reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witamy z rana. Za oknem leje a ja muszę iść do sklepu, aż mnie ciarki przechodzą. Maja z babcią kłóci się, ostatnio spodobało jej się krzyczenie i aż ochrypła od tego, już nie wiem jak ją od tego oduczyć. Uciekam gotować dla niuni obiadek, tylko najpierw te zakupy ...brrr ;D

reklama
Zuzia- fajnie że mamy maluszki w podobnym wieku :).

Mój Oskarek niestety nadal ma temperature, więc czekam na męża i pojedziemy do lekarza , w sumie mogłabym sama ale za nim się wybiore i zapakuje małego do auta to poprostu minie troche czasu do tego sama jestem  niedospana bo mały dał w nocy troszke popalić i prawie wogóle nie spałam :(.
Zresztą jeszcze około 4.30 odwiedzałam Forum  :)

bajdeknw1.jpg

bajdekaq6.jpg

Dzien dobry, my rowniez witamy sie w sloneczny poranek. Kocia- fajne zdjecie :).
My na razie po drugim sniadanku i ucinamy sobie drzemke ;D. Ja sie cos nie za bardzo czuje, wiec ide w piatek do lekarza. Kurde, jak nie urok to sra....a ;D. Pokupowalam sobie ostatnio troche fajnych ksiazeczek, wiec wypadaloby sie zabrac za czytanie. Pozniej wyjde z malym troche na spacerek, trzeba w koncu wykorzystac ostatnie cieple dni.

Fajna kicia :). I jak sobie leży w łóżeczku ;D. Moja ma wstęp wzbroniony do naszej sypialni - oczywiście czasem się zapomina ;).

Zielona - pieska też mamy, ale z racji tego, że mieszkamy teraz w bloku, został u mojej mamy, tam mają duży ogródek i może się wybiegać.

No niestety nasz Bajduś jest panem całego domu-potrafi nawet spać między nami na poduszce ;)Pozwalamy mu na to bo Zuzka zazwyczaj śpi w kołysce przy łóżku.Nie pozwalaliśmy mu tylko wchodzić do pokoiku Małej,chociaż jak widac na zdjęciu.czasami wykorzystuje okazje na małą drzemkę w łóżeczku...

reklama
Duża ta twoja kicia, a Zuzia słodka :). Jak byśmy naszej pozwolili, to też pewnie by z nami spała ;D.

Do góry