reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,

Helena znowu w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 2 dni w przedszkolu i mega kaszel :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda, współczuje sasiadek :eek:
Anabuba, zdrówka dla dzieciaczków :tak: wczoraj juz nie miałam jak do ciebie odzwonic, sorka :zawstydzona/y:

Zajrzę później, małe krzyczą ze głodne :rofl2:

reklama
Aguska witaj:-) w tych posredniakach nic nie maja:-) zawsze to samo odpowiadają:-) :-):-):-):-):-):-):-) Anaconda :-@ życie studenckie:-) współczuję Ci;-) może im zwróc uwagę ze cisza nocna od 22 obowiązuje:-):-) ale bo to do nich dotrze:-):-) MH DUŻO ZDRÓWKA DLA HELENKI:-) w przedszkolu tak jest , wyślesz zdrowe dziecko a wraca chore;-) ja po kawie z mlekiem 3,2 bo takie tylko mam narazie w domu:-) i po jogurcie 7 zbóż:-) przestaje się obzerac... Małemu zrobię makaron z serem na obiad:-) ponieważ powiedział ze dziś nie będzie jadł gołąbków.. . :-)no i tak. U nas dzisiaj deszcz ze śniegiem:-:)-:)-(

Witam i ja :-)

dzis zaspalam:szok: nie nastwailam sobie telefonu i obudzilam sie 20 minut pozniej niz zwykle.Wszystko w biegu.Ale udalo sie Laure zawiesc do przedszkola wiec nie jest zle:tak::tak:

Moj zaraz podjedzie na wspolne sniadanko:sorry:
Zamiast go przygotowac to ja na bb:-D:-D

Co do zasypiania z dzieckiem to mam mieszane uczucia ale wiem po sobie ze jak moj jedzie do Polski to sama Laure biore sobie do lozka:sorry::zawstydzona/y:
Ogolnie uwazam ze dziecko powinno spac samo i raczej Laura spi w swoim lozku choc lubi jak ktores z nas idzie z nia i jest paciez, piosenka i zycenia milego snu.

Pogrzeby nie sa dla dzieci i ja takim sposobem nie zabieram dziecka na takie wyjscia.
Obecnosc dziecka nikomu nie pomoze a dziecku moze zaszkodzic

Witam i ja
Pogoda znowu do bani:no:Mlode juz nie spia:tak:Jak weszlam do Nich do pokoju to Klaudia cala goła stala na wyrze i cieszyla sie jak nawiedzona:szok::-D:-D:-DI do teraz biega mi po chacie na golasa hehe;-):-D
Mi sie tak nie chcialo wstawac z wyra ze szok:szok::szok::szok:Ale jeszcze tylko jutro i week:tak::tak::tak:

MH
Zdrowka dla Heleny:tak::tak:

ANABUBKA
Oby malej sie nic nie wykluło:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
WSpolczuje sasiadek:no::no::no:Niestety doskonale Cie rozumiem:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zjadło mi częsć tamtego posta. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja chwilowo masakrycznie zaganiana ,ale do Was zaglądam.Wypełniam papierologię do PFRONu ,dla swoich dzieciaków:crazy::crazy::crazy:
Do tego nasza porąbana władza wymyśliła sobie podatek VAT od turnusów rehabilitacyjnych dla osób niepełnosprawnych.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ten podatek wszystkich ściął z nóg ,bo sporo dzieci mniej pewnie pojedzie ze względu na koszty.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozmawiałam z rodzicami u siebie i są mocno oburzeni ,coś planują z tym robić ,ale co konkretnie to nie wiem ,bo u nas się projekty pokończyły .:-:)-(
PFRON zabrał nam prawie 10.000 źle wykorzystanych pieniędzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,(niech go szlag jasny trafi ) i w ten sposób do połowy marca nie pracuję .
Źle wykorzystanych tzn ,że były np dofinansowane przekąski dla dzieci i zakupione słodycze i napoje jak również sporo rzeczy biurowych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dla mnie to chore jest...

Ech słów brak.
Wracam do tych popapranych papierów....
miłego dnia :rofl2::rofl2::rofl2:

Jestem Kochane cista upieczone na stype a ja zmarnowana ...wrrrr...masakra!!!!
Nasłuchałam się różnych zabobonów a moze i nie zabobony bo kto to wie...i nie biore Gai na cmentarz!!Albo zostane z nia albo moja mama mowi, że moze jechac i zostanie u tesciowej z Gaja na czas pogrezbu a na stype musze ja wziac ale lepsze na stype niz na cmentarz!!
dobrze, lepiej oszczedzic jej tego widoku, na stype zgadzam sie z Toba ze mozesz ja wziac
Witam :-):-)
Koło nas za ścianą wprowadziły się chyba dwie studentki i akurat tam jest pokój Mai i te dwie debilki (bo inaczej tego nie nazwę) chichoczą codziennie do godz.1 w nocy i budzą mi Majkę, oj jaka jestem zła, dzisiaj w nocy to już im w ścianę waliłam coby się uspokoiły i jeśli w nocy to się powtórzy to zadzwonię do spółdzielni i na nich naskarżę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Anabuba oby Weronisia nie zaraziła się od Paulinki :tak::tak::tak:
Aleksia ale z was ranne ptaszki :szok::szok::szok:
to one nie rozeznaly sie czy ktos w poblizu ma moze dzieci i ze to przeszkadza...
pogadaj z nimi...
Zjadło mi częsć tamtego posta. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja chwilowo masakrycznie zaganiana ,ale do Was zaglądam.Wypełniam papierologię do PFRONu ,dla swoich dzieciaków:crazy::crazy::crazy:
Do tego nasza porąbana władza wymyśliła sobie podatek VAT od turnusów rehabilitacyjnych dla osób niepełnosprawnych.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ten podatek wszystkich ściął z nóg ,bo sporo dzieci mniej pewnie pojedzie ze względu na koszty.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozmawiałam z rodzicami u siebie i są mocno oburzeni ,coś planują z tym robić ,ale co konkretnie to nie wiem ,bo u nas się projekty pokończyły .:-:)-(
PFRON zabrał nam prawie 10.000 źle wykorzystanych pieniędzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,(niech go szlag jasny trafi ) i w ten sposób do połowy marca nie pracuję .
Źle wykorzystanych tzn ,że były np dofinansowane przekąski dla dzieci i zakupione słodycze i napoje jak również sporo rzeczy biurowych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dla mnie to chore jest...

Ech słów brak.
Wracam do tych popapranych papierów....
miłego dnia :rofl2::rofl2::rofl2:
masakra, wspolczujee

witam i ja, nawet wyspana
ale dzis maluje bo wczoraj byla kuzynka i jej dziecko pochlapalo mi sciane - zorientowalam sie dopiero jak scielilam lozko, bo sa takie zacieki z picia, coz...

Hej hej. U nas obiadek się już robi:-) dla małego już zrobiłam kluchy z serem:-) a dla mamusi smazy się wątrobka z cebulka:-) do tego ogoreczek kiszony:-) no i może ze dwa ziemniaczki:-)zrobiłam fotke ale nie daje rady jej wstawić z tel:-( małemu zapachniala i mówi ze też będzie jadł:-) no ale ciekawe:-) :-):-). AS CO TAK KRUCIUTKO? Nie martw się kochana:-) trzeba jakoś poradzić sobie inaczej:-) ciężko będzie ale... Może jakoś... Będzie:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,

Helena znowu w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 2 dni w przedszkolu i mega kaszel :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda, współczuje sasiadek :eek:
Anabuba, zdrówka dla dzieciaczków :tak: wczoraj juz nie miałam jak do ciebie odzwonic, sorka :zawstydzona/y:

Zajrzę później, małe krzyczą ze głodne :rofl2:
Dużo zdrówka dla Helenki

Witam i ja dopiero teraz jakoś tak zeszło koło 14-14:30 ide po wynik Martynki i odrazu do lekarza z wynikami

reklama
ja już wróciłam mały śpi a ja musiałam napisać podnia między innymi do pip-u bo będę si sądzić z moją byla pracodawczynią:wściekła/y:
MH dużo zdrówka dla małej
AS wspólczuje

u nas dzisiaj też ponuro że sie spać tylko chce

Do góry