reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Wczoraj pojechałam na cały dzień do mamy :tak: nie chciało mi się samej siedzieć w domu, bo M miał służbę :tak: już mam posprzątane, ziemniaczki obrane, mielone gotowe, zupka się grzeje :-) jeszcze tylko potem pranie nastawić i nic więcej :-) po południu znowu do mamy jadę ale tym razem gdzieś na lumpki chcę skoczyć :tak: mieszkania nadal nie wiemy kiedy będziemy mogli zobaczyć :sorry: Kuba sobie je i ogląda bajki więc mam na razie spokój :-) nawet zdążyłam w szafce z ciuchami u siebie w końcu posprzątać rano hehe :-D uciekam bo zupka się zaraz zagotuje :tak:

reklama
anulaaa fajnie, że sobie poszalałaś :-) ja już nie pamiętam kiedy tańczyłam...a tak lubię....dobrze, że opanowałyście picie przez słomkę :-) Marcin jakoś szybko się nauczył, a jest to przydatna umiejętność. Teraz bidon sobie stoi np na wersalce i jak Mu się chce pić to podchodzi i pije. Nie muszę co jakiś czas Mu podtykać kubeczka.
aguska wyobrażam sobie jak to było z Twoim Małym, ja też cały czas jestem z Marcinem i jak został pierwszy raz z nianią na 4h to jak wróciłam mocno mnie przytulił. Od X powrót do pracy i znowu będziemy przeżywać rozstania...
Marcina coś zmogło o 9:30, ja pędem rozwiesiłam pranie, odkurzyłam, pozmywałam podłogi. Nawet wypiłam sobie kawke. Mam jeszcze prasowanie ale nie mam się co rozpędzać, bo pewnie Mały zaraz wstanie. Wtedy dam Mu jogurcik i wybierzemy się zamówić torcik, o ile się nie rozpada...

Ostatnia edycja:
Witam się poniedziałkowo :tak:.
Pogoda się u mnie popsuła :-(, szkoda, bo już miałam wszytko zaplanowane, a tak wszytsko idzie w łeb... No trudno. Weekend zleciał mi jak zawsze szybko, nawet aż za szybko :eek:. W sobotę łaziliśmy we trójkę po sklepach rozglądając się za meblami do kuchi, do pokoju małego oraz za lodówką. Po drodze na oglądaliśmy się masę innych rzeczy. Mebli do kuchni nie ma takich jak chcemy :baffled:, meble do małego do pokoju już wybrane, kwestią zastanowienia jest tylko czego ile potrzeba. Najważniejsze, że nie są drogie i ładne, bo kolorowe :tak:. Lodówka, hmm... Pozostwię bez komentarza. Nie mam pojęcia którą wybrać :-(. Jeste tego tyle, że szok. Może macie jakąś fajną w domku? Pochwalicie się? Bo ja nie mam zielonego pojęcia na temet lodówek :zawstydzona/y:< na jednym wynajmie mieliśmy starą polara w której otwierało się zamrażalnik metalową łopatką, zaś na drugim wynajmie nie mam pojęcia jaka to była firma ale lodówka była tak stara, że nie miała zamrażalnika i ledwo chłodziła :tak: >. Na tym moje doświadczenia z tym sprzętem się kończą... Podoba mi się indesit ale z systemem no frost ciężko jest dostać do kwoty 1600zł. A reszta ma rozmrażanie chłodziarki manualne, a zamrażalnika automatyczne. Chciałam się dowiedzieć od Was jak to wygląda :tak:, no i jak działa.
Ogólnie rzecz biorąc nasza wycieczka skończyła się tym, że byliśmy zmęczeni, głodni <mały jadł danie słoiczkowe> i wkurzeni, a na widok jakich kolwiek mebli miałam odruch wymiotny :dry:. To by było na tyle jeśli chodzi o mój weekend. Dziś znów czeka mnie batalia marketowa w poszukiwaniu mebli i lodówki. Na całe szczęście Kubuś zostaje z dziadkami :-). To zawsze szybciej niż z wózkiem lub małym na rękach, no i będzie można sobie na spokojnie obejrzeć.
Anulaaa, fajnie, że sobie troszkę poszalałaś :tak:.
Aguska, widzę, że Bartuś bardzo jest za mamą. Mój brzdąc jak wychodzę i zostaje z dziadkami, to daje mi buzi i robi papa :-D.
Agulek, małe dzieci słodko tańczą :tak:, może tancerz Wam wyrośnie ;-).
Beata, widzę, że jak nie cierpisz na lenia, to masz adha :-D;-). Szkoda, że nie wiecie kiedy obejrzycie mieszkanie, takie trzymanie w niepewności jest nie fajne. Ja się prawie rozstroju żołądka nabawiłam przez taką nie pewność podczas brania kredytu. Teraz jestem co prawda troszkę bardziej nerwowa ale kiedyś mi to powinno przejść ;-). Normalnie zazdroszczę, że masz już wszystko porobione :tak:. Ja dalej jestem w powijakach i zastanawiam się nad kolejną kawką.

fanta bartek ma różnie ostatnio już pisałam że liczył sie tylko tatuś a teraz to różnie.ale jak wychodzę to zazwyczaj też stoi przy drzwiach da buziaka i robi papa:-Dwczoraj tylko go coś wzięło :-D a pisałaś ostatnio o nektarynkach i brzoskwiniach mojemu też zasmakowały;-)
co do lodówek to później ci napiszę jaka my mamy a teraz uciekam bo przyszła przyjaciółka na kawke

Hej.
Melduje się na posterunku. :-)

Mężuś znowu na tydzień wyjechał. Ciężko było się rozstać. :sorry:

Biegnę z pozytywnymi wieściami, że Amelka nie ciumka już mamki. :tak: W piątek w nocy gdzieś mamka zapodziała się między poduszkami , nie mogłam jej znaleźć i takim to sposobem młoda przespała pół nocy bez ciumkania.:tak: Potem kolejną noc i kolejną... Oczywiście nie obyło się bez płaczu, ale miś przytulak spełnił swoją rolę na 6. :tak:

Obiadek i kolacyjkę mam już zaplanowaną i prawie gotowe wsio, tak więc resztę dnia mam wolne. :-) Aaaa ,jeszcze pranie rozwiesić. :confused2:

fanta20062 w naszym starym UNO 3 drzwiowym też wsiadało się czy to na przód , czy to na tył od strony pasażera. :-D:-D:-D

AsienkaPL
wypad nad jeziorko, gdy gorąc dokucza fajna sprawa. Miło spędziliście niedzielę. :tak:

agulek80 Marcinek czuje rytmy , a co! :-D

aguska2017 to Twoje pierwsze rozstanie z Bartusiem? Fajnie tak czasem odpocząć od dzieci. :tak: Na następny dzień wraca mama uśmiechnięta, wyluzowana. :tak:

Beata1988 a kiedy planujecie przeprowadzkę?

gimpelka Wojtuś zdrowy?

fanta20062 nie znam się na lodówkach. :no::zawstydzona/y: Jedyne czym sugerowaliśmy się przy kupnie , to system no frost. W zamrażalce produkty nie są oblepione śniegiem, wszystko pięknie zamrożone.:tak:
My kupiliśmy na raty w zeszłym roku taką LG srebrną :
http://www.rtvagd.sklep.pl/lg/gr_b359_ptqa_13886.php5
Jestem z niej zadowolona.

Ostatnia edycja:
Justa, dzięki za stronkę kapitalna :tak:. Można popatrzeć i poczytać o lodówkach :-). Gratulację dla Amelki :tak:. No to już duuża dziewczynka skoro nie ma smoczka. Kompletnie zapomniałam o pampersach :eek:. Przepraszam. Aktualne to jeszcze? Jak coś to się piszę :tak:. Współczuję kolejnego wyjazdu mężusia :tak:. Ale nie smutaj się. Zawsze możesz pogadać z nami :tak: ;-). Jak coś to pisz :-). Właściwie ciekawa jestem gdzie Twój M pracuje, że tak często wyjeżdża. Pochwalisz się?
Aguska, czekam na wieści na temat lodówki :tak:. Udanego spotkania z psiapsiółką :-).
Ja też później do Was zajrzę :tak:, bo teraz mam co robić :sorry:.

Witajcie!:-)
U mnie narazie obiadek zrobiony i dwie kawy wypite. Pranko jutro wstawie, a sprzatac zamierzam po obiedzie.
agulek maly Maserak Tobie rośnie. BRAWO BRAWO dla Mega tancerza!!!!:-D
anulaaa - nieraz fajnie tak sobie odsapnac od obowiazkow domowych i troszke poszalec jak za dawnych czasow! :tak:
Beata - tez dosc czesto zagladam na lumpki, teraz mam juz wszystko na zime i jesien, wiec narazie niezagladam. W zime bede kolekcjonowac letnia garderobe, wtedy nikt sie nie interesuje spodenkami i bluzeczkami na lato!:tak:
fanta - ja sprzet kupuje z reguly na stronie NEO24.PL NAJWIĘKSZY SKLEP W POLSCE RTV AGD KOMPUTERY FOTO
Polecam. Tanio i szybko. Caly sprzet w domu zakupilam w tym sklepie. Ostatnio w neo kupilam suszarke. Byla tansza od allegro. Po co tracic czas i ladna pogode na latanie. Siedzisz sobie na necie wieczorkiem z kawka czy herbatka i szukasz.
Ach... super, ze stworzsono siec!:tak:
U nas dzisiaj pieknie i slonecznie, ale nie za cieplo.
Zycze Kofane Milego Dzionka!:-)

Justa, dzięki za stronkę kapitalna :tak:. Można popatrzeć i poczytać o lodówkach :-).
U nas w Radomiu jest sklep RTV Euro AGD RTV EURO AGD - Sklep internetowy RTV AGD Komputery Foto Telefony . My w nim wsio na raty bierzemy. I tu też chyba przy danym sprzęcie jakieś opinie masz. :tak:

Kompletnie zapomniałam o pampersach :eek:. Przepraszam. Aktualne to jeszcze? Jak coś to się piszę :tak:.
:tak: jasne , właśnie miałam pisać do działu ODDAM. :tak::-D

Właściwie ciekawa jestem gdzie Twój M pracuje, że tak często wyjeżdża. Pochwalisz się?
.
Mój mąż jest elektrykiem. :tak: Pracuje w elektrociepłowni w Radomiu. :tak: Na początku sierpnia wziął sobie miesiąc urlopu . Zadzwonił do niego kumpel z pracy, że mają "fuchę" .Pod Wa-wą wybudowano osiedle domków ( z jego opowiadań to wille :eek:) i tam zakłada , wraz z kumplami ze swojego zakładu całą instalację elektryczną w 4 willach. Do tego podłączają internet, telefon, tv...
Zwykle z teściem , gdy zakładali komuś instalację bawili się w to dzień, góra dwa, ale przy normalnych rozmiarach domów. Przy 4 willach nie wie czy wyrobią się w 2 tygodnie. :no:
Dlatego spod Warszawy do Radomia ( ok. 100 km) nie opłaca im się codziennie przyjeżdżać. :no: Pracę zaczynają o 7 i kończą o 19 czy 20. Potem coś na ząb, prysznic i spać. :tak:

Baby aleście napisały przez weekend :szok::szok::szok::szok::-D:-D

Denerwuje mnie jak jest bałagan, bo boje sie ze ktos przyjdzie i zobaczy ze nie dbam o mieszkanie czy cos takiego. ALe u nas tez jest jakos tak...bałaganiasko, bo chociazby np kuchnia była posprzatana, a na blacie połoze cos to zaraz wyglada jakby w całym pomieszczeniu był bałagan. To samo jest w pokoju dziennym. Niewiem, moze to kwestia ulożenia mebli? Ale tłoczno u nas nie jest.

as no właśnie Otek lubi tylko tez smoczek, który ma dawna. Moze nie do końca wyraznie napisałam, ale właśnie ten z wprawki ma cały czas. Dałam mu go w pierwszym miesiącu zycia, powedzmy tak miedzy drugim a trzecim tygodniem. I ten ma do teraz:]
To ja z tym sprzątaniem mam tak samo jak ty.
Lubię mieć porządek ,ale do ideału to ho ho ho :baffled::baffled::baffled:
Po za tym mam takie samo wrażenie,że jak coś na blacie leży to już sajgon w domu.:tak::tak:;-):rofl2::rofl2:
A ,że domek mam dość spory to mogę sprzątać 24 h i nie widać ,ani początku ani końca :rofl2::rofl2::rofl2:

Ten stary smoczek jest wyżuty i ma inny smak dlatego Otek nowego nie chce.:tak:
Musicie jednak go zmienić bo zbyt mały smoczek jest niedobry dla zgryzu i rozwoju żuchwy ,szczęki i wysklepienia podniebienia.
Dlatego smoczki są dostosowane dla odpowiedniego wieku i z powodów higienicznych powinny być wymieniane conajmniej jak szczoteczka do zębów czyli max co 3 miesiące.Niektórzy specjaliści zalecają nawet co miesiąc.

Witam wieczorkiem,
serduszko Marcina jest ok, ulżyło mi....
teraz idziemy kąpać Malucha, miłego wieczorku i spokojnej nocki.
Super,że serduszko w porządku :tak::-):-)

Cześć dziewczyny!
Zaglądam dziś do Was, a tu pusztki :szok:. Wybaczcie że nie poczytam ale ja tylko na chwilkę, bo prasowanie czeka :sorry2:. Czyżbyście miały ładną pogodę? Bo w Szczecinie pogoda dopisuje. Mały po spacerku, dziś wyjątkowo na spacer zabrała go babcia :-), a teraz brzdąc smacznie śpi :tak:. Przez ten czas kiedy ich nie było zdąrzyłam posprzątać mieszkanie, ugotować obiad i stęsknić się za małym ;-). Mój T od rana siedzi w garażu i naprawia auto, bo wczoraj nie mogłam otworzyć drzwi od pasażera :eek:. Klamka się poprostu zapadła, najśmieszniejsze jest, to że byłam zmuszona wysiąść od strony kierowcy, bo drzwi nie chciały drgąć :-D. To tyle jeśli chodzi o dzisiejszy dzień :tak:.
Miłego dnia dziewczynki :-)
Nam też padło auto.Niestety mąż passata sam nie zrobi i auto wylądowało u mechanika.
Koszt samej części to 3000 zł do tego dojdzie robocizna :baffled::baffled::baffled:

Witajcie,
dziś, jak na razie świeci piękne słoneczko. Zapowiadaja burzę ale może się nie sprawdzi. Jeśli nie będzie padało uda mi się zamówić torta, bo muszę jechać rowerem i to z Marcinem. Wczoraj Mały był tak zmęczony, że zasypiał na siedząco w wanience
shocked.gif
po położeniu do łóżka zasnął w mig, bez cyca
shocked.gif
to pierwszy raz
yes2.gif
miałam cichą nadzieję, że prześpi całą noc, ale się przeliczyłam
sorry2.gif
były 2 pobudki na cyca, przynajmniej tyle pamiętam
wink2.gif
Wczoraj miałam ubaw z Marcina, włączał sobie muzyczki i tańczył. Nie tylko ruszał pupcią, ale też głową i rękami, a nawet nóżkami. Wyglądało to świetnie
laugh.gif

Miłego dnia Dziewczyny!
dzieciaczki malutkie super tańczą :-D:-D:-D

Witajcie po weekendowo :-)
Jeśli chodzi o picie przez słomke to u nas to było ćwiczenia podstawowe męczyliśmy się chyba 5miesięcy aż się nauczyła pić Wikusia a ze względu na nasz rozszczep picie bez słomki ani rusz...
Agulek superrr :-)
ViKamcia dobrze, że internet chociaż mają :-D

Aż strach się przyznać do tego weekendu bo czułam się jak .....nastolatka dwie nocki z rzędu na dyskotece byłam :-D:-D
Wczoraj pogoda była więc pojechałyśmy z Amelką na basen niech poszaleje jeszcze bo dziewczyny krostki jeszcze mają więc strach było je puścić
My zawsze 18 stki duchem ,a ciałem to już inna bajka :-D:-D:-D:-D
W każdym wieku coś od życia się należy a taka dyskoteka to super sprawa :tak:;-):-):-):-)
hej laseczki:-)
agulek to masz małego tancerza w domku:-D
anulaaa a co tam od czasu do czasu każdemu należy sie poszaleć;-)

witam w ten pochmurny dzień pada co chwile a zapowiadali taka piękną pogode:confused2:
wczoraj byliśmy z małym w lesie wchodziliśmy na góre aby zobaczyć widok naszego miasta a potem grill za domem.miło było:-)
dzi mam mega sterte prasowania ale to jak bartek zaśnie.
wczoraj jak wieczorkiem wychodziliśmy na grilla to najpierw Bartek był z nami a później małego zostawiłam dziadkom i jak wychodzilam on po swojemu powiedział:mama nie ni w znaczeniu:mama nie idź
w szoku byłam ale nie płakał ale za to jak przyszłam go przytulić na dobranoć to z takim wielkim uśmiechem krzyknął mama!
aż sie wzruszylam:-)bo wiecie ja jestem z nim non stop tak jak więksozść z was więc dziecko wie że mama zawsze jest a tu nagle sobie poszłam i mały zatęsknił.
Fajnie ,że już mały tak reaguje.Z jednej strony to świadczy o przywiązaniu do Ciebie,ale z drugiej ,że jego emocje podstawowe są już rozwinięte na tyle,że ma potrzebę dzielenia się nimi.
Ja taką reakcję u swojego synka musiałam czekać ok.4 lat ,ale jaka to była piękna chwila ....:tak::-):-):-)

Witam się poniedziałkowo :tak:.
Pogoda się u mnie popsuła :-(, szkoda, bo już miałam wszytko zaplanowane, a tak wszytsko idzie w łeb... No trudno. Weekend zleciał mi jak zawsze szybko, nawet aż za szybko :eek:. W sobotę łaziliśmy we trójkę po sklepach rozglądając się za meblami do kuchi, do pokoju małego oraz za lodówką. Po drodze na oglądaliśmy się masę innych rzeczy. Mebli do kuchni nie ma takich jak chcemy :baffled:, meble do małego do pokoju już wybrane, kwestią zastanowienia jest tylko czego ile potrzeba. Najważniejsze, że nie są drogie i ładne, bo kolorowe :tak:. Lodówka, hmm... Pozostwię bez komentarza. Nie mam pojęcia którą wybrać :-(. Jeste tego tyle, że szok. Może macie jakąś fajną w domku? Pochwalicie się? Bo ja nie mam zielonego pojęcia na temet lodówek :zawstydzona/y:< na jednym wynajmie mieliśmy starą polara w której otwierało się zamrażalnik metalową łopatką, zaś na drugim wynajmie nie mam pojęcia jaka to była firma ale lodówka była tak stara, że nie miała zamrażalnika i ledwo chłodziła :tak: >. Na tym moje doświadczenia z tym sprzętem się kończą... Podoba mi się indesit ale z systemem no frost ciężko jest dostać do kwoty 1600zł. A reszta ma rozmrażanie chłodziarki manualne, a zamrażalnika automatyczne. Chciałam się dowiedzieć od Was jak to wygląda :tak:, no i jak działa.
Ogólnie rzecz biorąc nasza wycieczka skończyła się tym, że byliśmy zmęczeni, głodni <mały jadł danie słoiczkowe> i wkurzeni, a na widok jakich kolwiek mebli miałam odruch wymiotny :dry:. To by było na tyle jeśli chodzi o mój weekend. Dziś znów czeka mnie batalia marketowa w poszukiwaniu mebli i lodówki. Na całe szczęście Kubuś zostaje z dziadkami :-). To zawsze szybciej niż z wózkiem lub małym na rękach, no i będzie można sobie na spokojnie obejrzeć.
Anulaaa, fajnie, że sobie troszkę poszalałaś :tak:.
Aguska, widzę, że Bartuś bardzo jest za mamą. Mój brzdąc jak wychodzę i zostaje z dziadkami, to daje mi buzi i robi papa :-D.
Agulek, małe dzieci słodko tańczą :tak:, może tancerz Wam wyrośnie ;-).
Beata, widzę, że jak nie cierpisz na lenia, to masz adha :-D;-). Szkoda, że nie wiecie kiedy obejrzycie mieszkanie, takie trzymanie w niepewności jest nie fajne. Ja się prawie rozstroju żołądka nabawiłam przez taką nie pewność podczas brania kredytu. Teraz jestem co prawda troszkę bardziej nerwowa ale kiedyś mi to powinno przejść ;-). Normalnie zazdroszczę, że masz już wszystko porobione :tak:. Ja dalej jestem w powijakach i zastanawiam się nad kolejną kawką.
Też jestem na etapie poszukiwania lodówki,bo moja przestaje chłodzić.
Widać to po lodach ,bo się nie zmrażają.
Chętnie poczytam opinie na temat lodówek.
Z mebli to poszukuję skórzanej kanapy do salonu,bo Kubuś tak skakał ,że zarwał nam narożnik i tak pusto jest teraz .Narożnik z racji małych zmian w otoczeniu na razie wyleciał na taras ,na jesieni zniesiony zostanie na dół na podwórko pod schody i pewnie w przyszłym roku zostanie dopiero wyrzucony :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D
Tyle u nas trwa usuwanie każdego sprzętu,żeby zbyt mocno nie denerwować Kuby :baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Witam się poniedziałkowo.
U nas weekend minął w zastraszającym tempie.:baffled::baffled::-D:-D:-D
Sobota została spędzona na zakupach i sprzątaniu,a wczorajszy dzień to wizyta u teściowej w szpitalu zaraz po południu ,na obiedzie mieliśmy gości ,wieczorkiem poszłam sobie do kościoła,a wieczór spędziliśmy sobie z drinkiem w ręku,nockę w sypialni (było bardzo gorąco :-D:-D:-D:-D)
Dzisiewjszy dzień będzie wyjątkowy leniwy ,a przynajmniej tak się zapowiada ;-);-)
Dziś mam do zrobienia tylko obiadek,pranie i prasowanie ,potem pewnie trzeba będzie panele pomyć i odpoczywam przy robieniu obrazu :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Miłego dnia dziewczynki

reklama
As, my mamy szczęście, bo mój T skończył tech. mechaniczne i auta sam naprawia i dzięki temu wydajemy tylko pieniądze na części :tak:.
Co do lodówki to podoba mi się taka: Indesit NBAA 13 V NX - Lodówka - CENA w RTV EURO AGD ale nie ma no frosta :-(. Skórzane narożniki są ładne w platanie <nie wiem tylko czy u Was jest taki sklep> jak coś zobacz na necie. Zresztą my się rozglądaliśmy za takim ale nie pasuje mi do mojego stylu ;-) no i kapkę drogi :tak:. W www.brw.com.pl też są takowe i zerknij sobie :tak:. A nóż może coś znajdzesz :-).
Justa, my też chyba w EURO AGD będziemy brali, bo w Media Markt mają o 300zł drożej :szok:, a teraz dla nas każdy grosz się liczy :tak:. Co do pampków to wieczorkiem na gg się odezwę ok?
Mój T też jest elektykiem z zawodu a raczej elektromonterem sieciowym :-D. Tak jak pisałam As, skończył technikum mechaniczne, studia transportowe, a pracuje w energetyce :-D. Zagmatwane to troszkę :tak:.
Asienka Pl, patrzyłam na tej stronie którą mi podałaś ale aktualnie nie ma lodówek. Tak po za tym to raczej takiego sprzętu przez internet nie zamówię, bo muszę obejrzeć "na ocznie" i bała bym się, że dostanę w częściach. Za to zlew przez nata zamawiam :tak: bo taniej o jakieś też 300zł :-): Zlew Alveus BASIC 150 Alvestone POP-UP **GWARANCJA 10 LAT *dostawa 15-20zł* - AGD STYLE - sklep internetowy ze sprzętem AGD.
Dobra kochane uciekam, bo obiad muszę zrobić i ogarnąć się, później jeszcze młodego nakarmić i lecę :tak:. Coś mi gadzina nie chce dziś spać :eek:. No trudno, może dziadkowie go uśpią ;-)

Do góry