wiktoria12
Mama i żona :)
Aleksia no moja Martynka tez juz nie spi w dzień kładzie sie o 20:00 zależy jak ich położe jak położe wczesniej to tak przeważnie do 20:00 juz jest cisza a wstaje też tak o 7:00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak wiem Kochana. Ale ja już roznosci używalam, diety nie przestrzegałam typu ostrych nie słodkich nie. Ale to już 5 lat tak się mecze odkąd zaszłan w ciążę z Igorem:-( zostało. Co podlecze trochę davercinem w zelu to znów nowe wyskakują:-( porażka:-( a jaki dyskomfort to masakra:--(Aleksia to nie wiem co Ci doradzic nie ma na rynku preparatow na tą dolegliwośc chyba tylko na receptę z tego co wiem.Acha wiem tylko że nie można jeść nie których rzeczy bo to zaostrza trądzik no i wiele kosmetyków może tez pogarzac stan skóry
To Kamil jak spi w dzien no to go kłade tak koło 11:30 i jak zasnie no to czasem pośpi 2-2,5 godz ale teraz nie chce chodzic spac w dzienWitajcie dziewczyny. Znowu trochę mnie nie było ale widzę że teraz za Wami ciężko nadążyć więc postaram się być na bieżąco.
Lena (*) dla babci.
A co do pogrzebu to powiem Ci że moja Martynka była już w swoim życiu na 3 a Natalka na 1 i to akurat była w podobnym wieku jak Twoja Gaja. Tak jak dziewczyny piszą to jest Twoja decyzja. Zawsze możesz pójść tylko do kościoła a cmentarz sobie darować żeby mała nie marzła.
Aleksia ja Cię świetnie rozumiem bo też mieszkam w takim miejscu że do sklepu daleko. Tylko ja mam o tyle dobrze że w parzyste dni jak chleb jest przed siódmą to wychodzi dziadek a ja w dni nieparzyste jak jest koło 11.
Wiktoria z moją Nati i jej dziennym spaniem to bywa różnie. Ogólnie nie przymuszam. Jak chce to się kładzie i potrafi nawet 2 godzinki przespać ale coraz częściej zdarzają się dni bezdrzemkowe. Tylko to jest taki stworek który zawsze chodzi spać w okolicach 19 nawet gdyby miał wstać przed paroma minutami z drzemki
To Kamil jak spi w dzien no to go kłade tak koło 11:30 i jak zasnie no to czasem pośpi 2-2,5 godz ale teraz nie chce chodzic spac w dzien
aleksia współczuje wiem co to znaczy mieć problemy skórne bo ja miałam jako nastolatka brzydki trądzik:-(I do tej pory co mi wyskoczy ale ten różowaty jest jeszcze gorszy.'
może próbuj jeszcze u jakiegoś innego lekarza aż wkoncu trafisz na jakiegos porządnego który ci pomoże
obawiam sie ze po nas obojgu, czyli z podwójną siłąLunka i po kim ta twoja córcia ma taki charakterek a czemu dopiero za kilka lat się z psapsiółą spotkacie???
Ale tak w zupełności? I bardzo dobrze!
No i mąż wykorzystany maksymalnie ;-);-)
Wiesz kochana tak małego dzieck anie brałabym na pogrzeb, moim zdaniem to neimiejsce ani okoliczności dla tak małego dziecka, ale jeśłi bardzo chcesz pożegnac się z babcią to chyba nie bardzo masz inne wyjscie...Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??