reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aleksia to nie wiem co Ci doradzic nie ma na rynku preparatow na tą dolegliwośc chyba tylko na receptę z tego co wiem.Acha wiem tylko że nie można jeść nie których rzeczy bo to zaostrza trądzik no i wiele kosmetyków może tez pogarzac stan skóry
tak tak wiem Kochana. Ale ja już roznosci używalam, diety nie przestrzegałam typu ostrych nie słodkich nie. Ale to już 5 lat tak się mecze odkąd zaszłan w ciążę z Igorem:-( zostało. Co podlecze trochę davercinem w zelu to znów nowe wyskakują:-( porażka:-( a jaki dyskomfort to masakra:-:)-(

Witajcie dziewczyny. Znowu trochę mnie nie było ale widzę że teraz za Wami ciężko nadążyć więc postaram się być na bieżąco.

Lena (*) dla babci.
A co do pogrzebu to powiem Ci że moja Martynka była już w swoim życiu na 3 a Natalka na 1 i to akurat była w podobnym wieku jak Twoja Gaja. Tak jak dziewczyny piszą to jest Twoja decyzja. Zawsze możesz pójść tylko do kościoła a cmentarz sobie darować żeby mała nie marzła.

Aleksia ja Cię świetnie rozumiem bo też mieszkam w takim miejscu że do sklepu daleko. Tylko ja mam o tyle dobrze że w parzyste dni jak chleb jest przed siódmą to wychodzi dziadek a ja w dni nieparzyste jak jest koło 11.

Wiktoria z moją Nati i jej dziennym spaniem to bywa różnie. Ogólnie nie przymuszam. Jak chce to się kładzie i potrafi nawet 2 godzinki przespać ale coraz częściej zdarzają się dni bezdrzemkowe. Tylko to jest taki stworek który zawsze chodzi spać w okolicach 19 nawet gdyby miał wstać przed paroma minutami z drzemki:rofl2:

aleksia współczuje wiem co to znaczy mieć problemy skórne bo ja miałam jako nastolatka brzydki trądzik:-(I do tej pory co mi wyskoczy ale ten różowaty jest jeszcze gorszy.'
może próbuj jeszcze u jakiegoś innego lekarza aż wkoncu trafisz na jakiegos porządnego który ci pomoże

Witajcie dziewczyny. Znowu trochę mnie nie było ale widzę że teraz za Wami ciężko nadążyć więc postaram się być na bieżąco.

Lena (*) dla babci.
A co do pogrzebu to powiem Ci że moja Martynka była już w swoim życiu na 3 a Natalka na 1 i to akurat była w podobnym wieku jak Twoja Gaja. Tak jak dziewczyny piszą to jest Twoja decyzja. Zawsze możesz pójść tylko do kościoła a cmentarz sobie darować żeby mała nie marzła.

Aleksia ja Cię świetnie rozumiem bo też mieszkam w takim miejscu że do sklepu daleko. Tylko ja mam o tyle dobrze że w parzyste dni jak chleb jest przed siódmą to wychodzi dziadek a ja w dni nieparzyste jak jest koło 11.

Wiktoria z moją Nati i jej dziennym spaniem to bywa różnie. Ogólnie nie przymuszam. Jak chce to się kładzie i potrafi nawet 2 godzinki przespać ale coraz częściej zdarzają się dni bezdrzemkowe. Tylko to jest taki stworek który zawsze chodzi spać w okolicach 19 nawet gdyby miał wstać przed paroma minutami z drzemki:rofl2:
To Kamil jak spi w dzien no to go kłade tak koło 11:30 i jak zasnie no to czasem pośpi 2-2,5 godz ale teraz nie chce chodzic spac w dzien

To Kamil jak spi w dzien no to go kłade tak koło 11:30 i jak zasnie no to czasem pośpi 2-2,5 godz ale teraz nie chce chodzic spac w dzien

Widocznie już Ci wyrósł z drzemek. Moja Martynka w dniu drugich urodzin zrezygnowała ze spania w dzień i od tamtej pory już nigdy jej się nie zdarzyło zasnąć. Nawet jak jedziemy gdzieś i podróż trwa ponad godzinę to ona nie uśnie.

kobietki to mój ma niespełna rok a śpi już tylko raz dziennie po obiadku i to góra 2 godziny!zasypia o 19.30-20 i śpi do 8 z tym że ma pobódkę o 6 na jedzonko.
a zaczął ostatnio tak mało spać ale za to wcześnie chodzić spac
Właśnie już śpi:-)

aleksia współczuje wiem co to znaczy mieć problemy skórne bo ja miałam jako nastolatka brzydki trądzik:-(I do tej pory co mi wyskoczy ale ten różowaty jest jeszcze gorszy.'
może próbuj jeszcze u jakiegoś innego lekarza aż wkoncu trafisz na jakiegos porządnego który ci pomoże

zapisałam się na poniedziałek jeszcze w mieście do przychodni do jakieś pani doktor:-) zobaczę czym ona mnie zaskoczy. Dziewczyny nie ma specyfiku dla mnie za cholerę. Jedna mi przepisała krem do skóry łojotokowej kerium DS z la roche posay:-):-):-). Dziewczyny krem kosztuje 46 złotych i wogule nie pomaga walczyć z tymi problemami. 6 tygodni go stosowałam i już drugiego nie kupię.

Lunka i po kim ta twoja córcia ma taki charakterek:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D a czemu dopiero za kilka lat się z psapsiółą spotkacie???
obawiam sie ze po nas obojgu, czyli z podwójną siłą:-D
bo w PL bedzie za kolejnych kilka lat dopiero

A tak w ogóle to weszłam tylko po to, żeby się usparawiedlić. Jutro wracam do parcy więc znów bedzie mnei mało, pobudki o 4 znów się zaczną-o jak aj tego nie lubię-wstawac po nocy...

Aguska tez miałam wątróbke smażoną c duszoną cebulką. Ale ja ja po prostu uwielbiam.

No i mąż wykorzystany maksymalnie ;-);-):-D:-D
Ale tak w zupełności? I bardzo dobrze!

Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??
Wiesz kochana tak małego dzieck anie brałabym na pogrzeb, moim zdaniem to neimiejsce ani okoliczności dla tak małego dziecka, ale jeśłi bardzo chcesz pożegnac się z babcią to chyba nie bardzo masz inne wyjscie...

spadam dziewczynki. młoda powinna już dawno spać a wymysla, jak nie myciezebów, to rączki, t czytanki...ech, a tano za nogi jją z łóżka bede wyciągać...

reklama
Witam wieczorkiem
Mlodzi szaleja na calego a ja juz padam ze zmeczenia:tak::tak::tak:Tak sie wzielam za sprzatanie,ze zostalo mi tylko umyc podlogi:szok:Mam nadzieje ze nie strzeli mi do glowy zeby robic to dzisiaj bo juz wymiekam:no::no::no:Oczy mi sie same zamykaja a plecyu mnie bola jak cholera:no::no::no:
Jeszcze troche i kladziemy sie do wyrek:tak::tak::tak:I jutro znowu pobudka po 7:no::no::no:Jak ja tego nie cierpie:no::no::no:
Ale oby do ferii ktore sa od 31 stycznia:tak::tak::tak:A pozniej to mam nadzieje ze bedzie juz z gorki:tak::tak::tak:

ALKSIA
Wspolczuje tych problemow skornych:no::no::no:
Ja mysle ze wizyta u dobrego dermatologa jest konieczna:tak::tak:

WIKI
Kamil to juz duzy chlopak i mysle ze juz nie musi spac w dzien:tak:Chociaz wiadomo,ze dla Ciebie byloby lepiej gdyby jednak spal hehe;-):-)

Do góry