reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc, my w takim razie tez sie przylaczymy do obchodzacych rocznice slubu. My obchodzilismy nasza 3 rocznice wczoraj. Bylo cudownie, maz przygotowal super jedzonko, byly swiece, dobre winko... W przyszlym roku chcemy wyjechac w nasza rocznice gdzies do cieplych krajow, dzidziolek bedzie juz mial 1,5 roku, wiec podrzucimy go do babci do Polski, bedzie sie cieszyla :). Ostatnio cos sie zle czuje, kreci mi sie w glowie, wiec umowilam sie w przyszlym tygodniu na wizyte u lekarza. Zobaczymy co to za cholerstwo. Dzisiaj wieczorkiem troche poleniuchujemy i pewnie obejrzymy dvd.

reklama
Lena - to masz skarb :angel: w domu, bo chyba niewielu facetów wpadłoby na to, że polne kwiaty to taki fajny prezent :) Gratuluję męża ;)
Aga - gratulacje z okazji rocznicy :) :) :)
To ja na swoją chyba zrobię szarlotkę - mój mąż po prostu za nią przepada (ale jestem skromna :laugh:).

Hej !!!
Jestem nowa i dopiero zaczynam się poruszać po forum , mam nadzieje że z czasem dojde do wprawy i będe wiedzieć co i jak ....
Wpadam na ten wątek bo również jestem mamuśką siedzącą z czteromiesięcznym brzdącem w domku  :)
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona  :)

Zielona pewnie że przyjmiemy cię do naszego grona ;D
Ja wróciłam z banku wkurzona jak nie wiem co. Oczywiście nic nie załatwiłam bo jedna baba odsyłała mnie do drugiej, skończyło się na tym, że mają zadzwonić jak się coś wyjaśni. Czy do jasnej ch... one myślą że mi sprawia radość chodzenie do nich, zawracanie im tyłka tylko po to żeby upomnieć się o swoje, nienawidzę tego. :mad: :mad: :mad:

zielona pisze:
Hej !!!
Jestem nowa i dopiero zaczynam się poruszać po forum , mam nadzieje że z czasem dojde do wprawy i będe wiedzieć co i jak ....
Wpadam na ten wątek bo również jestem mamuśką siedzącą z czteromiesięcznym brzdącem w domku  :)
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona  :)

Witaj zielona - ja też dopiero uczę się poruszać po forum, ale to wciąga niesamowicie....

witam wieczorkiem

witam nowe mamusie zielona, kocia ja też od niedawna tutaj zaglądam ale jest bardzo miło i wciągająco :laugh:

zuzia - ja też muszę coś wymyśleć ::) :p,

aga29 - spóźnione życzonka z okazji rocznicy, i zdrówka dla ciebie oby było wszystko w porządku

lena3004 - mąż zapunktował taki gest to na miare aktora jakiegos romansidła ;D ;),
Ciekawe co mój mąż tym razem wymysli na naszą 11 rocznicę. W tym roku świętować bedzie z nami Kubuś, w tamtym był juz w brzuszku! Musze powiedzieć że tez lubi mnie zaskakiwać piekne bukiety kwiatów, kolacja przy świecach w loklu gdzie czekaja na mnie kwiaty)

Zdjecia z 10 rocznicy
_628114_n.jpg

Ja z bukietem kwiatów od Jarka i Kubus w brzuszku

[imghttp://foto.onet.pl/upload/2/62/_628113_n.jpg][/img]

reklama
Dobry wieczor !

Witam wszystkie nowe mamy i ich male szkrabki
  ;D

Ja znow caly dzien nie mialam kiedy nawet zajrzec na bb bo mialam kilka spraw a i pogoda dopisala wiec trzeba bylo wykorzystac  ;)

JoannaMK Ja mam urodziny 13 a Robert 15 marca  ;D Takze jakby zaczac swietowac u ciebie a skonczac na Moim Robercie to by byla tygodniowa impreza  ;D ;D ;D

Wszystkim majacym rocznice slubu jak i tym co miec beda zycze duzo szczescia i slodyczy na kolejne lata :-*

Do góry