reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki faktycznie dziś wszystkie tylko przelotem :-D:-D
Ja wsystko wyprasowałam wysprzątałam chatke aż błyszczy :tak::tak::tak:jeszcze tylko okno u nas i u dzieciaków w pokoju ale to już nie dziś raz że zimno dwa ciemno i do pracy zaraz trzeba się zbierać :confused:
A poza tym jakas deprecha mnie łapie chodze z konta w kąt i wyć mi sie chce :eek::eek::eek: normalnie jakies zachwianie hormonów czy cuś :eek::eek::eek::eek:
Lidka pogody to ja wam zazdroszczę bo u nas zimno ponuro brrrrrr niby na termometrze -4 ale tak jak u Dowikli odczuwalne jest z -11:szok:
Asiu kochana też lubie tą piosenkę :tak::tak::tak::tak: i kochana wyhamuj trochę z pracą bo się zajeździsz a wiesz jak to jest z docenianiem przez pracodawcę :sorry::sorry:
Dowiklus a może mała ma jakiś skok rozwojowy i dlatego tak reaguje ????????
Lena dużo zdrówka ci życze :tak::tak::tak::tak:
No i tyle tylko zapamiętałam :eek::eek::eek:
Muszę dziś mojego chłopa wziąć w obroty jakiś sex rozmowa wieczorkiem może lampka wina ...a tak w ogóle to nie pamiętam kiedy ten mój ukochany dał mi jakiś prezent ot tak bez okazji..kwiatka jakiegoś... ech....rutyna mnie zabija!!!!!!!!!:-:)-:)-(

reklama
As Kochana jutro poczytam bo dzisiaj głowa jak sklep tylko półek brak :dry:
Malinka ja też mam tak z humorem ostatnio :no: ja od trzech dni ryczę co chwilę a potem głowa boli jak nie wiem co :no:
Lena zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę :tak:
Dowikla Twoje dzieci super śpią :-D jak nie pod prysznicem to na podłodze :-D

Witam wieczorem. Opłaty porobione, tylko za mieszkanie jutro będzie trzeba zapłacić i potem czekać aż pierwszą ratę za auto zabiorą :tak: mam nadzieję że sprzedamy siene i się wpłaci na mniejsze raty :tak: M się kąpie, Kuba wcina kachę więc ja na BB :-) zaraz M namówię na chińszczyznę bo coś nie najedzona jestem ;-) a tyłek rośnie :-D i bardzo dobrze :-) spokojnej nocki życzę Laseczki do jutra :-)

ja już wieczorkiem zmęczona jestem
Bartek śpi mój m wyszedl na chwile ale zaraz przyjdzie to ja na BB:-D
AS obejrzałam te filmiki może nie na 100% dokładnie ale obejrzałam i jest tam trochę racji ale ja mam swoje zdanie na temat szczepień czyli podstawowe tak odpłatne be.I dla mnie te skojarzone to jakaś wielka pomyłka.
My w domu obstawiamy ile Bartek waży hehe bo właśnie jutro szczepienie nas czeka.a przy okazji ważenie.
dziś oglądałam swoje zdjęcia z ciąży ale bylam grubaskiem:-DA mój brzuch to gigant był:szok:
Zaraz zmykam coś zjeść bo głodek mnie wzywa.

Wiem ,że te skojarzone to pomyłka ,ale teraz nie ma innych:no: i tylko takimi szczepią tzw kombajny .:sorry2::sorry2:
Wszystkie typu 2w 1 ,3 w 1 itp to właśnie skojarzone konserwowane rtęcią .
Nie ważne ,czy to podstawowe czy nie ,wszystkie jeden wuj ,bo z długim terminem przydatności.:sorry2::sorry2:

hehehe dowikla widze ze ta twoja mala to wszedzie umie zasnąć nie przeszkadza jej nic haaaaaaa:-D:-D:-D:-D

Lena zdrówka dla ciebie

Malinka a ty juz nie na dietce ???????

a co do szczepien to ja sama nie wiem ale ja dzieci szczepie tymi 5w1 :szok:skoro to taka trucizna to po c polecają:szok::szok::szok:

u mnie dzieci spia a ja skonczyłam piec ciasto na jutro zrobiłam skubanca z jabłkami wiec m jak wróci jutro to sie ucieszy bo lubi :-):-):-)
miałam miec dzisiaj gosci a goscie przesuneli sie na jutro :-)hmmmmmmmmmmm troche nie pasuje bo m bedzie spal po nocce a jak 4 dzieci bedzie to chyba nie bardzo pospi:confused::confused::confused:

witajce kobitki
tym razem ja wpadam jak po ogien ale jakso weny brak,od ponad mieisaca nie bylo u nas slonca dluzej niz godzine:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wszytsko wiadomo;-)

chorowitkom duzo zdrowka zycze
solenizantom i jubilatom wszytskiego najlepszego
pracusiom wiecej wolnego

u nas ok.dziewczyny zdrowe,feriew tym roku pozno bo doeprio 14lutego.
ja do pracy ganiam i jakos leci.

tylko mi mignelo ze Madziula corka marnotrawna wrocila:-D:-D:-D:-D:-D

no i witam wszytskie nowe mamy i uciekam

reklama
tak wiem ale my szczepimy tak jak kiedyś jak trzeba 3 wkłucia to tyle robimy nic razem.
To nie ma żadnego znaczenia ile wkłuć .
I tak serwujesz dziecku 3 bakcyle lub 3 wirusy jednocześnie ,a do tego Timerosal i inną chemię.:sorry2::sorry2::sorry2:
Kuba dokładnie po takiej 3 wkłuciowej ,do tego bezpiecznej neurologicznej (acelularna) dostał właśnie paraliżu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie daruję sobie tego do końca życia.
Powraca to do mnie to jak mantra....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

hehehe dowikla widze ze ta twoja mala to wszedzie umie zasnąć nie przeszkadza jej nic haaaaaaa:-D:-D:-D:-D

Lena zdrówka dla ciebie

Malinka a ty juz nie na dietce ???????

a co do szczepien to ja sama nie wiem ale ja dzieci szczepie tymi 5w1 :szok:skoro to taka trucizna to po c polecają:szok::szok::szok:

u mnie dzieci spia a ja skonczyłam piec ciasto na jutro zrobiłam skubanca z jabłkami wiec m jak wróci jutro to sie ucieszy bo lubi :-):-):-)
miałam miec dzisiaj gosci a goscie przesuneli sie na jutro :-)hmmmmmmmmmmm troche nie pasuje bo m bedzie spal po nocce a jak 4 dzieci bedzie to chyba nie bardzo pospi:confused::confused::confused:
Po co polecają?
Po to ,żeby koncern farmaceutyczny na tym zarobił.
Ręka ,rękę myje -nic więcej.
Obejrzyj filmiki to dowiesz się więcej...

witajce kobitki
tym razem ja wpadam jak po ogien ale jakso weny brak,od ponad mieisaca nie bylo u nas slonca dluzej niz godzine:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wszytsko wiadomo;-)

chorowitkom duzo zdrowka zycze
solenizantom i jubilatom wszytskiego najlepszego
pracusiom wiecej wolnego

u nas ok.dziewczyny zdrowe,feriew tym roku pozno bo doeprio 14lutego.
ja do pracy ganiam i jakos leci.

tylko mi mignelo ze Madziula corka marnotrawna wrocila:-D:-D:-D:-D:-D

no i witam wszytskie nowe mamy i uciekam
Rzeczywiście wpadłaś jak diabeł po zapałki...:-D:-D:-D:-D

Do góry