reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aguska - ja niestety tego potrzebuje, nie tylko ze wzgledu na wage. Kurnba co za taniec, która usmiech i pozytyna energie wyzwala.:szok::-D:-D Nowa pasja mi sie zrodziła!
krolcia - fajny kubek, heheeh!A ja kurde mam z miskami i kwiatuszkami, trza sie zaopatrzyc w nieco dojrzalszy asortyment w kuchni!:-D

reklama
:-D:-D:-D Karolcia. I jak? Jak Adam goły?
Oby kropelki pomogły.:tak:

O nieee i do nas chmura deszczowa zawitała.:dry:
Zaraz zabieram się za robienie gołąbków.:sorry2:
hmmmmmmmm gołąbki uwielbiam,ale nie robię często bo mam po kapuście bóle

ja dziś mam w planach rybkę usmażyć ale zaczęło tak lac że nie mam jak wyjść
mąż musi wrócić z autem i wtedy skocze

Bry!
Witam się z poranną kawką.
Na nogach jestem od jakiś 30 minut :szok:. Młody wstał o 6, przytaszczył swoją kołderkę i misia no i zasnęliśmy :-D:-D. Obudził mnie dopiero telefon od T z pytaniem jak tam szczurek i młody, a ja pół przytomna powlokłam się do kuchni i spojrzałam na zegarek i z głośnym o kur* tamtaramta <oczywiście do telefonu :zawstydzona/y:> zaskoczona, że tak późno i że mam tyle roboty. A chłop się pyta - obudziłem :sorry2::-D:-D. Nie coś Ty kochanie ja? Mnie? :blink::rofl2::rofl2:. Ale powiem Wam, że się wyspałam. Nakarmiłam swoje pociechy kaszką i wpadłam się przywitać ;-)

Właśnie listonosz przyniósł paczkę z wygraną z kolejnego konkursu. Filażaneczka i 4 paczki kawy, każda w innym smaku.:tak: Między innymi z miętą. Ciekawe jak to to smakować będzie.

fanta to nie źle pospaliście!!!!a ja sie cieszyłam że z Bartkiem spałam do 8,20:-D:-D:-D tobie to dobrze;-)

krolcia:-D:-D:-D:-D:-D

A u nas wreszcie troszke jaśniej sie zrobiło ale nadal pada:dry::dry::dry:i mam tylko 16 stopni na termometrze:dry:
mały przed chwila połamał swoja wędke bo sie intensywnie bawiliśmy w łapanie rybek tzn ja byłam tą rybka:-D

Właśnie listonosz przyniósł paczkę z wygraną z kolejnego konkursu. Filażaneczka i 4 paczki kawy, każda w innym smaku.:tak: Między innymi z miętą. Ciekawe jak to to smakować będzie.
No proszę ale Ci Krolciu dobrze :-D. Jak spróbujesz to się pochwal czy smakowa czy nie smakowa ;-).
Aguska, ja w dalszym ciągu w szoku jestem, że tak długo mały spał ale to chyba przez tą pogodę :sorry2:. Ładnie to tak dziecku zabawki psuć?! Oj Ty nie dobra, Ty :-D:-D:-D

reklama
Do góry