reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My wczoraj obchodziliśmy dopiero 13"miesięcznicę"ślubu...I chociaż do tej pory  6-go kazdego miesiąca gdzies świętowaliśmy to tym razem zostaliśmy w domku z Zuzią ponieważ...kiedy mój mąż na okragłą rocznicę ułożył nam na wieczór cały romantyczny plan(Niunia została z moją Mamą),ja po bardzo krótkim czasie chciałam wracać do domu-ledwo zdazyliśmy zjeść kolację... ::)

kocia A cvzemu tak szybko wrociliscie do domu? Tesknilas za dzieckiem czy malenstwo z babcia nie chcialo za bardzo siedziec? ;)

Mojej corce wyszedl chyba 11 zab! Tym razem gorna czworka.Tak mi sie wydaje ze widzialam jak sie smiala ale nie dala mi zajrzec zeby to sprawdzic na 100% Wogole od kilku dni mam problem zeby umyc jej zabki bo nie da sie dotknac ;D

Zdecydowanie tęskniłam!Nie sądziłam nawet,że można tak bardzo i po tak krótkim czasie...Do Mamy,mojej oczywiście.mam 100% zaufanie.
00on0.jpg

Marlenka- oj wciąga i to jeszcze jak , ja do teraz buszuje po forum BB ;D

Czy ktoś da mi jakieś wskazówki odnośnie wklejania zdjęć??? Bardzo prosze ::) :)

Jeśli chodzi o roczni to my z moim mężusiem w październiku obchodzimy już "4" :laugh:

reklama
Do góry