witajcie :-)
zapraszam na poranną kawke :-)
My dziś mamy sukces Nikola wstała kolejną nocke z suchym pampersem .... gorzej z Wiki
Aleeeeee miałam sen i mnie z niego wybudzili a tak chciałam dalszy ciąg....
Gratulacje !!!
Witam
Wstałam dziś o 8
Już dawno tak wcześnie z łóżka się nie poderwałam tzn codziennie wstaję ok.7-7.30 i wychodzę z psami,ale wracam do domu i spowrotem do łóżka wskakuję do męża się poprzytulać jeszcze ;-):-):-)
Naszykowałam już karkówkę do pieczenia.Zrobię dziś ją z warzywami i do tego ziemniaczki .Mam nadzieję,że da się zjeść ,bo oczywiście testuję i robię w ciemno
.ale ja tak właśnie lubię.
Pranie się kręci,rano trochę poprasowałam,teraz siedzę na necie i śniadanko zjadam w waszym towarzystwie.
Miałam mieć dziś gości ,ale mały znajomej się rozchorował i gości teraz nie będzie.
Po południu z młodą pójdę do tego dentysty ,a potem Klaudia wraca z koleżanką do domu .Dziś Marta nocuje u nas ,więc zapowiada się wesoły wieczór.
Moje dziecko od wczoraj robi sernik"kopiec kreta" i jakoś coś jej bardzo pod górkę to idzie.
Ciasto upiekła i wyszło ,zaczęła się cieszyć ,że teraz to już z górki.
Chwilka nieuwagi i źle zmieszała składniki tzn dolała wody zamiast do mieszanki to do śmietany
i wiadomo nie ubiło się...
Dziś rano kupiła drugą śmietankę ,biła ją z 10 minut i też się nie ubiła,bo okazało się ,że nie schłodzona była
I do 3 razy sztuka.
Niedawno kupiła 3 śmietanę i chłodzi ją z cierpliwością.
Aby się czas nie ciągnał zbyt wolno to pojechała na stajnię
Ciekawa jestem co z tego wyjdzie...na razie obserwuję i gratuluję wytrwałości