reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale u mnie jest masakrycznie zimno:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Na termometrze mam -10 i do tego zaczelo wiac:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Myslalam ze nie dojde do domu z dziewczynkami jak odbieralam Je z przedszkola:no:Teraz jestesmy juz po cieplej herbatce:tak::tak::tak:
Dziekuje za mile komentarze do zdjecia moich dziewczynek:tak::tak::tak:

BEATA
Klaudia ma jasniejsze włoski:tak::tak::tak:
Co za ciacho pieczesz?

reklama
Witajcie;)
Dowikla super fotki...tylko pomarzyć kiedy moja Gajka bedzie taka:)
Beata i jak przydało się cos z pytan??

Witajcie kochane dziewczyny. U mnie jest porażka:-( raz ze mama a dwa to wkońcu zdecydowaliśmy się na ten rozwód:-( strasznie to przeżywam. Nie wiem jak się to wszystko zakończy...:-:)-:)-(

Dowikla to dobrze widziałam :-) a placek z jednego jajka z jabłkami zrobiłam, szybkie i dobre ciacho zawsze wyjdzie :tak:
Lena pewnie że się pytania przydają :-) jeszcze raz wielkie dzięki :-) nie martw się szybko zleci, zanim się obejrzysz a Gaja będzie biegać i gadać :-D
Aleksia Kochana współczuję ogromnie :-( trzymaj się i nie daj, myśl pozytywnie a wszystko na pewno się ułoży :tak:

Witam wieczorem ;-) Kuba się bawi, M kolację robi bo go zagoniłam a ja już mam wolne na dzisiaj :-) potem jeszcze tylko siądę i trochę zagadnień opracuję i będę laba :-D jutro mama ma wpaść po południu :tak: a ja jestem przed @ i słodkie za mną chodzi jak nie wiem co :sorry: już barek mam prawie pusty a do wypłaty jeszcze tydzień ;-) no trudno jakoś wytrzymam :-D spokojnej nocki życzę, do jutra Kochane :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My juz po zarelku:tak::tak::tak:Ja juz zdazylam sie wykapac i zaraz sie klade:tak::tak:Wlacze tv i bedziemy ogladac;-):-)

ALEKSIA
Trzymaj sie Kochana

BEATKO
Ale namieszalas z tymi nickami:rofl2::-D:-D:-D

dowikla córeczki prześliczne:-)
Aleksia123 trzymaj się kochana
Beata1988 ja nowośco nie będę podawać tylko to co wcześniej jadł i tak stopniowo bo chcę urozmaicić mu menu bo teraz np.nie jadł żadnych owoców deserków nic z tych rzeczy więc pomału sprowrotem zacznę wprowadzać ale tak jeden produkt na tydzień i zobaczymy.
Bartuś oczywiście już śpi:-)Za kilka dni więcej będę sie odzywać dobrej nocki

czesc laseczki:-)
wraca corka marnotrawna:-D
jutro do pracy bo koniec zwolnienia.nie bylo mnie tyle bo w trakcie tego zowlnienia ogranialam cahlupe i mialam pare innych czasochlonnych rzeczy na glowie
Weronice ospa praktycznie juz przeszla,od 2 dni wychodzi na dwor a jaka ucieszona z tego pwoodu:-D
u Pauliny jeszcze brak jkaichkolwiek objawow
za oknem teraz tylko - 15:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dzis rano u mnie bylo -19 ale ze od wody cieplej bo w centrum mrozow bylo -23:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mam nadzijee ze jutro rano bedzie ciut cieplej bo mi golenie zmarnza:-D:-D:-D:-D:-D

tak wiec psotaram sie byc teraz w miare na biezaco:tak::tak::tak::tak:

Witam z rana :-):-)
No i mamy wiosnę - znowu śniegu przez noc dosypało :crazy::crazy:
Dowikla śliczne są te twoje szczypiorki :tak::tak:
MH pochwal się meblami i przestań w kółko je przestawiać tylko na bb wracaj :-p:-p;-);-)
Aleksia mimo że teraz czujesz ogromny ból to zobaczysz że jeszcze będziesz szczęśliwa :tak::tak: czas goi rany - to szczera prawda :tak::tak:
Aguska super że wysypka zniknęła :tak::tak:
Lidka całe szczęście że choroby od was odchodzą i oby ząbki na dobre wyszły i już nie dokuczały :tak::tak::tak:
Barbara witaj nowa mamusiu, zapraszamy do pisania :tak::tak::tak: może napisz coś więcej o sobie? :baffled::baffled:

reklama
Witam z rana :-)

Helenka zaraz do przedszkola leci z M, a ja moze podgonię z meblami :-p Przykrece dzisaj drzwiczki to wrzuce fotkę :tak:ale to i tak nie koniec bo M nie kupił jeszcze jedej szafki :sorry: i nóg za mało kupił :-D:-D:-D:-D a teraz to niewiem kiedy bedzie miał czas :confused2: No ale jeszcze dziewczynom robię w pokoju kipisz, no starą szafę muszę opróżnić więc mam co robić :rofl2:

Dowikla, dziewczyny super :tak:

Anaconda, jestem jestem, Dzięki :tak:

Do góry