reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Krolcia Anula mój też był okropny mam nadzieje że dziś będzie już ok
Asiulka no to gratki mały zdolniacha:-);-)

ja zasiadam z kawka na 10 przychodzi Ł siostra popilnować małego a ja muszę wyjść na miasto
Mały coraz lepiej na szczęście ale katar jeszcze ma spory

reklama
Witajcie, wybaczcie że nie zaglądałam ostatnio ale po tych gościach jakaś zmęczona wczoraj byłam :sorry: jeszcze projektant przyjechał szafę w przedpokoju nam wymierzyć i trzeba było do południa siedzieć w domu :tak: wieczorem poszliśmy na spacer ale takie chmury naszły że uciekliśmy do domu, ale nie padało coś :sorry: dzisiaj znowu do banku trzeba jechać i na pks po zaświadczenie dla M bo ostatnio nie chcieli mu dać, jak tym razem tak samo będzie to ja wkroczę do akcji bo to ich zas****ny obowiązek jak pracodawca potrzebuje z 2010r zaświadczenie :tak: Kuba jeszcze śpi, M już w pracy a ja mam @ i jestem do d**** :baffled: coś się pochmurno zrobiło a zapowiadali na weekend ciepło nawet 30 stopni :sorry: ale jak dla mnie może tak być, fajnie lasem i deszczem pachnie aż by się poszło na grzybki hihi :-) idę coś zjeść, jeszcze posprzątać, obiad i włoski umyć i to wszystko do 13 więc trzeba się ruszyć :-)

bry!
Wstałam... jestem gorzej zmeczona niz sie kładłam... nocka okropna- najpierw bezsennosc mnie dopadła potem Olek dawał popisy, a potem ajkies horrosy mi sie sniły:baffled:
W planach sprzatanie ale nie wiem czy mi sie chce....

reklama
Witam :tak::-)

o to w całym kraju pogoda daremna i u nas zimno brrrrryy tak zapowiadali upały na weekend a tu dupa blada:wściekła/y::no::szok::angry:

Lena wypoczywajcie
Koralikowa miłej zabawy u dinozaurów

ja już co nieco ogarnęłam, kwiatki podlałam, mebelki w kuchni przetarłam z pościelą się rozprawiłam rozebrałam i się wietrzy a teraz trochę się ponudzę, Liwa ucina sobie drzemkę,:-):tak:

edit.
miałam jeszcze pytać czy któraś z Was zamawiała może te rolety rzymskie;-)
Roleta rzymska Padva - Dekoria

ja się przymierza do zakupu rolet rzymskich na razie zamówiłam próbki materiałów i katalog :tak:

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry