AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Krolcia - przemywaj, przemywaj. A jakis dyskomfort czuje, piecze, czuje cialo obce(piasek)?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to moja Emilka jest jakiś wyjątek ,jest śmiała do obcych,nie boi się i chętnie nawiązuje kontakty i taka była od narodzinNo nie wiem, dwulatek jest zdecydowanie za maly na takowe rozmowy. Dzieci naturalnie boja sie obcych i chca byc przy opiekunach w tym wieku.
Zakończyć? Przecież każdy ma prawo się wypowiedzieć i powiedzieć co uważa. Bez obrażania kogo kol wiek i narzucania mu własnego JAFanta - klaps czy bicie to dla mnie to samo!
Chcialam zakonczyc tym samym temat nr 1 na forum. Ja wiem co moje dziecko potrzebuje, a Wasze! No coz jakie dziecinstwo beda mialy Wasze dzieci to zalezy od Was. Wy jesteście nauczycielami, wiec pozniej nie dziwcie sie na to kogo wyrosna.
a czy ja wogóle w moich postach odnosiłam się do faszyzmu??!! zacznij uważnie czytać
sawi - co do faszyzmu, to chyba inne ksiazki czytalam z historii i inne zasady tej doktryny poznalam!