reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

normalnie masakra jakas wkoncu na 13 moj mąz dojechał dodomu i niestety nie dlugo sie nim nacieszyłam bo musial spowrotem jechac wiec pospał az trzy godziny martwie sie bo znów go czeka nocka do łodzi i do opola a tu nie wyspany ........kurcze znów nie bede spala spokojnie :-:)-:)-(ciekawe kiedy znów zawita do domu :baffled::baffled::baffled:

zrobilam foty pokoiku maksia tzn scian tylko bo mebli jeszcze nie ma ale jak beda to wkleje tez w calosci pokoik a narazie tylk sciany :-):-):-)

Załączniki

• pok4.jpg
    pok4.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 42
  • pok2.jpg
    pok2.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 43
  • pok3.jpg
    pok3.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 41
  • pok1.jpg
    pok1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
A ja korzystajac z powera od AS posprzatalam sobie chatke,wypralam i powiesilam pranie i prawie wszystko co mialam w pufie wyprasowalam:szok:Zostalo mi chyba z 5 ciuszkow ale juz mi sie tak nei chcialo stac nad tym zelazkiem ze szok:no::no::no:No ale tyle prasowania naraz to dla mnie sukces:tak::tak::tak:
Teraz koncze obiadek,mlody je jakas surowe i oglada mini-mini:tak::tak::tak::tak:
U nas tez nadal sypie ,ale nawet moje dziewczynki chodzily po mega wielkich zaspach w drodze do przedszkola takze po dojsciu to snieg mialy wszedzie:szok::tak::tak::tak:Mlody kulal sie po sniegu jak wracalismy,rzucalismy sie sniezkami:tak::tak:A za oknem mam -8:tak:

IWCIK
To czekamy na foteczki pokoiku mlodego:tak:

FANTKA
Ale sweet ten Twoj roczniaczek:tak::tak:

LIDUS
Daj znac po wizycie lekarza.Oby to nie bylo nic powaznego

Dobrze,że ten power dotarł.:-D:-D:-D:-D

As ja dopiero taki sobie sprawię jak będę miała własny kąt :-)
Dowikla to trzeba było i do mnie zawitać i sprzątnąć trochę :-D ja mam za oknem prawie -15 :szok:
Iwcik czekamy na fotki pokoiku :tak:

A ja czekam na M aż przyjedzie :tak: powinien już być ale taka droga to się nie dziwie :sorry2: mam nadzieję tylko że cały wróci :tak: trzeba będzie na zakupy skoczyć a nie chce mi sie jak cholera :-p no ale jak mus to mus :-) jeszcze do apteki muszę zajechać bo wczoraj z głowy mi wyleciało :sorry2: mam do sprzedania nokię 6650 tylko telefon bez pudełka, ładowarki itd. Sam telefon bo tak też go kupiłam :tak: jak któraś będzie zainteresowana to niech wali na gg :-) tu nr daje 9522879 :tak: tylko proszę się podpisać :-) M właśnie wszedł do domu idę mu obiad dać i na zakupy :tak: zajrzę później :-)
To do tego czasu pewnie będą już fajniejsze. :tak:;-):-):-)

hej laski

normalnie masakra jakas wkoncu na 13 moj mąz dojechał dodomu i niestety nie dlugo sie nim nacieszyłam bo musial spowrotem jechac wiec pospał az trzy godziny martwie sie bo znów go czeka nocka do łodzi i do opola a tu nie wyspany ........kurcze znów nie bede spala spokojnie :-:)-:)-(ciekawe kiedy znów zawita do domu :baffled::baffled::baffled:

zrobilam foty pokoiku maksia tzn scian tylko bo mebli jeszcze nie ma ale jak beda to wkleje tez w calosci pokoik a narazie tylk sciany :-):-):-)
Fajnie zrobiłaś ten pokoik.
:tak::-):-)

IWCIK
I Ty to wszystko sama robiłas?:szok::szok::szok:Jak dla mnie to zajefajnie:tak::tak:Jak bede planowala jakies malowanko to bedzie wiedziala do kogo uderzyc;-):-)
Moj Dominik ma takie same firanki:tak::tak::tak:

Jak wracalam z mlodymi z przedszkola to bylo juz mega zimno:no:Az boje sie wyjsc na balkon i zobaczyc ile jest stopni:no:Ale palce od stop to mi niezle zmarzly:no::no::no:A do tgo przez cala droge nie palila sie zadna latarnia:no::no::no:Bylo ciemno jak w d...e:no::no::no:
My jzu sobie pojedlismy i nawet pozmywalam:szok:Ciekawe jak ten power bedzie dlugo dziala hehe:-D:-D:-D

As no zapewne tak będzie :-)
Iwcik pokoik super :tak: współczuję Twojemu M :no:

Witam wieczorem :tak: zakupy zaliczone, opłaty porobione i większość wypłaty poszła :sorry2: teraz jemy kolacyjkę :-) jutro ma znowu padać :no: ja nie wiem masakra będzie jak znowu tyle napada co wczoraj :no: M jutro ma służbę w niedzielę też i w taki sposób pozbywam się faceta od piątku do poniedziałku :-) ale najgorsze w tym jest to że zabiera mi laptopa :-( także zajrzę dopiero w poniedziałek chyba że uda mi się transport załatwić to jutro pojadę sobie do mamy i zajrzę jakoś :tak: ale w co wątpię :sorry2: zajrzę jeszcze wieczorem :-)

Dowikla tak wszystko sama malwalam zeszlo mi bo było mnóstwo zabawy z kwadracikami i pasami na drodze ale jakos poszło no i auta tez sa malowane przeze mnie i naklejone na samoprzylepny papier kolorowy i przyklejone bo gotowe naklejki były drogie a mi trzeba było ich duzo:-):-):-)
A wiec polecam sie na przyszłość:-):-):-):-):-) ja w całym domu sama maluje :tak::tak:mąz tylko mi mówi ze wymyslam bo w pokoju zrobilam sufit podwieszany z halogenami :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a zeby było ciekawiej to jest czerwonego koloru:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Iwcik i widzę i lampa nawet w auta :-D mój syn byłby w siódmym niebie hehe :-) a ten piesek na skrzynkach to sztuczny tak :tak: bo wygląda jak prawdziwy hehe :-D dob:-Dra Laseczki ja uciekam odezwę się dopiero w poniedziałek, bo do mamy chyba wątpię że pojadę :sorry2: w taką pogodę wole nikogo nie fatygować żeby mnie wozić :tak: a autobus odpada :-) więc do poniedziałku :tak: nie napiszcie za dużo :-D

iwicik-ale ty zdolna jestes.:tak:
super ten pokój Ci wyszedł,pokazałam mojemu krystianowi a on "wow mama ja też chcę taki":-D:tak:no to ciocia jak by co to masz u mnie fuche.:tak::tak:;-);-):-D:-D

dowikla-kochana daj troszke teraz ty do mnie tego pawera;-) bo ja ostatnio jestem
nie:no: do życia.:-(

a moje dzieci juz spią i cisza w domu na stala.

aha i był doktor jak na razie to tylko przeziebienie(mam nadzieje ze sie choroba nie rozwinie)

dobranoc laski:-)

Beata tak nawet lampa mam jeszcze taka mala co bedzie mial kolo łóżka swojego ale jej na fotach nie ma i tez w auta:-D:-D, no a piesek sztucz:-Dny chociaz nie jedden myslal przychodzac do mnie ze to zywe jest:-D:-D:-Dszczególnie jak moj syn zostawiał go na ziemi albo na łózku to pytali czemu ten pies sobie tak spokojnie lezy skoro obcy do domu wchodza to zawsze gadałam ; no bo sztuczny to nie szczeka chyba ze baterie włozycie to zaszczeka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lidka nie ma sprawy przyjade i pomaluje tylko troche schodzi bo najpier trzeba bialym malowac a pózniej kolorem a wiadomo zeby przykleic tasme musi ten wczesniejszy dobrze wyschnąć :rofl2::rofl2::rofl2:

czesc laski!! żyjemy, jest nawet fajnie, zaklimatyzowujemy sie.dzeiwczyny sa fajne a my ciwczymy i cwiczymy. szkoda ze jest tylko tyle zabiwegów no ale to lepsze niz nic, jeszcze tydzien i wracamy. wekend przed nami,buuu zaqwiuje z nudów. wyjedziemy pewnie w piatek za tydizeń. całuski babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej laski

świetny ten pokoik:tak:
laska ależ ty masz zdolności
my tez czarkowi mieli malować na czerwono szaro i biało z tym że nie w auta a w atrybuty strażaków:-D
tzn stylizowane na remizę i mielismy nawet w planie szfki takie metalowe skądś wziasc ale kasiutki braklo wec ni mo:no:

ja siedze i zamarzam
masakra chwile sie kimnęłam i teraz zamrazam siedze w swetrze przy el grzejniku i sie telpie:sorry2:

Do góry