reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zdrowka zycze dla weronisi od anabubki
i mh tobie tez zycze zdrowka :-D
dowikla i beata nie zazdroszcze bolu glowy :no:

sewi juz wstal
troche podziubal chlebka i poszedl sie bawic...
wczoraj znajoma nie przyszla bo musiala isc do babci i umowilysmy sie na dzisiaj :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, dzisaj lecę z Niki do alergologa.

A ja mam mega katar :no:

Miłego dnia laski :tak:
Kochana Tobie życzenia zdrówka to chyba zrzutem lotniczym będę przesyłać.
Łap te fluidy i dochodź szybko do siebie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Napisz jak po alergologu. :tak:
witam wtorkowo
m dzis do roboty idzie na 11;30 wiec caly dzien sama

z cytatami wroce pozniej :tak:
a wogole to moj sewi jeszcze spi, niki juz po 7 zrobila pobudke, :confused2:
potem z pieskiem na dwor
poodkurzane juz mam ale ide sobie sniadanie zrobic...

niebawem wroce :-D

DOMINICZKU DOWIKLI Z OKAZJI 7 URODZIN WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
Dołączam się do DOMINICZKOWYCH ŻYCZEŃ.:tak::-):-):-)

Ile w ulu pszczół robotnic
Ile pociąg mija zwrotnic
Ile kwiatów liczy łąka
Ile kropek ma biedronka
Tyle szczęścia i słodyczy
W dniu urodzin Tobie życzą -
Ciotki z BB

Dowikla wszystkiego naj naj dla Dominika z okazji urodzin!!!

Witam. Ja tylko na moment. Głowa mi pęka jak cholera :baffled: zaraz śniadanko się zje i tabletkę trzeba wziąć i się za obiad i sprzątnąć co nie co :tak: M się wczoraj dowiedział od kolegi że w tych mieszkaniach są termostaty w kalafiorach :tak: czyli np na trójce kalafior nagrzewa się do np 50 stopni i nic więcej. Potem utrzymuje to ciepło i sam przestaje grzać po pewnym czasie bo stygnie :tak: i na to wygląda że u nas jest to zepsute :sorry: dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i to zrobić :tak: dobra uciekam coś zjeść i wziąć tą tabletkę :tak: zajrzę później jak dam radę ;-)
Ja na bieżąco z Waszymi postami nie jestem ,ale jak masz czujnik w kaloryferze to i musisz czujnik na dworze.
Któryś z tych czujników nie działa.
Zwykle ustawia się,od 16 stopni ,że się załączają .
Oby jak najszybciej to naprawili.:tak::tak:

Witam się wtorkowo.

Oczywiście ja też się przyłączam do życzonek dla Dominika :tak::tak::tak::tak:

My po alergologu, dziewczyny bawią się jakby się rok nie widziały :-D:-D:-D Anika cała wizytę i podroż przespała :-D:-D:-D Z wizyty u lekarza to mamy tylko zaświadczenie, żeby pediatra mógł mleko zniżkowe wypisywać :sorry: No ale zasadniczo nie ma co robic bo jak pije to mleczko to wszystko jest ok :tak: Zaświadczenie mam na rok więc luzik :-p

Dzięki kobitki, za życzenia zdrówka :tak: Mama nadzieję, że to nie zatoki:eek: Noz zatkany głowa pusta, wrrrr...

czesc mamuski!!!
witam sie i ja dzisiaj.
ja juz mam posprzatane,obiad zrobiony,spacerek zaliczony tylko mi zostalo prasowanie.:-(
pogoda sie teraz popsula pada i ciemno takie mam w domu ze szok.:szok:
dzieci spią a krystian leży na łóżku pod kocem i bajki ogląda.dalej mi gorączkuje i troszke zaczyna kaszlec:-( na brzuch i glowe sie juz nie skarży.ale bez lekarza sie nie obejdzie.bede chciala sie jeszcze dzis umowic do niego a jak nie da rady to jutro.

milego dnia.

dowikla-wszystkiego najlepszego dla dominika z okazji urodzin.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!
dużo zdrowka,uśmiechu i wspaniałych prezetów życzy e-ciocia z bb.

mh-duzo zdrówka życze.:tak:

beatka-bólu glowy nie:no: zazdroszcze.:-(

MH zdrówka życzę :tak: fajnie że Niki zdrowa i zaświadczenie na rok :tak: mój chrześniak prawie na wszystko uczulony jest :sorry: masakra na pyłki, sierść, zboża itd :no:
Lidka zdrówka dla Krystiana :tak:
As Kochana to musi być czujnik w domu nie na dworze, bo jakby był na dworze to by pół bloku nie miało ciepełka w pokojach :tak: dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i naprawić :-)
Pati słodkiego masz tego pieska :-D mieszaniec czy oryginał? :-D
Dowikla ja tabsa już wzięłam ale jakoś nie pomaga :no: potem się chyba przejdę na dwór, może pomoże :tak:

Kubek poszedł spać, już z godzinkę śpi :tak: daje mu jeszcze z pół godziny :sorry: a ja muszę się wziąć za drugie danie a nie chce mi się ruszać jak cholera :sorry: jutro do gina w końcu idę i mam nadzieję że nie zapomnę cytologii zrobić :tak: już czas najwyższy :-) najgorsze że dopiero na 18.00 mam i cały dzień będzie zabiegany :sorry: jakoś po tych dniach wolnych od kompa ciężko mi się wbić znowu w rytm :-( jeszcze M mi zabierze laptopa na służbę to już kompletnie się wybije :no: no ale potem mam nadzieję nadrobię :-) kolczyki srebro (bita próba) śliczne- Promocja (1328269206) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam siostrze takie kolczyki pod choinkę :tak: co o nich myślicie?

ja juz z mlodym w domku i zaraz bedziemy robic lekcje:tak::tak::tak:Ale najpierw Dominik pije sobie kawke:-);-)
Ogarnelam dziewczynek pokoj i wlasnie laduje baterie,wiec za chwilke bedzie jakas fotka lub nawet fotki hehe:-);-)
Mlodemu pokazalam zyczonka,poczytal i dziekuje bardzo:tak::tak::tak:Z lekka sie zawstydzil jak je czytal:szok::-DNo ale coz dawno tyle zyczen nie dostal hehe:tak::tak::tak:

MH
No to fajna wizyta u alergologa:no::tak::tak::tak:Ja moim do dzisiaj kupuje mleko na recepte(teraz juz rzadziej bo prawie nie pija)ale nie mialam na nie zadnego zaswiadczenia od specjalisty:no::no::no:
Z tego co wiem to takie zaswiadczenie jest potrzebne jak dziecko skonczy 2 latka i nadal ma byc np na bebilonie pepti:tak::tak:
No ale skoro je dostalas i malej mleczko sluzy to git:tak::tak::tak:

LIDUS
Ale sie sprezylas dzisiaj hehe;-):-)Ja mam takiego lenia ze szoki:-):szok:A prasowanie to swoja droga by mi sie przydalo ale mam do niego taki sam zapal jak Ty:-p
No i zdrowka dla Krystiana

BEATKO
Fajne te kolczyczki:tak::tak::tak:Ja to wogole jestem z tych co lubia bizuterie i to srebrna:tak::tak::tak:
Ja nie wzielam tabletki i łeb jakos przestał mnie bolec:szok::szok::szok::tak::tak::tak:
Wklejam fotki wyrek,ale uprzedzam ze moga byc niewyrazne i moze jakas z pasowania da sie wstawic tez

Załączniki

• P7230047.jpg
    P7230047.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 39
  • P7230046.jpg
    P7230046.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 33
  • P7170040.jpg
    P7170040.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 33
  • P7170036.jpg
    P7170036.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 33
Beata, kolczyki ładne :tak: ale jakie długie :szok:

Dowikla, wyrka super, z IKEA :-p
A mleko bebilon pepti, na receptę 50% tylko do roku teraz, potem trzeba mieć zaświadczenie od alergologa :tak:

A jeszcze zapisałam się na konsultacje szczepień, bo mam skierowanie na pneumokoki refundowane, zgadnijcie jaki termin... 9 luty 2011 :sorry:

A ja do dzsiiaj kupuje wlasnie ze znizka 50% bez zadnego zaswiadczenia:-p
Moja siora zreszta tez a Adas skonczy w marcu 2 latka

A wyrka z Ikea:tak::tak::tak:

Termin masz fajny hehe

Ostatnia edycja:
reklama
beatka-fajne te kolczyki.:tak:

dowikla-łożka sa super:tak: a twoj dominik jaki przystojniak(wydoroslał Ci bardzo):tak:

mh-termin na szczepienie..........no masakra!!!:szok::szok::eek:

a ja tak na chwilke jeszcze.
udalo mi sie dodzwonic do mojego dr.i moj m pojechał z krystianem na wizyte zobaczymy co powie?????mam nadzieje ze to nic poważnego i ze nie :no:bedzie konieczny antybiotyk.

a ja zamiast prasowac to sie byczę....:eek::eek:

Do góry