reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam. A co tu takie pustki :szok: Dziewuszki gdzie Wy się podziewacie :confused: U mnie dzisiaj pochmurno, zimno i trochę śniegu spadło :tak: Kubek się bawi latarką z Kubusia Puchatka, a ja dopijam herbatkę i zaraz się biorę za kuchnię i obiad :tak: dobrze że mam sos ze wczoraj to tylko ziemniaczki obiorę i tyle :tak: pranie muszę zrobić bo M nawrzucał mi smrodów :sorry2: trzymajcie się cieplutko zajrzę później :-)

I znów wszystkie przelotem :confused::-D:-D:-D:-D:-D
Witam w mroźną środę :happy2:o jezulku jaka dzis u nas szklanka do sklepu szłam trzymając się płotu :szok::szok::szok::szok: ponoć śmiesznie to wyglądało:confused::-D
Od wczoraj boli mnie głowa i to tak mega mega :baffled::baffled::baffled::baffled: wziełam dziś aspirynę migrenową trochę zelżało ale i tak wiecznie ćmi :baffled: ale jutro przyjdzie do nas pani doktor to jej powiem niech mi da skierowanie na jakieś badania bo ostatnio często mnie boli głowa :dry:
Iwcik kochana diecę się diecę ale lampkę wina wczoraj wypiłam :dry::-p a co grzeszyć mi nie wolno :-D:-D:-D:-D:-D:-D
As ja mam zdanie o szczepionka wyrobione i nie zmieniam :no::no:nie szczepię i już :sorry2:
Beatko to twoja głowa tak jak moja :baffled: a jaką macie teraz ratę za auto???? bo mojego Pietruszki kolega z pracy za swoja fiestę płaci miesięcznie 560 zł i tak jeszcze przez 4 lata i bluzga na czym świat stoi :baffled::-)
Anabubka mi też słońca słońca i jeszcze raz słońca brak ........WIOSNO PRZYJDŹ DO NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u nas też ferie od 14 lutego:tak::tak:a potem to juz prawie wiosna :-D:-D:-D
Julka siedzi w domu gardło czerwone ,kaszel suchy ,chrypka wolę ją przetrzymać bo w szkole szkarlatyna panuje a ona ma jechać do babci na ferie a jak będzie chora to zostanie w domu a cała 3 2 tygodnie w domu przy braku pogody i możliwości wydziczenia się na dworze równa się matka w wariatkowie :baffled::baffled::baffled:
My wczoraj z Pietruszką pogadaliśmy sobie wieczorkiem posexiliśmy,obejrzeliśmy film i jakos tak miło i ciepło było :tak::tak::tak::tak: ale ta ponuracka pogoda i brak słońca mnie wykończy :baffled:

Witam i ja
Tylko sie witam i zmykam:-);-)Mlodzi powstawali ale Klaudia cosik mi sie poklada jeszcze:no:
Mnie cos glowa zaczyna mulic:no::no::no:Pogoda znowu do bani
Uciekam robic jakies sniadanko:tak::tak::tak:Pozniej wypadaloby ogarnac chatke i na jakies zakupki moze sie przejedziemy:-)

MALINUS
Wspolczuje bolu glowy:no::no::no:

Witam :-):-):-)
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego męża bo pojechał dzisiaj na egzamin z pracy do Warszawy a wiadomo że wiąże się to z nagrodą pieniężna więc dobrze by było :tak::tak::tak:
U nas też ponuro już od kilku dni, nic się nie chce :-:)-:)-( a do tego mrozi jak diabli :szok::szok::szok:

Witajcie kochane:-) wpadam się przywitać. Poczytalam troszkę:-) zdrówka życzę wszystkim chorowitkom:-) Malinka :-) Iwcik jak wasza dietka? ile udało Wam się schudnac już? Ja chora jestem:-( złapałam jelitowke:-( w pracy epidemia. Nie wiem jak dziś przeżyje.

Aleksia zdrówka Kochana :tak:
Anaconda trzymam kciuki za M &&&&& :-)
Malinka ja się źle czuje jak się pogoda zmienia :baffled: a teraz raz ciepło raz zimno i głowa wariuje :baffled: a ratę za auto mamy 420zł za 17 tys :tak: jeszcze jak sprzedamy siene i wpłacimy na kredyt to będziemy mieć niższą ratę :tak:

Kubek się bawi, drugie pranie się robi, paczka z ciuchami przyszła :tak: obiadek już mam zrobiony więc luz ;-) zaraz zrobię Kubie coś do jedzenia i pójdzie spać a ja posiedzę i może w końcu zrobię ciasto co za mną chodzi :-) szukam jakiejś pracy chałupniczej i co chwilę trafiam na oszustów :no: a muszę coś znaleźć żeby kilka groszy zarobić :tak:

Cześć dziewczyny!!
Ja dziś jak chyba większość z Was tylko przelotem :-D. Nawet nie czytam reszty postów bo brak czasu:-(. Pozdrowienia dla Wszystkich "zalatanych" mamusiek:-), a chorym zdrówka życze. Anaconda27 wszyskie trzymamy kciuki za Twojego M:tak:. dowikla, malinka1, Beata1988, Mama Helenki i całej reszcie pogodnego dnia życzę. Byle by do wiosny:tak:.
P.S. Ciekawa jestem czy dziś amerykński świstak zobaczy swój cień :-D.

Anaconda kciuki trzymam:-)
Chorowitkom zdróweczka
A my dziś u lekarza wiec tak moje dziecko rozwija sie prawidłowo jest silny jak to pani doktor ujeła no i na szczęście nie ma stulejki a bardzo sie o to bałam.Waga ur.2600kg a wzrost 52cm a dziś waga 10400kg i wzrost 77cm:-)Nawet bardzo nie płakał po szczepionce dzielny chłopak:-)
u mnie dziś ponuro wilgotno tak nieprzyjemnie
chcę wiosnę!!!

reklama
JA TEZ CHCE WIOSNE:tak::tak::tak:
Bylam dzisiaj na zakupkach a pozniej na malym spacerku z dzieciaczkami:tak::tak::tak:Jakos nic mi sie nie chce i marze o tym zeby isc juz spac:tak:

ANACONDZIA
Trzymam kciuki za m &&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:
Daj pozniej znac co i jak:-)

AGUSKA
No slicznie Tobie maluszek rosnie:tak::tak::tak:
No i fajnie ze tak dzielnie zniosl szczepionke

Do góry