reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

normalnie masakra jakas wkoncu na 13 moj mąz dojechał dodomu i niestety nie dlugo sie nim nacieszyłam bo musial spowrotem jechac wiec pospał az trzy godziny martwie sie bo znów go czeka nocka do łodzi i do opola a tu nie wyspany ........kurcze znów nie bede spala spokojnie :-:)-:)-(ciekawe kiedy znów zawita do domu :baffled::baffled::baffled:

zrobilam foty pokoiku maksia tzn scian tylko bo mebli jeszcze nie ma ale jak beda to wkleje tez w calosci pokoik a narazie tylk sciany :-):-):-)

Załączniki

• pok4.jpg
    pok4.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 44
  • pok2.jpg
    pok2.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 45
  • pok3.jpg
    pok3.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 43
  • pok1.jpg
    pok1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
A ja korzystajac z powera od AS posprzatalam sobie chatke,wypralam i powiesilam pranie i prawie wszystko co mialam w pufie wyprasowalam:szok:Zostalo mi chyba z 5 ciuszkow ale juz mi sie tak nei chcialo stac nad tym zelazkiem ze szok:no::no::no:No ale tyle prasowania naraz to dla mnie sukces:tak::tak::tak:
Teraz koncze obiadek,mlody je jakas surowe i oglada mini-mini:tak::tak::tak::tak:
U nas tez nadal sypie ,ale nawet moje dziewczynki chodzily po mega wielkich zaspach w drodze do przedszkola takze po dojsciu to snieg mialy wszedzie:szok::tak::tak::tak:Mlody kulal sie po sniegu jak wracalismy,rzucalismy sie sniezkami:tak::tak:A za oknem mam -8:tak:

IWCIK
To czekamy na foteczki pokoiku mlodego:tak:

FANTKA
Ale sweet ten Twoj roczniaczek:tak::tak:

LIDUS
Daj znac po wizycie lekarza.Oby to nie bylo nic powaznego

Dobrze,że ten power dotarł.:-D:-D:-D:-D

As ja dopiero taki sobie sprawię jak będę miała własny kąt :-)
Dowikla to trzeba było i do mnie zawitać i sprzątnąć trochę :-D ja mam za oknem prawie -15 :szok:
Iwcik czekamy na fotki pokoiku :tak:

A ja czekam na M aż przyjedzie :tak: powinien już być ale taka droga to się nie dziwie :sorry2: mam nadzieję tylko że cały wróci :tak: trzeba będzie na zakupy skoczyć a nie chce mi sie jak cholera :-p no ale jak mus to mus :-) jeszcze do apteki muszę zajechać bo wczoraj z głowy mi wyleciało :sorry2: mam do sprzedania nokię 6650 tylko telefon bez pudełka, ładowarki itd. Sam telefon bo tak też go kupiłam :tak: jak któraś będzie zainteresowana to niech wali na gg :-) tu nr daje 9522879 :tak: tylko proszę się podpisać :-) M właśnie wszedł do domu idę mu obiad dać i na zakupy :tak: zajrzę później :-)
To do tego czasu pewnie będą już fajniejsze. :tak:;-):-):-)

hej laski

normalnie masakra jakas wkoncu na 13 moj mąz dojechał dodomu i niestety nie dlugo sie nim nacieszyłam bo musial spowrotem jechac wiec pospał az trzy godziny martwie sie bo znów go czeka nocka do łodzi i do opola a tu nie wyspany ........kurcze znów nie bede spala spokojnie :-:)-:)-(ciekawe kiedy znów zawita do domu :baffled::baffled::baffled:

zrobilam foty pokoiku maksia tzn scian tylko bo mebli jeszcze nie ma ale jak beda to wkleje tez w calosci pokoik a narazie tylk sciany :-):-):-)
Fajnie zrobiłaś ten pokoik.
:tak::-):-)

IWCIK
I Ty to wszystko sama robiłas?:szok::szok::szok:Jak dla mnie to zajefajnie:tak::tak:Jak bede planowala jakies malowanko to bedzie wiedziala do kogo uderzyc;-):-)
Moj Dominik ma takie same firanki:tak::tak::tak:

Jak wracalam z mlodymi z przedszkola to bylo juz mega zimno:no:Az boje sie wyjsc na balkon i zobaczyc ile jest stopni:no:Ale palce od stop to mi niezle zmarzly:no::no::no:A do tgo przez cala droge nie palila sie zadna latarnia:no::no::no:Bylo ciemno jak w d...e:no::no::no:
My jzu sobie pojedlismy i nawet pozmywalam:szok:Ciekawe jak ten power bedzie dlugo dziala hehe:-D:-D:-D

As no zapewne tak będzie :-)
Iwcik pokoik super :tak: współczuję Twojemu M :no:

Witam wieczorem :tak: zakupy zaliczone, opłaty porobione i większość wypłaty poszła :sorry2: teraz jemy kolacyjkę :-) jutro ma znowu padać :no: ja nie wiem masakra będzie jak znowu tyle napada co wczoraj :no: M jutro ma służbę w niedzielę też i w taki sposób pozbywam się faceta od piątku do poniedziałku :-) ale najgorsze w tym jest to że zabiera mi laptopa :-( także zajrzę dopiero w poniedziałek chyba że uda mi się transport załatwić to jutro pojadę sobie do mamy i zajrzę jakoś :tak: ale w co wątpię :sorry2: zajrzę jeszcze wieczorem :-)

Dowikla tak wszystko sama malwalam zeszlo mi bo było mnóstwo zabawy z kwadracikami i pasami na drodze ale jakos poszło no i auta tez sa malowane przeze mnie i naklejone na samoprzylepny papier kolorowy i przyklejone bo gotowe naklejki były drogie a mi trzeba było ich duzo:-):-):-)
A wiec polecam sie na przyszłość:-):-):-):-):-) ja w całym domu sama maluje :tak::tak:mąz tylko mi mówi ze wymyslam bo w pokoju zrobilam sufit podwieszany z halogenami :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a zeby było ciekawiej to jest czerwonego koloru:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Iwcik i widzę i lampa nawet w auta :-D mój syn byłby w siódmym niebie hehe :-) a ten piesek na skrzynkach to sztuczny tak :tak: bo wygląda jak prawdziwy hehe :-D dob:-Dra Laseczki ja uciekam odezwę się dopiero w poniedziałek, bo do mamy chyba wątpię że pojadę :sorry2: w taką pogodę wole nikogo nie fatygować żeby mnie wozić :tak: a autobus odpada :-) więc do poniedziałku :tak: nie napiszcie za dużo :-D

iwicik-ale ty zdolna jestes.:tak:
super ten pokój Ci wyszedł,pokazałam mojemu krystianowi a on "wow mama ja też chcę taki":-D:tak:no to ciocia jak by co to masz u mnie fuche.:tak::tak:;-);-):-D:-D

dowikla-kochana daj troszke teraz ty do mnie tego pawera;-) bo ja ostatnio jestem
nie:no: do życia.:-(

a moje dzieci juz spią i cisza w domu na stala.

aha i był doktor jak na razie to tylko przeziebienie(mam nadzieje ze sie choroba nie rozwinie)

dobranoc laski:-)

Beata tak nawet lampa mam jeszcze taka mala co bedzie mial kolo łóżka swojego ale jej na fotach nie ma i tez w auta:-D:-D, no a piesek sztucz:-Dny chociaz nie jedden myslal przychodzac do mnie ze to zywe jest:-D:-D:-Dszczególnie jak moj syn zostawiał go na ziemi albo na łózku to pytali czemu ten pies sobie tak spokojnie lezy skoro obcy do domu wchodza to zawsze gadałam ; no bo sztuczny to nie szczeka chyba ze baterie włozycie to zaszczeka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lidka nie ma sprawy przyjade i pomaluje tylko troche schodzi bo najpier trzeba bialym malowac a pózniej kolorem a wiadomo zeby przykleic tasme musi ten wczesniejszy dobrze wyschnąć :rofl2::rofl2::rofl2:

czesc laski!! żyjemy, jest nawet fajnie, zaklimatyzowujemy sie.dzeiwczyny sa fajne a my ciwczymy i cwiczymy. szkoda ze jest tylko tyle zabiwegów no ale to lepsze niz nic, jeszcze tydzien i wracamy. wekend przed nami,buuu zaqwiuje z nudów. wyjedziemy pewnie w piatek za tydizeń. całuski babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej laski

świetny ten pokoik:tak:
laska ależ ty masz zdolności
my tez czarkowi mieli malować na czerwono szaro i biało z tym że nie w auta a w atrybuty strażaków:-D
tzn stylizowane na remizę i mielismy nawet w planie szfki takie metalowe skądś wziasc ale kasiutki braklo wec ni mo:no:

ja siedze i zamarzam
masakra chwile sie kimnęłam i teraz zamrazam siedze w swetrze przy el grzejniku i sie telpie:sorry2:

Do góry