reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla coś Ci siedzi na żołądku? Mi jak coś siedzi to tylko gazowane pomaga :tak:
Ja też uciekam :tak: Kubę spać trzeba położyć i sama padam :tak: do jutra Laseczki :-)

reklama
...
MH mi się jakoś yorki nie podobają :sorry2: no ale wiadomo kwestia gustu :-) ale ja to na psa narazie nie mam co liczyć :tak: może na przyszły rok :tak:
...

Mi to się podobają najbardziej dogi arlekiny :tak: No ale nie była bym w stanie takiemu psu warunków zapewnić :-( A Yorki są śliczne :-p

...
Dla mnie york to za mały stworek .
Ja bym mogła zdeptać przypadkiem. :-D:-D:-D:-D

...

Mojej Helenie marzy sie ten mini mini :-D to dopiero jest maleństwo :-D

Dzieci marudza, raczej sobie nie posiedze przed kompem :baffled:

Dobranoc.

Witam wieczorkiem
Juz sie wykapalam i umylam wloski:tak:Mlodzi poki co sie bawia i mam luz:tak:
Dominik juz prawie nauczyl sie zawiazywac buty:tak::tak::tak:
Wlasnie mowili w tv ze jest u nas -10 a odczuwalne nawet jak -25:szok::szok::szok:
Kurde a na moim stadionie dzisiaj moj Lech gra z Juventusem i mam tylko nadzieje ze mi nie odwolaja tego meczu:tak::tak::tak:Bo juz na niego czekam z niecierpliwoscia:tak::tak:A z drugiej strony to wspolczuje tym pilkarzykom,bo biedni nie beda mieli łatwo:-(

AS
Daj mi kobieto troszke tego powera:tak::tak::tak:
Ja to ostatnio robie tylko to co musze,albo nawet nie:-p
Jakos tak nei czuje jeszcze tych swiat:no:

BEATKO
No to poszaleliscie na zakupkach:tak::tak::tak:

LIDUS
No nie gadaj ze juz sa poprzebierane zabawki:szok:No ale dobrze ze udalo Wam sie cosik kupic:tak::tak::tak:
A moj mlody to raczej chory nie bedzie;-)Bo moje dzieci to sa takie dziwne gatuny:tak::tak::tak:
Oni to najchetniej spaliby w nocy w samych gaciach:szok::szok:Ale ostatnio juz na szczescie coraz rzadziej zdarza Im sie sciagac pizamki

A masz kobieto część tego powera.
I dla mnie i dla Ciebie też wystarczy :tak::-D:-D:-D
Okna w sypialni umyłam ,firanka już się wyprała tylko jeszcze kwiatki pomyć,poustawiać i zawiesić firankę.
Tak się zastanawiam czy przypadkiem jeszcze 1 ściany w salonie dziś nie umyję ,bo już patrzeć na nią nie mogę.:baffled::baffled::baffled:

Dowikla ja nawet na pogodę nie patrzę nie chce się bardziej dołować :tak: a teraz patrzyłam przez okno i sypie u mnie jak nie wiem co :no: jutro rano będzie masakra na drogach :no:
As ja chcę zdjęcie tej firanki :tak:
No dobra ,ale po co Ci fotka tej firanki?
Firanka 10 m umarszczona na 4 m karniszu ,ot cały widok.:-D:-D:-D:-D

Mi to się podobają najbardziej dogi arlekiny :tak: No ale nie była bym w stanie takiemu psu warunków zapewnić :-( A Yorki są śliczne :-p

Mojej Helenie marzy sie ten mini mini :-D to dopiero jest maleństwo :-D

Dzieci marudza, raczej sobie nie posiedze przed kompem :baffled:

Dobranoc.
Oj to trudno nawet psem nazwać.
Taka żywa maskotka.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oto mój taki zwykły -niezwykły żyrandol. ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka!
A ja znowu zaginelam w akcji :sorry:
Maz pracuje, wolalabym aby blizej ale zime musimy przetwrac, dzieci zdrowe odpukac. Zima snieg i mroz

Pozdrawiam wszystkie!!!!

Witajcie czwartkowo. Dziś już na szczęście nie ma takiego mrozu ale za to wieje niemiłosiernie. A my do tej pory jeszcze węgla na zimę nie zakupiliśmy:baffled: całe szczęście jeszcze z tamtego roku nam ponad tonę zostało więc na razie jest czym palić.
Dziś chyba znowu darujemy sobie przedszkole bo szkoda mi ciągnąć dziewczyny na taką pogodę tym bardziej że Nati mi się zakatarzyła:-(

As żyrandol piękny no ale roboty przy nim nie zazdroszczę:sorry2: U mnie na szczęście od mycia wszelkich lamp i żyrandoli jest mężowy:tak:

Witam i ja :-):-):-)
U nas też wiatr pizga jak diabli, w nocy co mocniej śniegiem w okno zakurzyło to Maja się budziła przestraszona więc w związku z tym jestem niewyspana :crazy::crazy::crazy:
Do tego mam mały problem bo dzisiaj czwartek a jeszcze nie było listonosza z przesyłką mikołajkową, i co ja zrobię :szok::szok:
As żyrandol naprawdę ekstra :tak::tak::tak:

Witam i ja :-):-):-)
U nas też wiatr pizga jak diabli, w nocy co mocniej śniegiem w okno zakurzyło to Maja się budziła przestraszona więc w związku z tym jestem niewyspana :crazy::crazy::crazy:
Do tego mam mały problem bo dzisiaj czwartek a jeszcze nie było listonosza z przesyłką mikołajkową, i co ja zrobię :szok::szok:
As żyrandol naprawdę ekstra :tak::tak::tak:

Anaconda no to masz problem. Mam nadzieję że listonosz jeszcze dotrze z przesyłką. Ja tak się stresowałam przed urodzinami Martyny bo jedna paczka mi w ostatniej chwili dotarła.

Oto mój taki zwykły -niezwykły żyrandol. ;-)

żyrandol fajny ale nie zadroszcze jego mycia:-D:-D:-D

ja juz na nogach mlodemu mleczko zroilam i na rozbudzenie na bb
pozniej trza troszkę ogarnąc i obiadek sobie ugotowac bo faceciki maja kapusniak ze wczoraj:tak:
u nas śniegu co nie miara a zimnoooooooooo brrrr
chyba bede musiala grzejnik podłaczyć i troszkę sie wspomóc te zasrane okna nieszczelne i tak zimno ze szok:baffled:
a firanki powiewają:sorry2:

As piękny masz ten żyrandol :tak:
Anaconda nie martw się listonosz na pewno dotrze :tak:

Witam w zasypany czwartek :tak: w nocy tak wiało i padało że chyba z dobre 15cm śniegu spadło :szok: i mało tego nadal pada :tak: okna w kuchni i u Kuby ma trochę na dole zasypane :tak: M znowu poligon dobrze że dzisiaj ostatni dzień :tak: a ja wczoraj miałam kupić Kubie sanki i zapomniałam :sorry2: no cóż mama sklerotyczka :-D obiadek mam ze wczoraj więc dzisiaj wolne :-) tylko pranie nastawie i tyle będę robić :tak:

reklama
Witam i ja
Dominik juz w szkole ale na szczescie dzisiaj szedł na 9:tak:Dziewczynki sie obudzily ale jeszcze leza w wyrkach:tak:
Cala noc tak sypalo ze sniegu to mam do kolan,okna do polowy zasypane:szok::szok:Ani nieszlo jechac,ani isc:szok::szok:No ale jakos dotarlismy do szkoly hehe:tak:Mlody oczywiscie wlazil w zaspy z ktorych wystalwala Jemu tylko glowa:szok::szok::szok:A ile mial przy tym radochy:tak::tak::tak:Dzisiaj jest jakby troszke cieplej bo jzu az tak nei wieje,wiec moze wieczorkiem wyskoczymy wszyscy na podworko na sniezek:tak::tak::tak:
Ogladalam wczoraj meczyk oczywiscie i szczerze mowiac to bardzo ale to bardzo wspolczulam zarowno pilkarzom jak i kibicom:no:No ale najwazniejsze ze wynik byl git i moj Leszek wychodzi z grupy:tak::tak::tak:A to jzu powod do dumy;-):-)

AS
Zyrandol rzeczywiscie sliczny:tak:Ale juz sobie wyobrazam ta robote przy jego myciu:szok:
Za powera dziekuje i mam nadzieje ze jakos dotarl bo trzeba cosik porobic hehe;-)

BEATKO
Ja tez na takei samopoczucie to tylko gazowane:tak::tak::tak:Zadzwonilam do tesciowej bo akurat byla w sklepie i przyniosla mi 2 l fanty:tak::tak:Jka sie do niej dopadlam to od razu mi ulzyło:tak::tak::tak:
A pogoda to widze ze u nas taka sama

ANACONDA
J atez mysle ze listonosz zdazy dotrzec:tak::tak::tak:A kiedy zamawialas ten prezencik?Moze podejdz na poczte i zapytaj sie bo byc moze lezy wlasnie na poczcie

Do góry