reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie chce mi sie edytować, pousuwam poprostu!
Nie wiem czy zauważyłaś, ale edytowałam już wczoraj po tobie i posprzątałam cały ten wczorajszy bałagan. :dry:

Sol nigdzie się nie wybierasz, zostajesz!

Aga żebyś ty słyszała jaką ja pobudkę z rana dziś miałam. :-D
O 6 rano koguty na zmianę ( u wszystkich sąsiadów) zaczęły wołać " kuuukuuurykuuuuu", potem przyjechał żuk z pieczywem i ze spożywczymi rzeczami , jak zaczął trąbić :eek:, moment się zerwałam . A na koniec gospodarze swoje krowy zaczęli wyprowadzać na pastwiska a muuuuuuczeń końca nie było widać. I takim to sposobem na nogach jestem od wczesnego świtu. :-D

reklama
Justa - dziekuje Kochanej Moderatorce za posprztatnie, nie wiem co tam ominelam lecz z grubsza przepraszam!
Sol - wyrodna matka nikogo nie znazwalam (znajdz prosze takowe sformułowanie), opisalam tylko czym dla mnie jest rodzicielstwo, a co dla mnie nie istnieje!Jeszcze nie dostalam sensownej odpowiedzi, iz bicie pomaga w wychowaniu! No niestety, dlatego tez definitywnie koncze ten temat! Ja nigdy nie mialam problemu, tutaj na BB byłam i jestem lubiana. Z regionalnego z dziewczynami spotykalam sie nawet w realu!
Justa - a co ja mam sobie pojsc?:dry:

Justa - tak, tylko teoretycznie zapytałam!:-DDzieki nie wiem gdzie tam te posty pogubilam!
Dziewczyny na zumbe zapiszcie sie!? Super sprawa! Pokrecić tyłkiem i innymi atrybutami kobiecej urody!

Dzisiaj zakupy, a Asienka w proszku! Dwa festyny w weekend mnie czekaja, zobaczymy czy bedzie fajna pogoda!

Asienka mi zumba nie potrzebna ja z Bartkiem codziennie szaleje przy muzyce:-Dz reszta jakbym zaczęła ćwiczyć to bym zniknęła:zawstydzona/y::-D
Kurcze burza przeszła ale nadal ciemno i pada.........
Mały znowu ma już zrobiony domek/namiocik albo Bazę:-D:-D:-D
no i leci teraz jego ukochane Toy Story:-D
ja dziś robie na obiad makaron ze szpinakiem więc nie muszę sie spieszyć z niczym:-p
Justa nie zła pobudka:-D:-D:-D
A dlaczego któraś chce odejść?nie wiecie że czasem trzeba sie posprzeczać:-D:-D:-D

U mnie czarno i znowu grzmi!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hejka.
Dopiero teraz odpaliłam kompa.
No więc rano oko Mateusz wyglądało jak po walce bokserskiej. Byliśmy już u lekarza i młody został w domu.
Mamy kropelki do oczu.
Wrrr jak ja nienawidzę chodzić do lekarzy jak widzę starościnki w poczekalni. Nosz kuźwa co tam jedna z drugą robią przez 40 minut! Myślałam, ze mnie krew zaleje! Jeszcze mały zaczął się nudzić i marudzić...:wściekła/y:

Hi dostałam wczoraj taki kubek. Ponoć majteczki znikają pod wpływem ciepła. Chyba z chęcią zrobię sobie kawy!:-)

:-D:-D:-D Karolcia. I jak? Jak Adam goły?
Oby kropelki pomogły.:tak:

O nieee i do nas chmura deszczowa zawitała.:dry:
Zaraz zabieram się za robienie gołąbków.:sorry2:

reklama
Do góry