reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
kocia Pierwszy zabek wyszedl jak miala 4 miesiace a jednego dnia wyszly jej4 na raz zeby, ale przy kazdym nie bylo zadnych bolesci czy marudzenia, nawet nie uzywalam zadnych zelow ;D Jakos na szczescie moje dziecko nie cierpialo i oby tak dalej
Sliczne dziecko i mamusia
Ja do tej pory nie moge zostawic dziecka na dluzszy czs z kims innym ;D Raz tylko zostawilam ja jak poszlam do fryzjera ale co chwila byl telefon i nerwy i w koncu z mokra glowa wyszlam od fryzjera i pobieglam do domku ;D :
zielona na samym dole jest spisu babyboom jest JAK KORZYSTAC Z FORUM i tam poczytaj jest o wklejaniu zdjec tez
Zmykam spac ! Do jutra !
DOBREJ NOCY!!!
Sliczne dziecko i mamusia
Ja do tej pory nie moge zostawic dziecka na dluzszy czs z kims innym ;D Raz tylko zostawilam ja jak poszlam do fryzjera ale co chwila byl telefon i nerwy i w koncu z mokra glowa wyszlam od fryzjera i pobieglam do domku ;D :
zielona na samym dole jest spisu babyboom jest JAK KORZYSTAC Z FORUM i tam poczytaj jest o wklejaniu zdjec tez
Zmykam spac ! Do jutra !
DOBREJ NOCY!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Kocia, Iwonka- dzięki za info zaraz zaczne się dokształcać ;D
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Coś mi narazie nie wychodzi ale....z czasem dojde do tego
K
kasiula matula
Gość
a moze i dluzej u nas jeszcze zabkow nie widac a to juz 7miesiąc lecikocia pisze:Dziękujemy za komplement Iwonko!I mamy jeszcze ok.miesiąca czekania na pierwszy ząbek..Miłej nocki!
reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Dziewczyny siedze sama w środku nocy na forumnie moge zasnąć taka samo jak moje maleństwo które dopadła gorączka po szczepieniu poniedziałkowym , strasznie mnie martwi że tak długo ma gorączke :-[
Jak do rana mu nie przejdzie to musze jechać do lekarza .
Jak do rana mu nie przejdzie to musze jechać do lekarza .
Podziel się: