reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Wieczorowo!
Dzisiaj pielilam troszunio nasz ogrodek, a maly dzielnie pomagal mamusi zanoszac chwasciaki na taczke. A propo taczek moj maly ogrodnik uwielbia jadze na niej. :-D heh kiedys musze pojechac do miasta biorac zamiast spacerowki taczke, ciekawe jakby ludzie reagowali? :szok:
justa - gratki dla coruni !!! :-)
lena - to ja tez poprosze o kawalek serniczka i porcje salateczki :-D z gory dziekuje:tak:
Moj malz tez potrafo sam naprawic autka. Ukonczyl studia o wdziecznej nazwie mechanika i budowa maszyn. Wczesniej samochodowke! :-)
Do juterka!:-)

hehe taczka zamiast wózka niezłe;)byś pewnie była na pierwszych stronach gazet;)

reklama
asienka mój też kocha wszystko czym raczej nie powinien jeździć a ma kółka u nas króluje teraz skrzynia pirata na zabawki mały wyrzuca z niej wszystko wchodzi do niej i chce jechać:eek: udaje że to samochód:laugh2:
ale z taczka przez Toruń... czemu nie;-)

witajcie :-)
zapraszam na poranną kawke :-)
My dziś mamy sukces Nikola wstała kolejną nocke z suchym pampersem .... gorzej z Wiki :-D
Aleeeeee miałam sen i mnie z niego wybudzili a tak chciałam dalszy ciąg....:-p

Hej ja już po kawce:-p
gimpelka dzieci sie przyzwyczajają do smoków i skoro mu taki odpowiada to niech narazie sobie go ćmoka;-) z czasem zrobi sie za mały i sam zacznie go wypluwać więc tak jak piszesz z czasem w ogóle przestanie brać smokusia.mój to tylko jak zasypia pociumka a potem go wypluwa i śpi całą noc bez.jakoś nie boje sie o jego zgryz bo on nigdy nie brał smoka w ciągu dnia tak żeby sobie z nim pochodzić tylko zazwyczaj do zaśniecia.
m poszedł do pracy za oknem ładna pogoda tylko jak narazie nie jest zbyt ciepło bo tylko 16 st.
anulaaa chyba jakiś nieprzyzwoity sen miałaś:-D
nie wiem jeszcze co dziś z Bartusiem będziemy robić ale na pewno nie siedzieć w domku!
m

Witajcie, wybaczcie że nie poczytam ale jakoś weny nie ma :-( poczytam jak Kuba pójdzie spać :tak: jakaś nerwowa ostatnio chodzę nie wiem czemu, wszystko mnie wkurza :no: chyba będę musiała zrobić sobie miesiąc przerwy z tabletkami anty :dry: ja się szykuję do sklepu chociaż mi się nie chce, ale potem ma być jeszcze cieplej więc wolę teraz iść :tak: zajrzę jak Kubek zaśnie :tak:

gimpelka zazdroszcze pogody chociaż u nas też już dziś lepiej
byłam z małym na rynku to słoneczko zaczęło przygrzewać.fajnie gdyby było ciepło bo to już ostatnie podrygi lata a potem już tylko jesień.
mały już sie buja w huśtawce dziś dostał na drugie śniadanko kanapeczkę z żółtym serem ciekawe czy go uczuli czy nie.mam nadzieje że nie ale miesiąc temu jak mu też dałam to dostał suchości na buźce.
Beata życzę poprawy humoru;-)a Kuba jeszcze śpi w dzień?a długo?teraz spojrzałam że on ma prawie 3 latka :-)

Hej dziewczyny!
Wczorajsza batalia marketowa zakończyła się sukcesem :tak: :-D. Wróciliśmy po czterech godzinach zmęczeni i zadowoleni :tak:.
Wszystko już mamy powybierane od mebli kuchennych po calutki sprzęt :-).
Młody bawi się odkurzaczem i udaje, że odkurza, a ja mam chwilkę spokoju :tak:, by popisać.
Aguska, będę miała identyczną lodówkę jak Ty :-D z "no frostem" tak jak mi się marzyło.
As, świetna lodóweczka :tak:. Też chorowałam na dwu drzwiową tylko sharp'a ale do kuchni nam nie wejdzie :-(. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-D.
Lenka, kurczę dla mnie napewno już nic serniczka nie zostało, jak wszystkie dziewczyny się wprosiły ;-).
Anulaaa, oj przydał by mi się Twój zapał do chodzenia po sklepach. Z poranną kawką przyłączam się ja :tak:.
Gimpelka, straszny upał macie :szok:, u mnie dziś pochmurno, choć wczoraj rano było tak samo, a po południu też upały. Dobrze, że Wojtuś już zdrowy :-).
Beata, myślisz, że ta nerwowość, to przez tabletki? Jak Ty je właściwie bierzesz, bo o przerwie piszesz :baffled:. Ja biorę przez 21 dni, a później 7 dni przerwy.

hello
znowu ja Bartek zasnął:-)
ja zaraz drugą kawke sobie strzelę i muszę włosy umyć ale mi sie nie chce:-p
fanta fajnie że zakupy udane;-)
jak dla mnie te duże dwudrzwiowe lodówki są super ale dla dużej rodziny:tak: bo trzeba ja zapełnić:-D żeby jakiś pingwin sie nie zadomowił:-D

reklama
witajcie :-)
zapraszam na poranną kawke :-)
My dziś mamy sukces Nikola wstała kolejną nocke z suchym pampersem .... gorzej z Wiki :-D
Aleeeeee miałam sen i mnie z niego wybudzili a tak chciałam dalszy ciąg....:-p
Gratulacje !!!

Witam
Wstałam dziś o 8 :szok::szok::szok:
Już dawno tak wcześnie z łóżka się nie poderwałam tzn codziennie wstaję ok.7-7.30 i wychodzę z psami,ale wracam do domu i spowrotem do łóżka wskakuję do męża się poprzytulać jeszcze ;-):-):-)

Naszykowałam już karkówkę do pieczenia.Zrobię dziś ją z warzywami i do tego ziemniaczki .Mam nadzieję,że da się zjeść ,bo oczywiście testuję i robię w ciemno :-D:-D:-D.ale ja tak właśnie lubię.:cool::cool:

Pranie się kręci,rano trochę poprasowałam,teraz siedzę na necie i śniadanko zjadam w waszym towarzystwie.:-D:-D:-D:-D
Miałam mieć dziś gości ,ale mały znajomej się rozchorował i gości teraz nie będzie.
Po południu z młodą pójdę do tego dentysty ,a potem Klaudia wraca z koleżanką do domu .Dziś Marta nocuje u nas ,więc zapowiada się wesoły wieczór.
Moje dziecko od wczoraj robi sernik"kopiec kreta" i jakoś coś jej bardzo pod górkę to idzie.:baffled::baffled::-D:-D:-D
Ciasto upiekła i wyszło ,zaczęła się cieszyć ,że teraz to już z górki.
Chwilka nieuwagi i źle zmieszała składniki tzn dolała wody zamiast do mieszanki to do śmietany :baffled::baffled: i wiadomo nie ubiło się...:baffled::baffled:
Dziś rano kupiła drugą śmietankę ,biła ją z 10 minut i też się nie ubiła,bo okazało się ,że nie schłodzona była :baffled::baffled::baffled:
I do 3 razy sztuka.
Niedawno kupiła 3 śmietanę i chłodzi ją z cierpliwością.
Aby się czas nie ciągnał zbyt wolno to pojechała na stajnię :-D:-D:-D:-D
Ciekawa jestem co z tego wyjdzie...na razie obserwuję i gratuluję wytrwałości :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry