reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

z tego co mi lekarka mowila to mozna czekac 3dni jesli jest to nie tragiczna gorączka poniewaz to moze byc taka choroba trzydniówka

reklama
Witam ! Ale wczoraj ten dzień szybko przeleciał. Zaliczyliśmy dwa spacerki, ostatni wieczorkiem, bo było tak ciepło.
Witam nowe mamy.
Kocia Piękne zdjęcia, piękna mama, piękna dzidzia.
Zielona Poczekaj jeszcze dzień, no chyba, że wieczorem temperatura będzie wzrastać.A jaką ma temp. bobas?

To jeszcze raz ja i jak zwykle mam prośbe i problem.Nie wiecie gdzie jest na forum temat, gdzie są wierszyki, piosenki, rymowanki dla dzieci? Czytałam to już kiedyś, ale teraz nie moge tego znaleźć, a nie chce spędzić godziny na szukaniu. ::) ::) ::)

Witam wszystkie mamusie !
Ale wczoraj naklikałyście ;). Widzę, że dołączyło dużo nowych mam - fajnie, bo czasem jakoś pusto się tu robiło...
Zielona - nasze bobaski są prawie w tym samym wieku :). Jak tam dzidzia - gorączka przeszła? Jaką szczepionką szczepisz dziecko?
Kocia - my też mamy w domu kotkę i moja starsza córa za nią przepada, a i Kubuś zawsze się jej z ciekawością przygląda? Wklej fotkę kici :).
Iwonka - to fajnie mieliście z tymi ząbkami, u nas chyba tak dobrze nie będzie. Kuba ma opuchnięte dziąsła na dole i od kilku dni gorzej śpi w nocy - rano muszę się kawką ratować ;). Od wczoraj smaruję mu to żelem i czekam, może wkrótce zębolek nam się pojawi ;D.
A pogoda znowu u nas do bani (leje) i czeka nas chyba dzień bez spacerków :(, ciemno jest jak wieczorem, może chociaż dzidzia w dzień będzie więcej spała.

Zuzia Pomimo tego dziękuje, zaraz jak otworzą skorzystam. Ale wiem ,że tu na forum był wątek, w którym dziewczyny wpisywały takie wierszyki dla maluchów. Muszę sobie pare poprzypominać, albo nowych nauczyć, bo mała uwielbia jak jej spiewam. Jak z rana zaczynam " była sobie żabka mała", to od razu pełny uśmiech na twarzy. Niestety znan tylko jedna zwrotke, wiec to nawt dla mnie jest już nudne. :laugh: :laugh: :laugh:

Witam nowe mamusie i ich male szkrabki!Zdiecia sa super!!! :)

Ja tylko na chwilke,mam cale mnostwo dzis spraw do zlatwienia.Moze uda mi sie pozniej usciasc i poczyatc Was kobitki.

Wszystkim obchodzacym rocznice ZYCZE ZEBY BYLO JESZCZE LEPIEJ NIZ JEST i MNOSTWA MILOSCI!!!!!

My obchodzilismu 26 sierpnia i bylismy w ten wieczor z nasza kroszynka w lokalu gdzie siedzial adumnie obok nas w krzeselku i dostala do tego super zabawke fischera od pana kelnera i yla zachwycona a do tego takie dobre jedzonko dla doroslych bylo kosztowane..bylo wyjatkowo i super.Bo zeszla rocznice przelezalam w szpitalu :(

Pozdrawiam i milego dnia i do przeczytania i napisania pozniej.Pa

Witam dziewczynki!
Ja od 2 dni nie mialam czasu zajrzeć na bb i widze ze mamy tu nowe mamy-witam serdecznie.
My wczoraj cały dzień spędziliśmy na dworku  :laugh: najpierw było pierwsze szczepienie malutkiej-darła się niesamowicie. mąż ją trzymał a ja płakałam w drugim pomieszczeniu, tak mi jej żal było. Dobrze że wzięliśmy skojarzoną 6w1 i miala tylko jedno kłócie.
Zważyli ją i ma już 5 kg :) szczerze mówiąc myślałam że wiecej bo juz ledwo ją na rękach noszę ;D
Na problemy brzuszkowe lekarz kazał mi dawać espumisan no i nie wiem czy to po nim czy po szczepionce mała przespała mi wczoraj cały dzień- była grzeczna jak mało kiedy, ale to chyba w prezencie dla tatusia który miał wczoraj urodzinki  ;D
Po szczepieniu pojechaliśmy na wycieczke urodzinową a wieczorem impreza w domku. Już o 21 byłam padnięta jak mops :D dobrze że mała ładnie w nocy spała.
Ale się rozpisałam.
Red-kitten za przepis dziekuję-skończyło sie na wizycie w sklepie i kupieniu gotowego bo mała za nic nie dała mi zrobić własnego  ;D ale jeśli możesz to prześlij mi na maila-będzie na inną okazję: j_zdun@wp.

trzymajcie sie cieplutko papa

reklama
Do góry