reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla ja też bym poszła już spać :tak:
Aguska gratki dla syna że był dzielny :tak: no i pięknie Ci waży i mierzy :-)

Witam wieczorem :tak: a co tu takie pustki :szok: ja wpadłam z myślą że będę miała co czytać a tu nic :sorry2: M czyta książkę, ja siedzę jak na razie, Kubek je kolację :tak: zaraz pójdę sobie posiedzieć w wannie :-) głowa mnie coś zaczęła boleć :dry: oj niech ta pogoda się ustabilizuje bo szału idzie dostać :tak: spokojnej nocki życzę Laseczki :tak: do jutra :tak:

reklama
dziewczyny naprawde zaginęłyście chyba w akcji:-D
Ja jestem trochę zmęczona jakiś taki ponury dzioonek mi minął.Bartuś śpi mój m też poległ a ja co?zaraz kolacje muszę sobie zrobić bo głodek już do mnie przemawia:-D
Bartuś jak narazie nawet po tej szczepionce nie gorączkuje zobaczymy jeszcze w nocy.
Mam nadzieje że jutro jakiś ładniejszy będzie dzień tzn.może troche słońca... bo oszaleje!

hej laski ja dzisiaj cały dzien goscia mialam z dwójka dzieci wiec było nas dwi i 4 dzieci bylo wesolo tylko nie mojej lence niestety chora jest i jutro musze isc z nia do lekarza bo nic nie przechodzi wrecz przeciwnie coraz bardziej kaszle az ja na wymioty bierze od dzisiaj nawet jesc nie chce ani pic nie za bardzo chyba gardło ja boli tak podejrzewam wiec musze isc jutro z nia , teraz pi wiec ide sie wykapac bo nie wiem jak długo bedzie spała bo nawet ze spaniemdzisiaj strajkuje bo nosek jej sie zatyka :no:paranoja ta pogoda chyba tak na nai dziala dopiero co była chora :-:)-:)-:)-(

Malinka oczywiscie ze zgrzeszyc mozesz ja jak narazie jestem konsekwentna :tak::tak:

Aleksia ja narazie tylko 7kg i na dodatek mi waga sie popsóla ale zamówilam sobie nowa elektroniczna jutro przyjdzie wiec teraz bede miec dokladne pomiary :-D:-D:-D

Dobry wieczór kochane kobietki:-) ledwo wytrzymałam dzisiaj do końca. Wyglądam jak upior. -gorączkę mierzyłan i jest 38 i 4:-( ciągle mnie ciągnie i goni:-( strasznie dziwne uczucie. Zagubiłan się w Waszych postach przez ta pracę:-( miłej nocy kobiety:-) dz jutra:-)

Witam porannie :-):-):-)
A co to ja dzień dzisiaj otwieram :szok::szok::szok:

Niestety mąż nie zdał egzaminu, na 17 działów zaliczył 16 no i ten jeden będzie musiał zaliczać raz jeszcze :-:)-( a co za tym idzie nagroda pieniężna przeszła koło nosa :-:)-:)-(
Agusia super synuś ci rośnie :tak::tak::tak:
Aleksia zdrówka życzę :tak::tak::tak:
Iwcik dla Lenki też zdrówka i zazdroszczę wczorajszego dnia, też bym chciała żeby do mnie ktoś na ploteczki zajrzał :-p:-p;-);-)

O jezulu co was tak mało :szok::szok::szok::szok:
Witam czwartkowo :happy2::happy2::happy2:
U nas niby cieplej ale pada deszcz i jest szaro buro i ponuro :baffled::baffled::baffled:
Adam w szkole i wróci dopiero około 19 bo dziś ma zabawę karnawałową zaraz po lekcjach :cool2: Julce bal przeszedł koło nosa bo kaszle i gorączkuje :baffled::baffled: a szkoda bo jej klasa jechała na bal do zamku książąt pomorskich na prawdziwą salę balową :-:)-:)-( i ma strój cały gotowy suknia balowa tiara pantofelki :-:)-:)-:)-( ech szkoda i to bardzo :-:)-:)-:)-:)-(
Głowa mnie boli i wczoraj tak mi się zakręciło w głowie że myślałam że się wywrócę musiałam się trzymać ściany :zawstydzona/y::-:)-:)-(
Aguśka twój roczniak waży tyle co mój 2 latek :-D:-D:-D:-D
Beatko na te silne bóle głowy proponuję ci kup sobie aspirynę migrenową naprawdę pomaga najbardziej z tych wszystkich ibupromów apapów itp....
Dowikluś co kupiłaś na zakupach ?????
Anaconda a jak zaliczy ten jeden dział to wtedy dostanie kasę ?????
U Pietruszki wprowadzili teraz tzw premię motywacyjną kwartalną polega ona na tym że mają założenia tzw P8 i muszą je zrealizować wtedy premia zostanie wypłacona a jest to 25% podstawy wynagrodzenia i w tym kwartale im się udało jupi:-D:-D:-D:-D:-D a na wszystkie casto w polsce tylko 8 się udało :tak::tak::tak::tak::tak:więc jestem happy kasa będzie wypłacona w marcu i już mam obiecane że za to idę do okulisty i mogę sobie zrobić nowe szkła i oprawki :tak::tak:
Fanta witaj :tak::tak::tak:gdzie ty sie kobieto podziewałaś ????

Iwcik Aleksia zdrówka życzę :tak:
Anaconda szkoda :-( no ale zawsze może się coś zmienić :tak:

Witam. Ja po śniadanku i ciepłej herbatce :tak: zaraz idę do kuchni :tak: M ma służbę więc mam spokój do jutra :-D oglądałyście nowy nieznany film ze smoleńska? Ja dzisiaj oglądałam, masakra, facet co nakręcał filmik chodził gdzie chciał :no: na onecie jest jak któraś będzie zainteresowana :tak: ja nie wyspana jestem, z M poszliśmy spać dopiero koło 1,00 :-p zajrzę później Laseczki :-)

reklama
Witam i ja
Mlodzi ogladaja mini-mini,wiec mam chwilke:tak::tak:Cos ostatnio mam ciezkie noce-budze sie i nie moge zasnac:no:A dzisiaj mialam jeszcze durnowate sny:wściekła/y::no:Przed 9 rano ktos mi pukal do drzwi:szok:Nie otwieralam bo bylam zaspana no i z nikim nie bylam umowiona:no:Pozniej patrzylam przez okno i widzialam jak kurier odjezdza:szok::szok::szok:No ale ja nic nie zamawiałam:no::no::no:Moze chcial zostawic przesylke dla jakiegos sasiada:confused:
U nas pogoda znowu nie fajna:no::no::no:Wieje i jest bru i ponuro:no::no::no:No ale niby od jutra ma byc cieplej i sloneczko:tak::tak::tak:OBY

ANACONDZIA
Szkoda ze sie nie udalo:no:Oby nastepne podejscie sie udalo:tak::tak:

ALEKSIA
Zdrowka:tak::tak::tak:

MALINUS
SZkoda ze JUlce przedpada taki fajny bal:tak::tak::tak:Kurcze,pewnie Jej smutno z tego powodu:no:
Zdrowka dla JUlki:tak:
A ja na zakupkach kupilam zarelko i do domku jakies copki i sobie w new yorker taka troszke dluzsza koszule,biala bluze welurkowa zapinana na zamek i bluzeczke na lato:tak::tak::tak:

Dziewczynki cos mi znowu kaszla :no::no::no:A Dominika wczoraj bolalo ucho:no:Dzisiaj z uchem juz lepiej i mam nadzieje ze wszystkim szybko minie:no::tak::tak:

Do góry