mniej do nadrobienia.:-D

Fanta no to stuk pośladkiem, bo i ja dopiero co przysiadłam na pupie. Czy to jasny fiolecik?

Siostra pojechała do pracy, łącze mi swoje podrzuciła. :-) :tak:
Co u nas?
Mój od poniedziałku na urlop 3 tygodniowy idzie. :confused2:
Szykujemy się powoli do roku szkolnego , ale nie szalejemy , dopiero planujemy , bo kasy brak. :sorry:
No i 1 września pohulać na wesele idziemy do siostry męża. :tak:
Łącza nie ma , to i w domu wszystko na błysk posprzątane. :-D Ale mi się tęskni za wami. :sorry:

reklama
Do góry