reklama
My wczoraj obchodziliśmy dopiero 13"miesięcznicę"ślubu...I chociaż do tej pory 6-go kazdego miesiąca gdzies świętowaliśmy to tym razem zostaliśmy w domku z Zuzią ponieważ...kiedy mój mąż na okragłą rocznicę ułożył nam na wieczór cały romantyczny plan(Niunia została z moją Mamą),ja po bardzo krótkim czasie chciałam wracać do domu-ledwo zdazyliśmy zjeść kolację... :
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
kocia A cvzemu tak szybko wrociliscie do domu? Tesknilas za dzieckiem czy malenstwo z babcia nie chcialo za bardzo siedziec?
Mojej corce wyszedl chyba 11 zab! Tym razem gorna czworka.Tak mi sie wydaje ze widzialam jak sie smiala ale nie dala mi zajrzec zeby to sprawdzic na 100% Wogole od kilku dni mam problem zeby umyc jej zabki bo nie da sie dotknac ;D
Mojej corce wyszedl chyba 11 zab! Tym razem gorna czworka.Tak mi sie wydaje ze widzialam jak sie smiala ale nie dala mi zajrzec zeby to sprawdzic na 100% Wogole od kilku dni mam problem zeby umyc jej zabki bo nie da sie dotknac ;D
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Marlenka- oj wciąga i to jeszcze jak , ja do teraz buszuje po forum BB ;D
Czy ktoś da mi jakieś wskazówki odnośnie wklejania zdjęć??? Bardzo prosze :
Jeśli chodzi o roczni to my z moim mężusiem w październiku obchodzimy już "4" :laugh:
Czy ktoś da mi jakieś wskazówki odnośnie wklejania zdjęć??? Bardzo prosze :
Jeśli chodzi o roczni to my z moim mężusiem w październiku obchodzimy już "4" :laugh:
reklama
Podziel się: