reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie chce mi sie edytować, pousuwam poprostu!
Nie wiem czy zauważyłaś, ale edytowałam już wczoraj po tobie i posprzątałam cały ten wczorajszy bałagan. :dry:

Sol nigdzie się nie wybierasz, zostajesz!

Aga żebyś ty słyszała jaką ja pobudkę z rana dziś miałam. :-D
O 6 rano koguty na zmianę ( u wszystkich sąsiadów) zaczęły wołać " kuuukuuurykuuuuu", potem przyjechał żuk z pieczywem i ze spożywczymi rzeczami , jak zaczął trąbić :eek:, moment się zerwałam . A na koniec gospodarze swoje krowy zaczęli wyprowadzać na pastwiska a muuuuuuczeń końca nie było widać. I takim to sposobem na nogach jestem od wczesnego świtu. :-D

reklama
Justa - dziekuje Kochanej Moderatorce za posprztatnie, nie wiem co tam ominelam lecz z grubsza przepraszam!
Sol - wyrodna matka nikogo nie znazwalam (znajdz prosze takowe sformułowanie), opisalam tylko czym dla mnie jest rodzicielstwo, a co dla mnie nie istnieje!Jeszcze nie dostalam sensownej odpowiedzi, iz bicie pomaga w wychowaniu! No niestety, dlatego tez definitywnie koncze ten temat! Ja nigdy nie mialam problemu, tutaj na BB byłam i jestem lubiana. Z regionalnego z dziewczynami spotykalam sie nawet w realu!
Justa - a co ja mam sobie pojsc?:dry:

Justa - tak, tylko teoretycznie zapytałam!:-DDzieki nie wiem gdzie tam te posty pogubilam!
Dziewczyny na zumbe zapiszcie sie!? Super sprawa! Pokrecić tyłkiem i innymi atrybutami kobiecej urody!

Dzisiaj zakupy, a Asienka w proszku! Dwa festyny w weekend mnie czekaja, zobaczymy czy bedzie fajna pogoda!

Asienka mi zumba nie potrzebna ja z Bartkiem codziennie szaleje przy muzyce:-Dz reszta jakbym zaczęła ćwiczyć to bym zniknęła:zawstydzona/y::-D
Kurcze burza przeszła ale nadal ciemno i pada.........
Mały znowu ma już zrobiony domek/namiocik albo Bazę:-D:-D:-D
no i leci teraz jego ukochane Toy Story:-D
ja dziś robie na obiad makaron ze szpinakiem więc nie muszę sie spieszyć z niczym:-p
Justa nie zła pobudka:-D:-D:-D
A dlaczego któraś chce odejść?nie wiecie że czasem trzeba sie posprzeczać:-D:-D:-D

U mnie czarno i znowu grzmi!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hejka.
Dopiero teraz odpaliłam kompa.
No więc rano oko Mateusz wyglądało jak po walce bokserskiej. Byliśmy już u lekarza i młody został w domu.
Mamy kropelki do oczu.
Wrrr jak ja nienawidzę chodzić do lekarzy jak widzę starościnki w poczekalni. Nosz kuźwa co tam jedna z drugą robią przez 40 minut! Myślałam, ze mnie krew zaleje! Jeszcze mały zaczął się nudzić i marudzić...:wściekła/y:

Hi dostałam wczoraj taki kubek. Ponoć majteczki znikają pod wpływem ciepła. Chyba z chęcią zrobię sobie kawy!:-)

:-D:-D:-D Karolcia. I jak? Jak Adam goły?
Oby kropelki pomogły.:tak:

O nieee i do nas chmura deszczowa zawitała.:dry:
Zaraz zabieram się za robienie gołąbków.:sorry2:

reklama
Do góry