reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aśka fakt faktem nie ogólniaj swoich wypowiedzi w sensie że wszystkie jesteśmy takie okropne.Bo z twoich postów można tak wnioskować dlatego fanta sie wkurzyła
Fanta spoko;-)

Ostatnia edycja:
reklama
pisalam tylko od nowych uzytkowniczkach forum, bo one przyznaly sie, jak postepuja ze swoimi pociechami. Podzielilam sie swoja wiedzą i wartosciami, tym czym zyje i co mnie pasjonuje czyli wychowanie pociech.
Do Was nic nie malam, choc wiem ze nie bardzo Dzielicie moja opinie i bylyscie po tamtej stronie.
Ja sie nigdy nie zgodze, ze agresja to wychowanie dzieci. Nigdy! i nigdy nie bede przechodziala obojetnie wobec takiej sytuacji! Nie moge pisac, ze to wasza sprawa jak bijecie dzieci, swoje dzieci bo to wyzwala zla energie.

Nie chce mi sie edytować, pousuwam poprostu!

Ostatnia edycja:
Ja chce zakonczenia tego tematu, bo waszej opinii i tak nie zmienię, dlatego też po spotkaniu z psychologiem nie pisalam za duzo. Szkoda tylko, ze rodzice nie sa swiadomi swoich bledów i chca ciagle je popelniac, nie szukaja rozwiazań i brna tylko w tym samym

Asienka - nie jestem nową użytkowniczką na tym forum - jakbyś przeczytała mój post jak weszłam na ten wątek - jestem tu - na BB - od wielu lat, byłam moderatorem na staraczkach, że usunęłam konto i założyłam nowe to inna sprawa, regulamin znam i nie podoba mi się ton twoich wypowiedzi bo oczerniasz innych rodziców. Że coś ci się nie podoba to ok, masz takie prawo ale publiczne ubliżanie innym i nazywanie ich wyrodnymi rodzicami to z grubsza przesada do której TY się posuwasz. Życzę powodzenia w wychowywaniu dzieci w przekonaniu że wszyscy ludzie są dobrzy równocześnie współczując twoim dzieciom z jak przykrą rzeczywistościa przyjdzie im się zmierzyć w starszym wieku.

krolcia - zdrówka dla synka :tak:

sawi - mój się nie mógł na żadne zdecydować więc walnęłam "Emilka" a on się zgodził :-p

justa - powodzenia ;-)

Właśnie sobie przypomniałam dlaczego usunęłam poprzednie konto na BB, miałam dość nawiedzonych fanatyczek które z wg mnie i innych z błachej sprawy robiły aferę. Usuwam się z wątku i życzę wszystkim tu piszącym powodzenia we współżyciu. ;-)

A ja sie witam w ten ponury dzień
Kurcze znowu pada!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:a gdzie ta piękna pogoda co zapowiadali???????????
na szczęście mały pospał znowu do 8,20 to jedyny plus:tak:
Zaraz idę sobie kawusie zapodać na obudzenie się:-D
A wy gdzie?

reklama
Do góry