reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam. A co tu takie pustki :szok: Dziewuszki gdzie Wy się podziewacie :confused: U mnie dzisiaj pochmurno, zimno i trochę śniegu spadło :tak: Kubek się bawi latarką z Kubusia Puchatka, a ja dopijam herbatkę i zaraz się biorę za kuchnię i obiad :tak: dobrze że mam sos ze wczoraj to tylko ziemniaczki obiorę i tyle :tak: pranie muszę zrobić bo M nawrzucał mi smrodów :sorry2: trzymajcie się cieplutko zajrzę później :-)

I znów wszystkie przelotem :confused::-D:-D:-D:-D:-D
Witam w mroźną środę :happy2:o jezulku jaka dzis u nas szklanka do sklepu szłam trzymając się płotu :szok::szok::szok::szok: ponoć śmiesznie to wyglądało:confused::-D
Od wczoraj boli mnie głowa i to tak mega mega :baffled::baffled::baffled::baffled: wziełam dziś aspirynę migrenową trochę zelżało ale i tak wiecznie ćmi :baffled: ale jutro przyjdzie do nas pani doktor to jej powiem niech mi da skierowanie na jakieś badania bo ostatnio często mnie boli głowa :dry:
Iwcik kochana diecę się diecę ale lampkę wina wczoraj wypiłam :dry::-p a co grzeszyć mi nie wolno :-D:-D:-D:-D:-D:-D
As ja mam zdanie o szczepionka wyrobione i nie zmieniam :no::no:nie szczepię i już :sorry2:
Beatko to twoja głowa tak jak moja :baffled: a jaką macie teraz ratę za auto???? bo mojego Pietruszki kolega z pracy za swoja fiestę płaci miesięcznie 560 zł i tak jeszcze przez 4 lata i bluzga na czym świat stoi :baffled::-)
Anabubka mi też słońca słońca i jeszcze raz słońca brak ........WIOSNO PRZYJDŹ DO NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u nas też ferie od 14 lutego:tak::tak:a potem to juz prawie wiosna :-D:-D:-D
Julka siedzi w domu gardło czerwone ,kaszel suchy ,chrypka wolę ją przetrzymać bo w szkole szkarlatyna panuje a ona ma jechać do babci na ferie a jak będzie chora to zostanie w domu a cała 3 2 tygodnie w domu przy braku pogody i możliwości wydziczenia się na dworze równa się matka w wariatkowie :baffled::baffled::baffled:
My wczoraj z Pietruszką pogadaliśmy sobie wieczorkiem posexiliśmy,obejrzeliśmy film i jakos tak miło i ciepło było :tak::tak::tak::tak: ale ta ponuracka pogoda i brak słońca mnie wykończy :baffled:

Witam i ja
Tylko sie witam i zmykam:-);-)Mlodzi powstawali ale Klaudia cosik mi sie poklada jeszcze:no:
Mnie cos glowa zaczyna mulic:no::no::no:Pogoda znowu do bani
Uciekam robic jakies sniadanko:tak::tak::tak:Pozniej wypadaloby ogarnac chatke i na jakies zakupki moze sie przejedziemy:-)

MALINUS
Wspolczuje bolu glowy:no::no::no:

Witam :-):-):-)
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego męża bo pojechał dzisiaj na egzamin z pracy do Warszawy a wiadomo że wiąże się to z nagrodą pieniężna więc dobrze by było :tak::tak::tak:
U nas też ponuro już od kilku dni, nic się nie chce :-:)-:)-( a do tego mrozi jak diabli :szok::szok::szok:

Witajcie kochane:-) wpadam się przywitać. Poczytalam troszkę:-) zdrówka życzę wszystkim chorowitkom:-) Malinka :-) Iwcik jak wasza dietka? ile udało Wam się schudnac już? Ja chora jestem:-( złapałam jelitowke:-( w pracy epidemia. Nie wiem jak dziś przeżyje.

Aleksia zdrówka Kochana :tak:
Anaconda trzymam kciuki za M &&&&& :-)
Malinka ja się źle czuje jak się pogoda zmienia :baffled: a teraz raz ciepło raz zimno i głowa wariuje :baffled: a ratę za auto mamy 420zł za 17 tys :tak: jeszcze jak sprzedamy siene i wpłacimy na kredyt to będziemy mieć niższą ratę :tak:

Kubek się bawi, drugie pranie się robi, paczka z ciuchami przyszła :tak: obiadek już mam zrobiony więc luz ;-) zaraz zrobię Kubie coś do jedzenia i pójdzie spać a ja posiedzę i może w końcu zrobię ciasto co za mną chodzi :-) szukam jakiejś pracy chałupniczej i co chwilę trafiam na oszustów :no: a muszę coś znaleźć żeby kilka groszy zarobić :tak:

Cześć dziewczyny!!
Ja dziś jak chyba większość z Was tylko przelotem :-D. Nawet nie czytam reszty postów bo brak czasu:-(. Pozdrowienia dla Wszystkich "zalatanych" mamusiek:-), a chorym zdrówka życze. Anaconda27 wszyskie trzymamy kciuki za Twojego M:tak:. dowikla, malinka1, Beata1988, Mama Helenki i całej reszcie pogodnego dnia życzę. Byle by do wiosny:tak:.
P.S. Ciekawa jestem czy dziś amerykński świstak zobaczy swój cień :-D.

Anaconda kciuki trzymam:-)
Chorowitkom zdróweczka
A my dziś u lekarza wiec tak moje dziecko rozwija sie prawidłowo jest silny jak to pani doktor ujeła no i na szczęście nie ma stulejki a bardzo sie o to bałam.Waga ur.2600kg a wzrost 52cm a dziś waga 10400kg i wzrost 77cm:-)Nawet bardzo nie płakał po szczepionce dzielny chłopak:-)
u mnie dziś ponuro wilgotno tak nieprzyjemnie
chcę wiosnę!!!

reklama
JA TEZ CHCE WIOSNE:tak::tak::tak:
Bylam dzisiaj na zakupkach a pozniej na malym spacerku z dzieciaczkami:tak::tak::tak:Jakos nic mi sie nie chce i marze o tym zeby isc juz spac:tak:

ANACONDZIA
Trzymam kciuki za m &&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:
Daj pozniej znac co i jak:-)

AGUSKA
No slicznie Tobie maluszek rosnie:tak::tak::tak:
No i fajnie ze tak dzielnie zniosl szczepionke

Do góry