reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena fajny torcik:-)
a co do ząbkowania to mojemu właśnie druga górna 2 sie pokazała i widzę że na dole też nie długo będą
też jest marudny ale tylko przy pierwszych było najgorzej

reklama
Lena fajny tort :tak:
Ja wlsnie dzisiaj od rana wzięłam się za obyslanie, bo urodzinki Heleny niebawem :sorry2: Do ogladania tortów na necie pryłaczyła się zainteresowana i zażyczyła sobie, biedronke :szok::szok::szok::-D:-D No cóz bede musiał dac rade :-D wczoraj juz sobie kupiłam pianki, na mase plastyczna, tylko jeszce dumam co do środka :dry: Bo kremy to mi zawsze średnio na jeża wychodzą :baffled:

Wiki ja włsnie usiadłam, tylko, że z rumiankem ....

podaj jeszcze raz to nowe gg... bo ja wlsnie swoje odpaliłam

czesc kobietki!!!
witam sie i ja w sobotni dzien.
za oknem pada,wieje i jest paskudnie.:wściekła/y::wściekła/y::cool:
dzieci spia krystian z m ogladają siatkówkę a ja glowe umyłam paznokcie pomalowalam i odpoczywam.;-)dzis wieczorem jedziemy do znajomych na imprezke(mam nadzieje ze bedzie fajnie):tak:;-)

miłego weekendu życze.:-)

kernus-co za lekarz,:wściekła/y::szok:zaraz antybiotyk jak osluchowo ok-dziwny jakiś.:baffled:
u nas moje chlopaki mieli ten syrop pulneo i pomogl.:tak:

kakusia-zdrowka dla dziewczynek życze.

iwicik-kochana ty tez sie rozchorowalaś???:-(
a na bol ucha moze cos w aptece kupisz bez recepty???
zdrowiej szybciutko.

lena-fajny ten tort.:tak:

Witam i ja :-):-):-)
Pogoda paskudna więc w domu wszyscy siedzimy :baffled::baffled: i co chwila córa chce do komputera siadać i grać :sorry2::sorry2:
Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak::tak:

Kokusia zdrówka dla dziewczynek :tak:
Lena super tort :tak: a co w środku jest? :-) a mała słodka :-D
Lidka miłej zabawy dzisiaj :-)
MH powodzenia z biedronką :tak: ja będę musiała coś wymyśleć na swoje urodziny ale jakoś mi się nie chce na razie :tak:

Witam. Kubek poszedł się zdrzemnąć bo zaczął marudzić :sorry2: nic dziwnego skoro wstał po 10.00 to musi się chociaż z pół godzinki zdrzemnąć :tak: u mnie dzisiaj ładna pogoda była, słoneczko świeciło ale strasznie wiatr wiał więc siedzieliśmy w domku :tak: mieliśmy iść na zakupy ale jakoś nie chciało mi się szykować itd :-) lenistwo się szerzy :tak: idę dokończyć ciasto i będę siedzieć i nic nie robić :-D

reklama
Witam dziewczynki.
Wpadam na chwilkę.
Sprawozdania skończyłam :tak::tak:,ale siedziałam prawie do 5 rano. :-p:-p:-p
Mały dziś przeszedł samego siebie .
Wuobraźcie sobie ,że on się obudził o 3.40 i już nie usnął do rana. :szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Biega do tej pory i spać mu się nie chce. :no::no:
Jutro piszę próbną maturę z polskiego,więc proszę trzymać za mnie kciuki.:tak:
Z góry wiem,że obleję ,ale nadzieję trzeba mieć. :-D:-D:-D:-D:-D
Dobra laski spadam ,bo nauki trochę jest,a jakoś nic mi do głowy do wchodzi. :baffled::baffled::no::no:

Do góry