reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc laski!! żyjemy, jest nawet fajnie, zaklimatyzowujemy sie.dzeiwczyny sa fajne a my ciwczymy i cwiczymy. szkoda ze jest tylko tyle zabiwegów no ale to lepsze niz nic, jeszcze tydzien i wracamy. wekend przed nami,buuu zaqwiuje z nudów. wyjedziemy pewnie w piatek za tydizeń. całuski babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Kerna.
Ważne ,że jest trochę zabiegów .
Na pewno więcej niż w domu.
Ona też nie może mieć ich zbyt dużo ,żeby jej nie przetrenować.:no:
Wrócicie z turnusu to zaraz będą postępy .
Ty jesteś z Franiową na jednym turnusie w CZD?
Ona teraz z Frankiem właśnie jest .:tak::-):-)
Pozdrawiam i ćwiczcie,ćwiczcie,ćwiczcie.:tak::tak::-):-):-)

świetny ten pokoik:tak:
laska ależ ty masz zdolności
my tez czarkowi mieli malować na czerwono szaro i biało z tym że nie w auta a w atrybuty strażaków:-D
tzn stylizowane na remizę i mielismy nawet w planie szfki takie metalowe skądś wziasc ale kasiutki braklo wec ni mo:no:

ja siedze i zamarzam
masakra chwile sie kimnęłam i teraz zamrazam siedze w swetrze przy el grzejniku i sie telpie:sorry2:
Też fajny pomysł.:tak::-):-)

A mnie znów coś bierze.
Wczoraj wieczorem myślałam ,że mnie przy atakował żołądek ,ale nie ,bo dziś powtórka z rozrywki. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Po nitce do kłębka doszłam co mi jest :-:)-:)-(
oj nie za ciekawie wygląda moja najbliższa przyszłość.:no::no:
Obym się myliła.:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Hej dziewczyny
Trochę mnie nie yło ale widzę, z enie tęskniłyscie, hehe. Ale to nic, i tak Was podczytałam:-)

Iwcik masakra jakas, co się dzieje na drogach przechodzi ludzkie pojęcie. Dziś rano jak jechaliśy młoda odwieźć do przedszkola i do pracy to 2 razy sie zakopaliśmy w zaspach, na szczęsci enie trzeba było pchac, bo by padło na mnie, hehe.
Współczuje męzowi, jeszcze az taka trasa:baffled:

Kamcia no na szczęsice obyło się bez lekarza. Młodej apetyt wrócił kaszel przszedł jak tylko zmniejszyłam ogrzewanie w pokoiku i stolec już też w normie.
Współczuję za to Tobie wizyty w szpitalu, Boże co za lekarka! No chyba bym wyszła i stanęła obok ,al ejak mówiła As, no szpital t
Widziałyście już Kalendarz Ado z pewności a do góry nogami by dyndał!
Chociaz lepiej po tych tabsach???

Justys oblukałam kalendarz, kurde, no trzeba by się było ogarnąć a nie mam kiedy:-)

As no cos pięnego, zawsze mnei to rajcowało ale nigdy nic ni espróbowałam zrobić:zawstydzona/y::-DTam jest jakas instrukcja bo troche tępa dzis jestem:-D

Kochana wszystkie ładne, ale bajkowych bym nie kupowała, bo dzieciaczkom szybko i często isę gusta zmieniają. Ale to kwestia gustu o którym się nie dyskutuje, hehe.
My planujemy młodej zakupić cos ala to ŁÓŻKO DZIECIĘCE - ALA KWIATEK ! TANIO !! (1330806232) - Aukcje internetowe Allegro

A tak wieje ze slysze jak ten wiatr obija mi sie o szyby:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochana ciesz się, z eo szyby, bo mi jak wczora wiatrem poleciało to firanka robiła za chorągiewkę! Próbowałam je wyregulowac na dociskach, ale to jednak uszczelki, póki tak nie przymroziło dały radę, a teraz się skurczyły czy co?:-D No i Piotr jeszcze wieczorem leciał po takie najzwyklejsze gąbkowe,( bo t elepsze ni ezdały egzaminu ) i już nie wieje-alleluja, hehe.

Vika mi najbardziej spodobała się ta ostatnia sofka. Tej przedostatniej nie polecam. Martynka ma podobne łóżko i z niecierpliwością czekam na remont żeby je wyrzucić.
A najbardziej praktyczne są niestety typowe drewniane łóżka

My sobie dzisiaj przedszkole darowałyśmy bo rano było -22:-(
No to dziewczynki zaszaleją:tak:
Kochana a czemu nie takie łózka? Co z nimi, bo ja miałam własnie takie zamiar kupic???????????????
-22:szok::szok::szok::szok:o matko, u mnie -15 i narzekam :-)

No Natali zazdroszczę weny do origami, jak znalazłas instrukcję? I gratki zębolka!

Becia ja wczoraj dopiero odpaliłam czapkę, oj przeprosiłam ją serdecznie:-)

Bagatelka 10 metrów firanki do prasowania.
Jak ja ją kocham... :baffled::baffled::baffled::baffled:
Kochana a ja mam taką firanke do prasowania włąśnie i wiesz co robię? Składam ją dokładnie, wkłądam w worek ( czasami, hehe) i piore na jedwabiu. Delikatnie pierze i słabo wiruje. Czekam aż odsiąknie, ustawiam na najniższe wirowanie( 400 albo 350-nie pamiętam) szybciutko wyciągam i wieszam na oknie. Zero zagniotów, a jesli zdążyły się zrobić od złożenia to parą żelazkiem na oknie jade i jet gicio! Oszczędxam kupe czasu a efekt ten sam!

Oto mój taki zwykły -niezwykły żyrandol. ;-)

orzesz kulfa!!! Piękny!!!!!!!!!!

Fanta sweitny irokez!!!

Iwcik pięknie Ci wyszedł ten okoik, no bądź z siebie dumna!!!

I koniec:-D

A ja nadal pracuję, choć nie zamierzałąm. stawke szefiwa podniosła, bo strajkowaliśmy, heh. Nadal to jałmużna, ale jeszcze przed świetami wypłaci kolejną wypłątę, to robimy. Choc część zrezygnowała , w sumie się nei dziwię. Gdybym nie potrzebowałą na okulistę i okulary tez bym nie robiła:-(

Młoda zdrowa, smiga do przedszkola jak ta lala, śniegiem się cieszy, Piciu dzis poszedł na nocke i jutro zaczyna wekend-fajnie, mnie czeka pracowity weekend, może cudem niedziela będzie wolna.

nie pisałam tu ostatnio,.. ale musiałam nadrobić mój maj z listą majowych dzieciaczków:-p

Iwcik widze że też lubisz kombinować z pokoikiem:tak::-D ślicznie... pewnie chodzi szczęśliwy
aaaa i masz firankę z tej samej seri co Vi tyle że dla niej mamy w księżniczki oczywiście:-p
jej pokoik jest fioletowo zielono różowy taki bajkowy w sumie....

Lunko dziękuję za odpowiedź... jeszcze nie zdecydowaliśmy z tym łóżkiem..
ale zastanawiamy się nad tym w księżniczki albo tym całym takim różowym ciemnym
to właśnie ala kwiatek mi się bardzo podobało ale będzie za ciężkie na przesyłkę więc odpada:sorry2:
no i kokusia dzięki za info.. teraz już napewno jestem zdecydowana na jedno z tamtych 2:sorry2:
a włąśnie co z nim nie tak się dzieje??
i minus 22:szok: nieźle..

As super żerandol.. też bym taki chciała..
a on ma niebieskie światełka czy tak się odbijają??
I co tam Ci dolega?? bo brzmi groźnie... oby nic złego nie było..

a wogóle kiedy choinkę rozkładacie?? bo my już w poniedziałek:-D

Hej dziewczyny
Trochę mnie nie yło ale widzę, z enie tęskniłyscie, hehe. Ale to nic, i tak Was podczytałam:-)

Iwcik masakra jakas, co się dzieje na drogach przechodzi ludzkie pojęcie. Dziś rano jak jechaliśy młoda odwieźć do przedszkola i do pracy to 2 razy sie zakopaliśmy w zaspach, na szczęsci enie trzeba było pchac, bo by padło na mnie, hehe.
Współczuje męzowi, jeszcze az taka trasa:baffled:

Kamcia no na szczęsice obyło się bez lekarza. Młodej apetyt wrócił kaszel przszedł jak tylko zmniejszyłam ogrzewanie w pokoiku i stolec już też w normie.
Współczuję za to Tobie wizyty w szpitalu, Boże co za lekarka! No chyba bym wyszła i stanęła obok ,al ejak mówiła As, no szpital t
Widziałyście już Kalendarz Ado z pewności a do góry nogami by dyndał!
Chociaz lepiej po tych tabsach???

Justys oblukałam kalendarz, kurde, no trzeba by się było ogarnąć a nie mam kiedy:-)

As no cos pięnego, zawsze mnei to rajcowało ale nigdy nic ni espróbowałam zrobić:zawstydzona/y::-DTam jest jakas instrukcja bo troche tępa dzis jestem:-D

Kochana wszystkie ładne, ale bajkowych bym nie kupowała, bo dzieciaczkom szybko i często isę gusta zmieniają. Ale to kwestia gustu o którym się nie dyskutuje, hehe.
My planujemy młodej zakupić cos ala to ŁÓŻKO DZIECIĘCE - ALA KWIATEK ! TANIO !! (1330806232) - Aukcje internetowe Allegro

Kochana ciesz się, z eo szyby, bo mi jak wczora wiatrem poleciało to firanka robiła za chorągiewkę! Próbowałam je wyregulowac na dociskach, ale to jednak uszczelki, póki tak nie przymroziło dały radę, a teraz się skurczyły czy co?:-D No i Piotr jeszcze wieczorem leciał po takie najzwyklejsze gąbkowe,( bo t elepsze ni ezdały egzaminu ) i już nie wieje-alleluja, hehe.

No to dziewczynki zaszaleją:tak:
Kochana a czemu nie takie łózka? Co z nimi, bo ja miałam własnie takie zamiar kupic???????????????
-22:szok::szok::szok::szok:o matko, u mnie -15 i narzekam :-)

No Natali zazdroszczę weny do origami, jak znalazłas instrukcję? I gratki zębolka!

Becia ja wczoraj dopiero odpaliłam czapkę, oj przeprosiłam ją serdecznie:-)

Kochana a ja mam taką firanke do prasowania włąśnie i wiesz co robię? Składam ją dokładnie, wkłądam w worek ( czasami, hehe) i piore na jedwabiu. Delikatnie pierze i słabo wiruje. Czekam aż odsiąknie, ustawiam na najniższe wirowanie( 400 albo 350-nie pamiętam) szybciutko wyciągam i wieszam na oknie. Zero zagniotów, a jesli zdążyły się zrobić od złożenia to parą żelazkiem na oknie jade i jet gicio! Oszczędxam kupe czasu a efekt ten sam!

orzesz kulfa!!! Piękny!!!!!!!!!!

Fanta sweitny irokez!!!

Iwcik pięknie Ci wyszedł ten okoik, no bądź z siebie dumna!!!

I koniec:-D

A ja nadal pracuję, choć nie zamierzałąm. stawke szefiwa podniosła, bo strajkowaliśmy, heh. Nadal to jałmużna, ale jeszcze przed świetami wypłaci kolejną wypłątę, to robimy. Choc część zrezygnowała , w sumie się nei dziwię. Gdybym nie potrzebowałą na okulistę i okulary tez bym nie robiła:-(

Młoda zdrowa, smiga do przedszkola jak ta lala, śniegiem się cieszy, Piciu dzis poszedł na nocke i jutro zaczyna wekend-fajnie, mnie czeka pracowity weekend, może cudem niedziela będzie wolna.

Lunka klikasz na to co ci się podoba i wtedy stronka się otwiera.
W necie jest moc instrukcji do tych origami.

Ja mam taką firankę ,że ją koniecznie trzeba prasować .Nawet program specjalny do firanek ją gniecie. :baffled::baffled::baffled:
Ja też prasuję już wiszącą ,więc z tym też dobrze.:tak:
A z tym oknem nie zazdroszczę.

ViKamciaG-tak on ma niebieskie światełka

Dostałam dziś ataku :crazy::crazy:
Mam chore
heart-anim.gif
i chyba się właśnie odezwało.:crazy::crazy::crazy:
Zatykanie w klatce i ból w mostku .
Mam nadzieję ,że nie zemdleję przy małym.
Oby się udało położyć razem z nim i zasnąć... :baffled::baffled:
Wtedy jest jakaś szansa ,że się wyciszy..

Ja już nie mogę z tego mojego . :-D:-D:-D:-D

Jestem chora ,ledwo co oddycham ,zatyka mnie okropnie . :szok::szok:

Przychodzi młoda i pyta :
Mamuś co ci?
To mówię ,że w mostku mnie boli i chyba zaraz umrę . :baffled::baffled:
Na to Kubuś podbiega do mnie i krzyczy:
mamuś ,mamuś możesz sobie chorować tylko mi tu nie umieraj :szok::baffled::baffled:
To ja mu ,że nie tak łatwo umrzeć .
Nic nie ma zawołanie . :-:)-(
To rezolutny Kubuś :
W takim razie kamień spadł mi z serca.
Możesz sobie chorować dalej.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
heheheheh, As on jest bezbłędny!

kamcia a musisz pzrez neta? kochana, teraz masz tego tyle w sklepach, nawet na targowiskach, czy giełdach, wzory do wyboru do koloru, u nas dowóz max 30 zł albo gratis! I o wiele taniej, bo taki tapczanik ten kwiatek na gąbce 300 z czymś a na sprezynach!-500 z czyms.

ide do wyrka, zimno mi z przemęczenia. Pa

Witam :-):-)
Wczoraj mąż wrócił z pracy z wiadomością że auto popsute :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy akurat teraz w grudniu musiało się popsuć :wściekła/y::wściekła/y: i kolejny wydatek nas czeka a w związku z nim kolejny m-c trzeba będzie się z każdym groszem liczyć :crazy::crazy:
Na szczęście wczoraj listonosz był tylko akurat wtedy gdy do sklepu wyszłam więc dzisiaj mus na pocztę ruszyć i prezent odebrać :tak::tak:
Iwcik pięknie pokoik zrobiłaś, komplementy :tak::tak:
Kerna ćwiczcie ćwiczcie żebyś po powrocie mogła się pochwalić postępami :tak::tak:
As kurcze czy wreszcie ten kiepski okres się dla ciebie skończy:baffled::baffled:

.
Mnie samej wydaje się ostatnio , że doba jest za krótka.:-p:-D

Dzieci siedzą w domu 2 dzień, tak nas zasypało.
Zgłupieć idzie. :sorry2:
Dopchanie się do kompa graniczy z cudem.:crazy:
Poczytałam co u was, ale czasu na odpisanie brak. :dry:
Trzymajcie się cieplutko.:tak::-)

Witam :-):-)
Wczoraj mąż wrócił z pracy z wiadomością że auto popsute :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy akurat teraz w grudniu musiało się popsuć :wściekła/y::wściekła/y: i kolejny wydatek nas czeka a w związku z nim kolejny m-c trzeba będzie się z każdym groszem liczyć :crazy::crazy:
Na szczęście wczoraj listonosz był tylko akurat wtedy gdy do sklepu wyszłam więc dzisiaj mus na pocztę ruszyć i prezent odebrać :tak::tak:
Iwcik pięknie pokoik zrobiłaś, komplementy :tak::tak:
Kerna ćwiczcie ćwiczcie żebyś po powrocie mogła się pochwalić postępami :tak::tak:
As kurcze czy wreszcie ten kiepski okres się dla ciebie skończy:baffled::baffled:
Dobrze,że prezencik jest :tak::-):-)
Anaconda ja już nie wiem,czy ten kiepski okres kiedykolwiek się skończy.
Mam wrażenie,że on mine wcale opuścić nie chce. :-:)-(

Mnie samej wydaje się ostatnio , że doba jest za krótka.:-p:-D

Dzieci siedzą w domu 2 dzień, tak nas zasypało.
Zgłupieć idzie. :sorry2:
Dopchanie się do kompa graniczy z cudem.:crazy:
Poczytałam co u was, ale czasu na odpisanie brak. :dry:
Trzymajcie się cieplutko.:tak::-)
Justa ja już od dawna twierdzę,że doba ma za mało godzin. :-D:-D:-D
Zdrówka dla WAs.

Witam kochane w piątek.
Nie idę dziś do pracy.
Odwołuję wszystkie zajęcia. :baffled::baffled::-):-)

reklama
Też fajny pomysł.:tak::-):-)

A mnie znów coś bierze.
Wczoraj wieczorem myślałam ,że mnie przy atakował żołądek ,ale nie ,bo dziś powtórka z rozrywki. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Po nitce do kłębka doszłam co mi jest :-:)-:)-(
oj nie za ciekawie wygląda moja najbliższa przyszłość.:no::no:
Obym się myliła.:sorry2::sorry2::sorry2:
oj kochana kochana do ciebie to jak grochem o ścianę:no:
daj sobie wreszcie na wstrzymanie:sorry2:
świat sie nie zawali jak troche sobie odpuścisz:sorry2:
zdrówka zycze:tak:
i ja skorzystam:tak::tak::tak:

witajcie
bylam dzis w kuroniu
chcieli mnie wysłac na jakies szkolenie 3 dniowe aktywizacyjne ale jak mu powiedzialam ze ja na macierzyńskim jestem to stwierdzil że przełożą to na styczń bądź luty:tak:
macierzyńskiego mężowi przekazać nie mogę bo jestem na bezpłatnym macierzyńskim i m także nie miałby płacone:dry:
szkoda bo teraz jedzie do niemiec na tydzien i póxniej bedzie miał wolne do połowy stycznia czyt.: bepłatny urlop:dry::crazy:
ciekawa jestem jak to będzie w styczniu na gwałtu rety szukam jakiejś roboty chociaż na miesiąc:-(

Do góry