reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja ta tylko na chwike wpadam z zyczeniami, bo jutro nie bede miała czasu.
pozdrawiam:-)

lawiny radosći,
potopu milośći,
lampek migania
kolęd śpiewania.
Prezętow bez liku,
wielu kolędników
oraz sylwestra do rana
z lampką szampana!!!!
wesołych świąt życzy lidka z całą rodzinką.

reklama
Witam Was moje Kochane :-D wpadła tylko na moment życzyć Wam wszystkiego naj naj w te święta :-):-):-) nawet nie staram się nadrobić bo pewnie bym trochę siedziała :tak: jutro jedziemy do mamy i wracamy dopiero w niedzielę więc chyba w poniedziałek zajrzę :tak: wszystkie książki zmierzchu już mam prawie za sobą :-D zostało mi ostatnie 100 stron ostatniej części :-) M się ze mnie śmieje że zapominam o świecie jak czytam :-D czasami należy się chwila zapomnienia :-D uciekam się kłaść bo padam :tak: jeszcze raz wesołych świąt :-D:-D:-D:-D

witajcie kobitki ja tylko na chwile

ja juz wszytsko popsrztalam na blysk,2salatki machnelam,napoleonke na herbatnikach po ze mnie marny ciekiernik,bigosik zronilam,pierogi jeszcze w zamrazarce;)boczek upieczony.
jeszcze tylko musze farbe nalozyc bo wczoraj calkiem o tym zapomnialam a juz wygladam lepiej nie mowic.mam nadzieje ze z pospiecu za duzo plam sobie nie narobie;)
ja jutro do roboty,na pewno krocej ale trzeba isc.

no i pewnie sie jutro nie pojawie wiec kochane zycze WAm i Waszym rodzinom spokojnych,pelnych ciela rodzinnego i roadosci Swiąt,co by wszytskie zle poszly w kat razem z pająkami i duuuuuuzo prezentow tez;)))))))))))))))))))

do zobaczenia po swietach,bo swieta po rodznce a wieczor dla meza;)
buziaki;)))

WESOLYCH SWiĄt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych miłością i ciepłem rodzinnym.Prezentów nie życzę bo to nie najważniejsze, ale dobrze byłoby jakby pod choinkami znalazło się coś dla każdego.

Patrycja z rodzinką.

Najserdeczniejsze życzenia szczęśliwych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.
- życzą Agnieszka z Norbertem i Oliweczką :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie. My już za godzinkę siadamy do Wigilii bo potem przed nami jeszcze jedna u moich rodziców. Korzystając z malutkiej chwili wytchnienia wpadłam życzyć Wam zdrowych, wesołych i baardzo rodzinnych Świąt. No i oczywiście Mikołaja z workiem pełnym prezentów;-)

.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Was
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia