reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja :-):-)
U nas też pochmurno ale chociaż nie pada tak jak wczoraj :crazy::crazy:
Mi pomysłów brak na dzisiejszy dzień, może do jakiegoś marketu się przejedziemy i przy okazji zakupy zrobię :eek::eek:

reklama
Witajcie Mamusie:-) długo mnie nie było:-( sporo napisałyscie ale poczytam po południu jak już się z obiadem uporam:-) wczoraj nie mogłam się nigdzie dostać wieczorem cały czas mnie odrzucało:-( do bani jest ten internet z orange:-( głowa mnie boli po wczorajszych uroczystościach pogrzebowych, nie było tam wesoło. Żonę zmarłego wujka pogotowie zabrało ech... Ale nie będę Wam zanudzać. AS KCIUKASY I JA ZACISKAM:-):-):-). Udało się napewno wszystko:-):-):-) Eddi witaj nowa mamusiu:-):-):-). Pozdrawiam Was Kochaniutkie i do puzniej:-):-):-) buziaki:-) .

Witam i ja
U nas pogoda nijaka a zapowiadali slonce:szok:Dobrze ze chociaz nie pada bo wlasnie piore pranie i chce je wystawic na balkon:tak::tak::tak:
PO 11 ma przyjechac siora z Majka i dziewczynki nie moga sie juz doczekac:tak::tak::tak:

Witam nowa mausie:tak::tak::tak:Chyba wlasnie widzialam Cie na watku z waga naszych maluszkow:tak::tak::tak:
I powiem Tobie ze Twoja corcia wcale nie jest taka malutka;-):-)

MH
Zdrowka Kochana:tak::tak:
A u mnie nocka ok:tak::tak::tak:Tak jak wszyscy razem poszli spac tak wstali jakos po 9:szok::tak::tak::tak:I to jeszcze z winy dzieciaka moich sasiadow:no::no::no:Gdyby nie on pewnie by jeszcze spali:tak::tak::tak:
A rozlozyli sobie duza koldre na podlodze na niej polozyli swoje poduszki,swoje koldry i tak spali hehe:tak::tak::tak:
To mieli fajną nocke
Witajcie Mamusie:-) długo mnie nie było:-( sporo napisałyscie ale poczytam po południu jak już się z obiadem uporam:-) wczoraj nie mogłam się nigdzie dostać wieczorem cały czas mnie odrzucało:-( do bani jest ten internet z orange:-( głowa mnie boli po wczorajszych uroczystościach pogrzebowych, nie było tam wesoło. Żonę zmarłego wujka pogotowie zabrało ech... Ale nie będę Wam zanudzać. AS KCIUKASY I JA ZACISKAM:-):-):-). Udało się napewno wszystko:-):-):-) Eddi witaj nowa mamusiu:-):-):-). Pozdrawiam Was Kochaniutkie i do puzniej:-):-):-) buziaki:-) .
:-( przykro mi z powodu Wujka
[*] a co z jego żoną to tylko szok czy coś poważniejszego

Witam my z Martynką z kościoła wróciłyśmy obiadek zjedliśmy i bedziemy odpoczywać

As trzymam kciuki :-)
Dowikla to fajnie sobie spali :tak:
Witam nową mamuśkę :-)

Witam. U mnie słoneczko ładnie świeci i cieplutko na dworze :tak: spacerek i zakupki już zaliczone :-) zaraz Kubka kładę spać i będzie spokój na jakiś czas :tak: po południu siostra ma przyjechać więc Kuba będzie miał się z kim pobawić :-) ja wczoraj ciasto zrobiłam ale coś mi się bita śmietana za bardzo nie ścięła :sorry: za mało fixu dałam :tak: no ale i tak się zje :-D muszę jeszcze tylko do obiadku sosik zrobić i będzie koniec :-) idę M wysłać do sklepu i do kuchni :-) do potem Laseczki :-)

Witam nowa mamusie:-)
u mnie znowu szaro i ponuro Bartuś teraz śpi zjadł dziś swój pierwszy rosołek z naszego garnka i mu bardzo smakowało:-)
Ja dziś z m chyba w domu obejrzymy jakieś filmy.Nie ma co robić do tego wstałam rano jakaś zła i już się oberwało mojemu m:-)
Ale teraz już mi przeszło
później ma wpaść do nas ciocia z rodzinka na kawe to jakos dzień minie.
do zobaczenia

Witajcie babolki.
Matury próbnej nie skomentuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tematy do bani ...:crazy::crazy::crazy::crazy:
Całkowicie nie w moim guście. :eek::eek::sorry2::sorry2::sorry2:
Czytanie ze zrozumieniem jakoś poszło i chyba max 2 błędy będą ,ale częsć pisemną położyłam.:sorry2::sorry2::sorry2:
Nie wyrobiłam się w czasie z tak trudnym tematem.:-:)-:)-(
Nasza babka oszalała dała 2 tematy takie,że po prostu ręcę opadają ...:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak zdam to uznam ,że to jakiś cud był ,albo jakiegoś olśnienia na kilka minut dostałam. :-D:-D:-D:-D:-D
Problem polega na tym ,że nasza polonistka nawet tego czytać nie musi ponieważ najprawdopodobniej nie ma magicznych 250 słów .:crazy::crazy:
Jak się uprze to skreśli i pisze nie zaliczone i tyle wszystkiego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech słów brak ....
pozdrawiam i idę poczytać coś dla relaksu ,bo po 3 nockach zarwanych to jakaś przyjemność w końcu musi być nie? :-D:-D:-D
Obecnie wzięłam do ręki Agatę Christie -Noc w bibliotece i odpuszczę pewnie zanim nie przeczytam. :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie babolki.
Matury próbnej nie skomentuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tematy do bani ...:crazy::crazy::crazy::crazy:
Całkowicie nie w moim guście. :eek::eek::sorry2::sorry2::sorry2:
Czytanie ze zrozumieniem jakoś poszło i chyba max 2 błędy będą ,ale częsć pisemną położyłam.:sorry2::sorry2::sorry2:
Nie wyrobiłam się w czasie z tak trudnym tematem.:-:)-:)-(
Nasza babka oszalała dała 2 tematy takie,że po prostu ręcę opadają ...:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak zdam to uznam ,że to jakiś cud był ,albo jakiegoś olśnienia na kilka minut dostałam. :-D:-D:-D:-D:-D
Problem polega na tym ,że nasza polonistka nawet tego czytać nie musi ponieważ najprawdopodobniej nie ma magicznych 250 słów .:crazy::crazy:
Jak się uprze to skreśli i pisze nie zaliczone i tyle wszystkiego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech słów brak ....
pozdrawiam i idę poczytać coś dla relaksu ,bo po 3 nockach zarwanych to jakaś przyjemność w końcu musi być nie? :-D:-D:-D
Obecnie wzięłam do ręki Agatę Christie -Noc w bibliotece i odpuszczę pewnie zanim nie przeczytam. :-D:-D:-D:-D:-D

As Kochana dałas radę na bank:-) :-):-) będzie dobrze:-) obaczysz:-) Wiktoria ciotka jest astmatykiem, dusi ja itd. W tym szoku i tej panice to nawet te jej inchalatory jej nie pomogły. Nie obyło się bez... Szok. IGOR WYKAPANY BO WCZORAJ NIE CHCIAŁ;-) CZEKA NA BAJE:-) A JA WLAZLAM DO was:-)

reklama
Drogie mamusie dziękuję za przywitanie. Widzę, że dzieje się u Was wiele. Potrzeba mi czasu aby to wszystko ogarnąć.
Jak już pisałam jestem na url. wych. Urlop zaplanowany mam do końca lutego, ale już będę musiała go przedłużyć. Niestety nie mam z kim zostawić córeczki. Jedni dziadkowie przacują, druga babcia starsza, schorowana. Myślałam kiedyś o niani ale nie chce nałej z kimś obcym zostawiać. Żłobek odpada, daleko od domu, a i córcia ma pewne problemy ze zdrówkiem i nie nadaje się do żłobka - bynajmniej publicznego. Siedzimy więc w domku same, bo mąż duzo pracuje. Cieszę, że będę mogła popisać na forum to mi się przyda, bo czasem oszaleć można:-).

Do góry