reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
tyle pisania i dupa blada:cool:
napisz tylko ze dzis sie obkupilismy
a wczoraj w nocy czrek zwymiotowł ogorkami
mysle ze poprostu sie struł
dziś cały taki niewyraźny mam nadzieje ze mi go nie rozłoży na świeta :no:
jeszcze mi chorego dziecka do szczęścia brakuje:cool:

hej laski

ja mialam nocke i dzien masakre nabawilam sie chyba grypy żołądkowej i cała noc nie spałam plakac mi sie chcialo bo nie miałam siły wstac jak lenka mi sie obudziła na mleko:-( nie miałam siły isc i zrobic jej tego mleka tak lugo wkladałam jej smoczek az doszlam troche do siebie i czułam sie na siłach ze dojde do kuchni i zrobie to mleko:-(meczylo mnie cała noc w dzien żołądek mnie bolał no i wkoncu teraz zjadłam kanapke z masłem i popiłam woda i nic wiecej bo boje sie zeby mnie znów nie meczylo :eek::eek::eek:masakra co za okrobna choroba:eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze przed samymi swietami nosz k........

Witam dzien dobry

nocka dzisiaj lepsza nie meczyło ale glodna to ja jestem ide zjesc cos lekkiego zeby zołądka nie meczyc ............

Luna dzien dobry przed piata:-D:-D:-Dgdzie ty tak wczesnie wychodzisz kobito amiast spać:-):-):-)

Witam dzien dobry

nocka dzisiaj lepsza nie meczyło ale glodna to ja jestem ide zjesc cos lekkiego zeby zołądka nie meczyc ............

Luna dzien dobry przed piata:-D:-D:-Dgdzie ty tak wczesnie wychodzisz kobito amiast spać:-):-):-)
dobrze ze ci juz przeszło:tak:

a my czekamy wlasnie na m
pojechali z tata po choinkę
i reszte zakupów:tak:
dzis mam zamiar sie za uszka wziasc i pierożki
ale czy mi sie uda:confused:
mlody narzie taki fajny zadowolony
mam nadzieje ze to wcoraj bylo po tym zatruciu:sorry2:

Witam i ja :-):-)
Dzisiaj troszkę roboty mam więc tylko na chwilkę zaglądam dać znać ze żyję :tak::tak:
Iwcik współczuję jelitówki, sama taką przechodziłam kilka razy i wiem że człowiek nie ma siły wstać z łóżka po takiej nocy :-:)-( ja też raz się poryczałam bo zostałam sama z Mają a nie miałam siły wstać zrobić jej śniadanie a ona chciała jeść :-:)-:)-(
As ja nie pomogę z menu świątecznym bo jedziemy do rodziców, a sama piekę tylko schabik i karpatkę :tak::tak:

Hej dziewczynki
Ja nie chciałam na wigilię tylko I dzień świąt hihihi
Moje menu :tak::tak:
planuję zrobić na gorąco:
I danie -flaki

II danie schab po cygańsku lub filet z kurczaka w panierce
ziemniaki i surówki (sałata,z kap.pekińskiej,mizeria)

bigos

na zimno:
kurczak w galaretce cytrynowej z owocami
ryba po grecku
półmisek wędlin
śledzie w occie,oleju i pod pierzynką
tatar
sałatki:
ryżowa,z kurczaka z ananasem,gyros
dodatki:
grzybki marynowane,pieczarki duszone na maśle,ogórki,papryka,sałatka szwedzka
Chlebek ten wieloziarnisty,ale chyba upiekę podwójną porcję,bo 3 bochenki to oni na raz zjedzą. :-D:-D:-D
na słodko:
tort,Wenus,Rafaello

tyle w temacie ;-):biggrin2::biggrin2:

reklama
Na później ,pisałam wyraźnie,że I dzień świąt. ;-):-):-)
teraz doczytałam.... :zawstydzona/y:
ale widze że już sobie poradziłaś z menu:-)
ja co prawda za dużo gości mieć nie będę , bo wiadomo jak to na obczyźnie ;-)
a widzę dania pyszne pyszne..
ja będe miec kilka z Twoich ale to wiadomo w małych ilościach ;-)

Lunka wcześnie wstajesz:-p

dziewczyny ja mam dzisiaj dużo pracy także się żegnam jak na razie
buźka dla was

Do góry