A
Aleksia123
Gość
Dowikla Witaj:-) wracaj wracaj tu do nas:-) dziewczyny kochane dlaczego mi cierpna palce u stóp:-)? A właściwie to całe stopy:---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ale mam doła dość, że sytuacja z babcią;(To jeszcze moja mama powiedziała, że nie zostanie z Gają;(Myślicie, że mogę wziąć dziecko na pogrzeb??
Witam popołudniową porą
lenka w tamtym roku umarła mojej teściowej mama, mieszkała z nami:-) umarła w domu:-( ze starości. Igor wszystko widział;-) nie dał się ruszyć na krok jeszcze podchodził do niej jak ja ubierali i mówił babciu wstań nie spij bo przecież nie wiedział co to znaczy ze ktoś umiera. Miał skończone 4 latka. Do trumny jak ja wkładali to też aż płakał bo tak chciał zobaczyć ja jeszcze. Na pogrzebie był, w kostnicy również jak była otwarta trumna. Nie bal się nic i cały czas wspomina babcię żywa i zawsze miło. Bawił się z nią, zostawała z nim czasem. Była tu na górze z nami gdzie my teraz mamy kuchnię:-) nie boi się, ani wogule nie wspomina tego co widział i dnia z pogrzebu. Jedynie tylko w kościele był trochę niegrzeczny no ale jak to dziecko:-) myślę ze spokojnie możesz mała zabrac z Wami na pogrzeb. Nie musisz jej pokazywać w trumnie babci ale uczestniczyć może razem z Wami:-):-):-) a Ty Kochana głowa do góry i musimy żyć dalej.... DOPUKI ODDYCHAMY to żyjemy, a dopuki żyjemy powinniśmy cieszyć się życiem.... Wiem ze jest trudno w takich chwilach ale życie nie wybiera kochana.
hej Wiktoria a Ty cio tak skromniutko i kruciutko:-) wogule to dziś jest jakiś przybity ten dzień. Dziewczyny czy któraś zna jakiś dobry specyfik na trądzik rózowaty?
Aleksia jeśli masz trądzik różowaty to tylko dermatolog Ci pomoże.
Lena u nas w rodzinie 4 miesiące temu zmarł mojego m wujek.I także sytuacja była taka że chciałam iść ale co zrobić z Bartusiem?Nie miał mi kto zostać i my zadecydowaliśmy że ja z małym zostanę w domu.
Zrób jak uważasz jeśli bardzo chcesz być na pogrzebie to weź mała z sobą ta mała istotka napewno doda ci otuchy:-)