reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

widzę że nadal adna ise nie pojawiła..

więc wpadam z zyczonkami już , bo nie wiem czy jutro będę mała czas:zawstydzona/y:

Aby te Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,

By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój

a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.

By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,

by spokojna przerwa ukoiła złość

By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,

a kolędowych śpiewów nie było dość!

reklama
Witam i ja
W sumie to ja od samego rana jestem na nogach i juz padam:no:Mlodego na 8 do szkoly na Wigilie,odebrac Go o 10;30:tak:Szybko do domu uszykowac dziewczynki i zaprowadzic Je na 12 do przedszkola:tak:Pozniej szybko z mlodym na zakupki:tak:Ale wszystkie prezenty mam juz kupione:tak::tak::tak:Musialam dokupic prezencik na imieniny dla mojego chrzesniaka i dla drugiego siostrzenca no i dla mojej Wikusi bo jutro ma imieninki:tak::tak::tak:Znaczna czesc zarelka kupilam,ale jeszcze mi troche zostalo:tak::tak::tak:
Z zakupow szybko jechalam sie przebrac i szlismy do dziewczynek na Wigilie na 16;30:tak:I w sumie niedawno dopiero wrocilismy do domku:szok:
Wigilia w przedszkolu byla super:tak::tak::tak:Byl Gwiazdor i dzieciaki sa zadowolone:tak::tak::tak:

czesc laseczki
wpadlam sie tylko przywitac bo nie mam czasu
jeszcze kupe sprztania i innych robot przede mna.
dziewczyny dzis ostatni dzienw szkole i przedszkolu,narazie zdrowe odpukac:tak:
choinka juz dzis ubrana:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

lece dalej robic bo jeszcze muszewlsoy ufarbowac:-D
milej nocki,postara sie jutro zajrzec

hej dzisiaj juz po grypie super ale sie ciesze bo nie mialam na nic ochoty a tu jeszcze placki na swieta nie kupione jutro szybkie zakupy trzeba zrobic i chalpe na błysk zrobic bo mi goscie sie zjada na nocleg mimo iz nas nie bedzie wiec jezeli bym nie zajrzala juz jutro to wszystkim wam

życze WESOŁYCH ŚWIĄT spokojnych i radosnych w gronie najblizszych

Witam z rana :-):-):-)
Mnie dzisiaj trochę pracy czeka więc zajrzałam teraz i zaraz zmykam :tak::tak::tak:
Do tego wczoraj mój mąż zbił mi jedną ramkę na zdjęcia a miałam dwie jednakowe i teraz klapa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Iwcik dobrze ze grypa jelitowa już odpuściła :tak::tak::tak:

wpadam tylko na chwilę
roboty pełno a m stwierdził że na świeta diabeł idzie do szafy więc wpadłam złozyc zyczenia:tak:

Gdy na niebie pierwsza gwiazda wskaże miejsce Narodzenia,
Gdy wokoło stołu ludzie zaczną składać cne życzenia,
Niech Wasze myśli poszybują na anielskich skrzydeł bieli,
niech wspomnienie lat minionych duszę Waszą rozweseli,
Aby Święta Narodzenia, czas zadumy, czas radości,
przyniosły Wam odpoczynek, spokój wśród życzliwych gości,
oby wokół Was ludzie promienieli życzliwością
By Bóg - Jezus maluteńki obdarował Nas Miłością.

Cześć dziewczyny ja na sekundę wpadam:-)
Mj mały przechodzi jakiś okres buntu na dodatek przed świętami ale nie będę teraz o tym pisać.
Kobietki życzę Wam dużo radości, spokoju no i zdrówka w te świeta.Aby Mikołaj o was pamiętał i dzieci były szczęśliwe z prezentów.

reklama
Do góry