reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O matulu jedna strona a oczopląsu bym dostała :-D się rozpisałyście :-D
Fanta za uwielbiam chodzić po sklepach mogłabym nawet dzień w dzień :-):-):-)
a szczególnie bez dzieci :-D:-D:-D
As ileeee:szok: a ja narzekam że musiałam w tym tyg tysiaka do auta dołożyć :-D
a tam ciałem 18x2 a;e zawsze 18-tka pozostaje :-D:-D:-D
Justa podziwiam ja tydzień bez chłopa i Rybnik :-Djeden dzień posiedze ale na drugi już mnie "trafia" ;-) i muszę wyjść SAMA :-)
Agulek też lubie tańczyć ;-)efektem tego są wszystkie mięśnie brzucha obolałe dziś
Ale wiecie co jak jeszcze branie jest to źle nie jest chyba :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam:szok::szok: :-D:-D:-D:-D

reklama
fanta my mamy taka rok temu kupowalimy i przezyła nawet przeprowadzke 300km:-D teraz są te lepsze wersje jak piszsesz z tą funkcja no frost Indesit NBAA 13 V NX - Lodówka - CENA w RTV EURO AGD bo ta go jeszcze nie ma ale jak dla mnie jest w porządku;-) w samej lodówce nic mi sie nie szroni a tylko w zamrażalce ztyłu jest taki pojemnik z którego nadmiar skroplonej wody sie usuwa i jest git;-)oczywiście posiada regulacje mrożenia.jak pisałaś że z tej firmy jesteś zainteresowana to ja ci ja polecam:tak:

Bartek dziś nie spał w ogóle w dzień i już spać nie pójdzie dopiero na noc.byłam z nim na spacerze poszliśmy do apteki po mleko to mały mnie wkurzył bo nie chciał iść ani żebym go niosła.ale jakoś dopęzłam z nim do domu
pogoda sie ładna zrobiła:-)
justa to nie nasze pierwsze rozstanie ale tak szczerze to bardzo rzadko go zostawiam zazwyczaj jak śpi to wychodzę.chociaż gdzie ja mogę wyjść:sorry:
Bartuś coraz fajniej reaguje dorasta:-D
justagratki dla Amelci;-) a mąż zaraz wroci zobaczysz ;-)

As, my mamy szczęście, bo mój T skończył tech. mechaniczne i auta sam naprawia i dzięki temu wydajemy tylko pieniądze na części :tak:.
Co do lodówki to podoba mi się taka: Indesit NBAA 13 V NX - Lodówka - CENA w RTV EURO AGD ale nie ma no frosta :-(. Skórzane narożniki są ładne w platanie <nie wiem tylko czy u Was jest taki sklep> jak coś zobacz na necie. Zresztą my się rozglądaliśmy za takim ale nie pasuje mi do mojego stylu ;-) no i kapkę drogi :tak:. W www.brw.com.pl też są takowe i zerknij sobie :tak:. A nóż może coś znajdzesz :-).
Justa, my też chyba w EURO AGD będziemy brali, bo w Media Markt mają o 300zł drożej :szok:, a teraz dla nas każdy grosz się liczy :tak:. Co do pampków to wieczorkiem na gg się odezwę ok?
Mój T też jest elektykiem z zawodu a raczej elektromonterem sieciowym :-D. Tak jak pisałam As, skończył technikum mechaniczne, studia transportowe, a pracuje w energetyce :-D. Zagmatwane to troszkę :tak:.
Asienka Pl, patrzyłam na tej stronie którą mi podałaś ale aktualnie nie ma lodówek. Tak po za tym to raczej takiego sprzętu przez internet nie zamówię, bo muszę obejrzeć "na ocznie" i bała bym się, że dostanę w częściach. Za to zlew przez nata zamawiam :tak: bo taniej o jakieś też 300zł :-): Zlew Alveus BASIC 150 Alvestone POP-UP **GWARANCJA 10 LAT *dostawa 15-20zł* - AGD STYLE - sklep internetowy ze sprzętem AGD.
Dobra kochane uciekam, bo obiad muszę zrobić i ogarnąć się, później jeszcze młodego nakarmić i lecę :tak:. Coś mi gadzina nie chce dziś spać :eek:. No trudno, może dziadkowie go uśpią ;-)
U nas też męża brat jest mechanikiem ,ale co z tego ,ale jak odpowiedniego sprzętu nie ma i pracuje jako betoniarz ,a nie mechanik.;-):-D:-D
Auto trzeba było podłączyć pod komputer ,żeby się dowiedzieć co mu dolega :tak:;-):-):-)
A takie programy komputerowe i kable do nich to tylko w warsztatach mają :baffled::baffled:
Ta lodówka ,która Ci się podoba stoi obecnie u mnie w kuchni :-D:-D:-D
Różnica jest taka,że ja mam białą i ma już swoje latka ;-):tak::tak:
Mi się marzy taka :
Chłodziarko-zamrażarka SAMSUNG RSH5UTPN - Łódź i Okolice - najtańsza dostawa z Wniesieniem - AGDzWniesieniem

O matulu jedna strona a oczopląsu bym dostała :-D się rozpisałyście :-D
Fanta za uwielbiam chodzić po sklepach mogłabym nawet dzień w dzień :-):-):-)
a szczególnie bez dzieci :-D:-D:-D
As ileeee:szok: a ja narzekam że musiałam w tym tyg tysiaka do auta dołożyć :-D
a tam ciałem 18x2 a;e zawsze 18-tka pozostaje :-D:-D:-D
Justa podziwiam ja tydzień bez chłopa i Rybnik :-Djeden dzień posiedze ale na drugi już mnie "trafia" ;-) i muszę wyjść SAMA :-)
Agulek też lubie tańczyć ;-)efektem tego są wszystkie mięśnie brzucha obolałe dziś
Ale wiecie co jak jeszcze branie jest to źle nie jest chyba :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam:szok::szok: :-D:-D:-D:-D
Kochana ,bo my mamy 18 + VAT ,a o Wat to przecież nikt nie pyta :-D:-D:-D:-D:-D
U nas naprawa będzie kosztowała ok 5000 .Wiadomo,że poszedł 1 wtrysk i jakieś końcówki się upaliły w 2 następnych :baffled::baffled::baffled:

A ja nawet na dwa :-):-):-):-):-)Serniczek z malinami lub wiśniami mmmmm :-p
Ja poszłam kosić dziewczyny po placu latały i deszcz zaczął kropić i nas przegonił no więc pewnie będe sprzątać bo co innego mam do roboty :-D

Ja też się wpraszam na kawałek :-D:-D:-D
Pranie zrobione i małe prasowanie też.
Obiadek rodzinka zjadła ,a ja się wędzonym kurczakiem zajadam i do tego chlebek wieloziarnisty z masełkiem mmmmniammmm

Byłam w Marcpolu i trafiłam na piękną karkówkę.Kupiłam oczywiście ponad kilogram i się zastanawiam co z niej wyczarować ,ale... chyba będzie pieczona w rękawie z warzywami i do ziemniaczków zrobię -powinno być smaczne ;-):-):-)

Moja młoda zapisała się do dentysty na jutro ,gdzie powinnam być z racji jej niepełnoletności ,a ja jutro w południe mam gości ....:baffled::baffled::baffled:
Co tu zrobić?
:crazy::crazy::crazy:

Wysyśle Wam chetnym kawałek serniczka;)mniam mnia juz siedzi w piekarniku a na dokładke salatka grecka;)

As zadzwon do dentysty ze bedzie sama i juz:)

reklama
Witam Wieczorowo!
Dzisiaj pielilam troszunio nasz ogrodek, a maly dzielnie pomagal mamusi zanoszac chwasciaki na taczke. A propo taczek moj maly ogrodnik uwielbia jadze na niej. :-D heh kiedys musze pojechac do miasta biorac zamiast spacerowki taczke, ciekawe jakby ludzie reagowali? :szok:
justa - gratki dla coruni !!! :-)
lena - to ja tez poprosze o kawalek serniczka i porcje salateczki :-D z gory dziekuje:tak:
Moj malz tez potrafo sam naprawic autka. Ukonczyl studia o wdziecznej nazwie mechanika i budowa maszyn. Wczesniej samochodowke! :-)
Do juterka!:-)

Do góry