reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aguska - ja niestety tego potrzebuje, nie tylko ze wzgledu na wage. Kurnba co za taniec, która usmiech i pozytyna energie wyzwala.:szok::-D:-D Nowa pasja mi sie zrodziła!
krolcia - fajny kubek, heheeh!A ja kurde mam z miskami i kwiatuszkami, trza sie zaopatrzyc w nieco dojrzalszy asortyment w kuchni!:-D

reklama
:-D:-D:-D Karolcia. I jak? Jak Adam goły?
Oby kropelki pomogły.:tak:

O nieee i do nas chmura deszczowa zawitała.:dry:
Zaraz zabieram się za robienie gołąbków.:sorry2:
hmmmmmmmm gołąbki uwielbiam,ale nie robię często bo mam po kapuście bóle

ja dziś mam w planach rybkę usmażyć ale zaczęło tak lac że nie mam jak wyjść
mąż musi wrócić z autem i wtedy skocze

Bry!
Witam się z poranną kawką.
Na nogach jestem od jakiś 30 minut :szok:. Młody wstał o 6, przytaszczył swoją kołderkę i misia no i zasnęliśmy :-D:-D. Obudził mnie dopiero telefon od T z pytaniem jak tam szczurek i młody, a ja pół przytomna powlokłam się do kuchni i spojrzałam na zegarek i z głośnym o kur* tamtaramta <oczywiście do telefonu :zawstydzona/y:> zaskoczona, że tak późno i że mam tyle roboty. A chłop się pyta - obudziłem :sorry2::-D:-D. Nie coś Ty kochanie ja? Mnie? :blink::rofl2::rofl2:. Ale powiem Wam, że się wyspałam. Nakarmiłam swoje pociechy kaszką i wpadłam się przywitać ;-)

Właśnie listonosz przyniósł paczkę z wygraną z kolejnego konkursu. Filażaneczka i 4 paczki kawy, każda w innym smaku.:tak: Między innymi z miętą. Ciekawe jak to to smakować będzie.

fanta to nie źle pospaliście!!!!a ja sie cieszyłam że z Bartkiem spałam do 8,20:-D:-D:-D tobie to dobrze;-)

krolcia:-D:-D:-D:-D:-D

A u nas wreszcie troszke jaśniej sie zrobiło ale nadal pada:dry::dry::dry:i mam tylko 16 stopni na termometrze:dry:
mały przed chwila połamał swoja wędke bo sie intensywnie bawiliśmy w łapanie rybek tzn ja byłam tą rybka:-D

Właśnie listonosz przyniósł paczkę z wygraną z kolejnego konkursu. Filażaneczka i 4 paczki kawy, każda w innym smaku.:tak: Między innymi z miętą. Ciekawe jak to to smakować będzie.
No proszę ale Ci Krolciu dobrze :-D. Jak spróbujesz to się pochwal czy smakowa czy nie smakowa ;-).
Aguska, ja w dalszym ciągu w szoku jestem, że tak długo mały spał ale to chyba przez tą pogodę :sorry2:. Ładnie to tak dziecku zabawki psuć?! Oj Ty nie dobra, Ty :-D:-D:-D

reklama
Do góry