Mama Helenki
i Aniki :D
Witam i ja
Helenka w przedszkolu. tak zasypało, że ledwo sanki z na ciągnęłam A, że nogi sobie wczoraj obtarłam od traperów to dzisaj w adidaskach Chłop chory i to chyba bardzo bo do lekarza poszedł czekam az wróci
No ja Helenkę zaprowadziałam do rpzedszkola tylko dlatego, ze nie musiałam Niki ze sobą ciągnac.
Kurcze, oby zdążyła, jeszcze ma dzis czas i jutro
U mnie tak nawiałao w stronę domu, że sie z poł metra uzbierało, drzwi rano nie mogłam otworzyć
A mnie starsznie plecy bolą od ciągnięcia sanek o odśniezniu nawet nie myyśle bo nadal sypie
Helenka w przedszkolu. tak zasypało, że ledwo sanki z na ciągnęłam A, że nogi sobie wczoraj obtarłam od traperów to dzisaj w adidaskach Chłop chory i to chyba bardzo bo do lekarza poszedł czekam az wróci
...
Dziś chyba znowu darujemy sobie przedszkole bo szkoda mi ciągnąć dziewczyny na taką pogodę tym bardziej że Nati mi się zakatarzyła:-(
...
No ja Helenkę zaprowadziałam do rpzedszkola tylko dlatego, ze nie musiałam Niki ze sobą ciągnac.
Witam i ja :-):-):-)
U nas też wiatr pizga jak diabli, w nocy co mocniej śniegiem w okno zakurzyło to Maja się budziła przestraszona więc w związku z tym jestem niewyspana
Do tego mam mały problem bo dzisiaj czwartek a jeszcze nie było listonosza z przesyłką mikołajkową, i co ja zrobię
As żyrandol naprawdę ekstra
Kurcze, oby zdążyła, jeszcze ma dzis czas i jutro
As piękny masz ten żyrandol
Anaconda nie martw się listonosz na pewno dotrze
Witam w zasypany czwartek w nocy tak wiało i padało że chyba z dobre 15cm śniegu spadło i mało tego nadal pada okna w kuchni i u Kuby ma trochę na dole zasypane M znowu poligon dobrze że dzisiaj ostatni dzień a ja wczoraj miałam kupić Kubie sanki i zapomniałam no cóż mama sklerotyczka obiadek mam ze wczoraj więc dzisiaj wolne :-) tylko pranie nastawie i tyle będę robić
U mnie tak nawiałao w stronę domu, że sie z poł metra uzbierało, drzwi rano nie mogłam otworzyć
A mnie starsznie plecy bolą od ciągnięcia sanek o odśniezniu nawet nie myyśle bo nadal sypie