reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mówi, że go po prostu boli oko jak mruga. No jest zaczerwienienie, wiec nie ma się co dziwić. Piasku nie ma.
Opowiedział, że stał przy chłopcu który wyrywał trawę, i jak pociągnął to wyrwał kępę z korzeniami i niechcący uderzył Mateusza tą kępą od strony korzeni. Wiec ostro musiało to oko oberwać.

No nie wiem, dwulatek jest zdecydowanie za maly na takowe rozmowy. Dzieci naturalnie boja sie obcych i chca byc przy opiekunach w tym wieku.
to moja Emilka jest jakiś wyjątek ,jest śmiała do obcych,nie boi się i chętnie nawiązuje kontakty i taka była od narodzin
ale za to Helusia już nie jest taka śmiała do obcych (porównując w tym samym wieku)

Sol moja Emilka tez ma imię po babci (mojej mamie) i dodam że to nie ja wybierałam tylko mój mąż się uparł

Ostatnia edycja:
Dziękuję Karolciu , że zmieniłaś temat.
Matki, kobity, ostudźcie emocje.
Niech każda ma swoje zdanie na dany temat, ale nie próbujcie za wszelką cenę stawiać na swoim.
Raptem nie było mnie 5 godzin a na forum zrobił się taki bałagan ...PROSZĘ PRZESTRZEGAĆ REGULAMINU I EDYTOWAĆ SWOJE POSTY!!!
Jestem moderatorem tego wątku, odpowiadam za ład i porządek , ale też jestem człowiekiem i należy mi się chwila odpoczynku.
Proszę, dostosujcie się do regulaminu obowiązującego na BB i przede wszystkim nie krzyczcie .

Fanta - klaps czy bicie to dla mnie to samo!
Chcialam zakonczyc tym samym temat nr 1 na forum. Ja wiem co moje dziecko potrzebuje, a Wasze! No coz jakie dziecinstwo beda mialy Wasze dzieci to zalezy od Was. Wy jesteście nauczycielami, wiec pozniej nie dziwcie sie na to kogo wyrosna.
Zakończyć? :-D:-D:-D Przecież każdy ma prawo się wypowiedzieć i powiedzieć co uważa. Bez obrażania kogo kol wiek i narzucania mu własnego JA :tak:
Aśka a Ty myślisz że moje dziecko na jakegoś degenerata wyrośnie? Co nasze?! Weź się czep babo i patrz na swoje dziecię!!! Ja nie mówię bo TY bo TA, BO TAK SRAK OWAK! Ja lecę ogólnikowo przykłady podaje. Niby TWOJE JEST LEPSZE?! Bo wychowane książkowo?? Szczęścia życzę powodzenia. Póki nie tykasz mojego dziecka i nie wpierniczasz się do wychowania w nosie mam to co piszesz. Ale czep się!

No, więc wróciłam od weta. Szczurek mój dostał maść na ogonek i pokropiła go pani kropelkami, bo robaczki miał. Biedak a ja myślałam, że on smutny, bo taki sam :baffled:. Za 3tygodnie do kontroli czy nie ma robaczków i czy ogonek cały <bo pogryziony miał przez inne ogonki>.
Aguska, nie miałam już jak odpisać. Konto mi padło :sorry:.
Poczytam zaraz co tam naskrobałyście.

Fanta - czy ja sie mieszac w Ciebie! Nic o Tobie nie pisalam i jak narazie byłam serdeczna, a ty zjechalas mnie od gory do dolu. Ksiazkowo dziecka nie wychowuje tylko z glowa. Ksiazki sa rozne! W wychowaniu radze sie ludzi i rozmawiam, duzo rozmawiam, a bicie czy klaps to nie rozwiazanie! Mam chyba prawo jesli piszecie o biciu, napisac co ja o tym mysle!

Zasnął dopiero 15 minut temu!!!!!!!!!!
ja teraz wcinam kolacje ....
i chyba zaraz sie kłade
dziewczyny przestańcie już bo to chyba do niczego nie prowadzi.

Ostatnia edycja:
Dajcie dziewczyny juz spokój z tym "bić , nie bić;szczepić nie szczepić" Róbcie jak uważacie za słuszne, wychowujcie dzieci po swojemu.
Asieńka edytuj posty !

reklama
Do góry