reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja ta tylko na chwike wpadam z zyczeniami, bo jutro nie bede miała czasu.
pozdrawiam:-)

lawiny radosći,
potopu milośći,
lampek migania
kolęd śpiewania.
Prezętow bez liku,
wielu kolędników
oraz sylwestra do rana
z lampką szampana!!!!
wesołych świąt życzy lidka z całą rodzinką.

reklama
Witam Was moje Kochane :-D wpadła tylko na moment życzyć Wam wszystkiego naj naj w te święta :-):-):-) nawet nie staram się nadrobić bo pewnie bym trochę siedziała :tak: jutro jedziemy do mamy i wracamy dopiero w niedzielę więc chyba w poniedziałek zajrzę :tak: wszystkie książki zmierzchu już mam prawie za sobą :-D zostało mi ostatnie 100 stron ostatniej części :-) M się ze mnie śmieje że zapominam o świecie jak czytam :-D czasami należy się chwila zapomnienia :-D uciekam się kłaść bo padam :tak: jeszcze raz wesołych świąt :-D:-D:-D:-D

witajcie kobitki ja tylko na chwile

ja juz wszytsko popsrztalam na blysk,2salatki machnelam,napoleonke na herbatnikach po ze mnie marny ciekiernik,bigosik zronilam,pierogi jeszcze w zamrazarce;)boczek upieczony.
jeszcze tylko musze farbe nalozyc bo wczoraj calkiem o tym zapomnialam a juz wygladam lepiej nie mowic.mam nadzieje ze z pospiecu za duzo plam sobie nie narobie;)
ja jutro do roboty,na pewno krocej ale trzeba isc.

no i pewnie sie jutro nie pojawie wiec kochane zycze WAm i Waszym rodzinom spokojnych,pelnych ciela rodzinnego i roadosci Swiąt,co by wszytskie zle poszly w kat razem z pająkami i duuuuuuzo prezentow tez;)))))))))))))))))))

do zobaczenia po swietach,bo swieta po rodznce a wieczor dla meza;)
buziaki;)))

WESOLYCH SWiĄt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych miłością i ciepłem rodzinnym.Prezentów nie życzę bo to nie najważniejsze, ale dobrze byłoby jakby pod choinkami znalazło się coś dla każdego.

Patrycja z rodzinką.

Najserdeczniejsze życzenia szczęśliwych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.
- życzą Agnieszka z Norbertem i Oliweczką :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie. My już za godzinkę siadamy do Wigilii bo potem przed nami jeszcze jedna u moich rodziców. Korzystając z malutkiej chwili wytchnienia wpadłam życzyć Wam zdrowych, wesołych i baardzo rodzinnych Świąt. No i oczywiście Mikołaja z workiem pełnym prezentów;-)

.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Was
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia