reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja miałam w planach walnąć się jeszcze do wyrka ale potem zachciało mi się czegoś słodkiego i zrobiłam ptasie mleczko wg Dukana, ciekawe czy mojemu zasmakuje jak wróci z pracy :-D:-D
As to nasze państwo to normalnie wstydu nie ma, już nie mają na kim oszczędzać tylko na chorych dzieciach, normalnie aż się we mnie buzuje na coś takiego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MH zdrówka dla twojej Helenki, oj ma się ona z tymi chorobami :-:)-(
Aleksia ja żadnej fotki nie widzę :-:)-(

reklama
Ja miałam w planach walnąć się jeszcze do wyrka ale potem zachciało mi się czegoś słodkiego i zrobiłam ptasie mleczko wg Dukana, ciekawe czy mojemu zasmakuje jak wróci z pracy :-D:-D
As to nasze państwo to normalnie wstydu nie ma, już nie mają na kim oszczędzać tylko na chorych dzieciach, normalnie aż się we mnie buzuje na coś takiego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MH zdrówka dla twojej Helenki, oj ma się ona z tymi chorobami :-:)-(
Aleksia ja żadnej fotki nie widzę :-:)-(

I nie zobaczysz tu słońce bo się widocznie nie wkleila:-( z kompa to wstawiasz i gotowe a w tel nie mogę dać rady z tym:-) fotka jest na nk dla Was:-):-):-) my już po obiadku:-) nie szalałan bardzo ale dwa kawałeczki zjadłam i dwa pieczone ziemniaczki:-) resztę zaniósłam teściowi na dol:-) bo widzę ze ostatnio na suchym jest:-) żona mu nic nie przynosi:-) biednie wygląda:-):-):-) igor jadł na przemian raz makaron z serem a raz cebulę z wątrobki:-( z chlebem:-) nie mogłam na to patrzeć normalnie:-) my jutro mamy wizytę u okulisty tzn. Ja z sobą:-) a teraz biorę się za odkurzanie:-) potem wpadne:-)

ja dziś zrobiłam fasolke po bretońsku i właśnie ja wcinam
Mój m dzwonił że będzie dziś trochę wcześniej niż zawsze hura:-)Nareszcie bo nie mogę ostatnio się nim nacieszyć:-)

Witam Was. Wybaczcie że nie zaglądam ale M znowu coś z systemem kombinuje :no: dzisiaj byłam z Kubkiem u lekarza bo wczoraj dostał gorączki wieczorem ale na szczęście dzisiaj już nie ma :tak: ale na zapas pojechałam :tak: dostał znowu clacid czy coś takiego :sorry: ale chyba tylko prawoślazowy będę mu dawać bo po tym coś mu się na wymioty zbiera :no: mam nadzieję że szybko mu przejdzie :tak: mi tylko katar został a M jak na razie zdrowy :tak: a mi się spać chce :tak: Kuba się obudził po 3 w nocy i zasnął o 5,30 :no: i cały czas na rękach musiałam go nosić :no: także padam jak nie wiem co :no: idę się chyba położyć bo Kubek nie dawno zasnął :tak:

Dzieki kobitki :tak:

Moja niki przestaje mi sypiac powoli w dzień :no::no::no: chyba oszleje, jest zmęczona, ele usnac nie chce z a nic w świecie :no: do tego jeszcze ten deszcz, przez który siedzimy w domu, masakra jakas:eek:

Witam Was. Wybaczcie że nie zaglądam ale M znowu coś z systemem kombinuje :no: dzisiaj byłam z Kubkiem u lekarza bo wczoraj dostał gorączki wieczorem ale na szczęście dzisiaj już nie ma :tak: ale na zapas pojechałam :tak: dostał znowu clacid czy coś takiego :sorry: ale chyba tylko prawoślazowy będę mu dawać bo po tym coś mu się na wymioty zbiera :no: mam nadzieję że szybko mu przejdzie :tak: mi tylko katar został a M jak na razie zdrowy :tak: a mi się spać chce :tak: Kuba się obudził po 3 w nocy i zasnął o 5,30 :no: i cały czas na rękach musiałam go nosić :no: także padam jak nie wiem co :no: idę się chyba położyć bo Kubek nie dawno zasnął :tak:

dużo zdrówka dla KUBKA. A Ty idź i odpoczywaj:-):-):-):-):-) AGUSKA mmm pycha:-):-):-):-):-):-):-):-):-) Mama Helenki masz rację bo ta pogoda nas tak dobija. Igorek też już się nudzi w domu:-) mówi ze chciałby wyjść na dworek:-):-):-). No ja muszę się zebrać do sklepu;-) nie chce mi się bo kawałek ale małemu coś na slodko się zachcialo a w domu tylko orzeszki i paluszki:-):-):-)

Wiki współczuję :no: u mnie nie było tego więc Ci Kochana nie pomogę ale z tego co wiem trzeba wszystkie ciuchy i pościel wygotować :tak:

Laseczki co polecicie na gardło dla Kubka? Bo ta znowu mi przepisała antybiotyk a nie chce mu go dawać skoro tylko gardło ma chore :tak: siostra mi napisała lipomal co myślicie o tym? Tylko Kuba nie chce nic brać :no: od razu wypluwa albo wymusza wymioty :no:

No juz jestem odebrałam wyniki Martynka ma owsiki :-( mam do was pytanie czy miały wasze dzieci owsiki

Wiktoria Igor mój miał owsiki jak miał 3,5 roku. Lekarz mu przepisał zentel a potem robiliśmy kał jeszcze raz i jeszcze miał to wypisał mu pyrantellum:-) i pomogło. Nie chciał mi jeść, ciągle się drapal:-) nie przerażaj się:-) wypisał Wam coś lekarz odrazu?:-)

reklama
Do góry