reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Dowikla, ale ci dobrze, no ale cóż niektórzy to mają szczęście
Lidka, daj znać po lekarzu A ja też się byczę Ale musze ruszyć D bo dziewczyny zarz będą głodne
Lidka, daj znać po lekarzu A ja też się byczę Ale musze ruszyć D bo dziewczyny zarz będą głodne
DOMINIKU NASZ KOCHANY ROŚNIJ NA POCIECHĘ MAMY TATY ORAZ SIÓSTR BO JUŻ JESTEŚ DUŻY ZUCH
laseczki melduję tylko że żyję łeb mi pęka więc mam dosyć:----(
Beatko kolczyki super bardzo takie lubię
Dowikluś wyrka su[per a Dominik strasznie wydoroślał i się zmienił
laseczki melduję tylko że żyję łeb mi pęka więc mam dosyć:----(
Beatko kolczyki super bardzo takie lubię
Dowikluś wyrka su[per a Dominik strasznie wydoroślał i się zmienił
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie.
Nie odzywałam się kilka dni bo najpierw zamieszanie z imprezką urodzinową Natalki a potem jeszcze dziadka przywieźliśmy w końcu do domu więc na forum czasu niestety brak:-(.
Podłączam się do życzonek:-):-)
Dowikła moja Nati ma podobne łóżko jak Twoje dziewczynki z tym że oba zatyłki mamy równe. No i my jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Nawet ja się czasem kładę z Nati
Nie odzywałam się kilka dni bo najpierw zamieszanie z imprezką urodzinową Natalki a potem jeszcze dziadka przywieźliśmy w końcu do domu więc na forum czasu niestety brak:-(.
Ile w ulu pszczół robotnic
Ile pociąg mija zwrotnic
Ile kwiatów liczy łąka
Ile kropek ma biedronka
Tyle szczęścia i słodyczy
W dniu urodzin Tobie życzą -
Ciotki z BB
Podłączam się do życzonek:-):-)
Dowikła moja Nati ma podobne łóżko jak Twoje dziewczynki z tym że oba zatyłki mamy równe. No i my jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Nawet ja się czasem kładę z Nati
jestem jeszcze i ja.
a wiec tak....m wrocił z krystianem od dr.i osłuchowo wszystko ok,troszke ma gardlo czerwone dostal syrop i tabletki na gardlo.mam nadzieje ze mu szybko to choróbsko minie i nie bedzie potrzebny antybiotyk.powiedział ze teraz jest jakiś wirus ze duzo dzieci kaszle i ma teperature.
a i wiecie co......ja dalej d..y nie ruszyłam i nie poprasowałam,wrecz przeciwnie jeszcze kawke sobie zrobilam i buszuje po necie.
kakusia-wszystkiego najlepszego!!
100lat dla natalki w dniu urodzin!!!!!
dużo zdrówka,radości i usmiechu na co dzien.
a wiec tak....m wrocił z krystianem od dr.i osłuchowo wszystko ok,troszke ma gardlo czerwone dostal syrop i tabletki na gardlo.mam nadzieje ze mu szybko to choróbsko minie i nie bedzie potrzebny antybiotyk.powiedział ze teraz jest jakiś wirus ze duzo dzieci kaszle i ma teperature.
a i wiecie co......ja dalej d..y nie ruszyłam i nie poprasowałam,wrecz przeciwnie jeszcze kawke sobie zrobilam i buszuje po necie.
Natalineczka555
kocham kochać :)
dzieki niestety czosnek odpada bo karmięNatali zdrówka, może coś na wzmocnienie? polecam naturalne antybiotyki-zaparzyc majeranek i wypić, i kanapeczki z czosnkiem.
mlodego tylko faszerowac moge;-)
dołaczam sie do życzeń!!!DOMINICZKU DOWIKLI Z OKAZJI 7 URODZIN WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
sto lat szczęścia i słodyczy e-ciocia tobie życzy!!!
śliczne te kolczykiMH zdrówka życzę fajnie że Niki zdrowa i zaświadczenie na rok mój chrześniak prawie na wszystko uczulony jest masakra na pyłki, sierść, zboża itd
Lidka zdrówka dla Krystiana
As Kochana to musi być czujnik w domu nie na dworze, bo jakby był na dworze to by pół bloku nie miało ciepełka w pokojach dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i naprawić :-)
Pati słodkiego masz tego pieska mieszaniec czy oryginał?
Dowikla ja tabsa już wzięłam ale jakoś nie pomaga potem się chyba przejdę na dwór, może pomoże
Kubek poszedł spać, już z godzinkę śpi daje mu jeszcze z pół godziny a ja muszę się wziąć za drugie danie a nie chce mi się ruszać jak cholera jutro do gina w końcu idę i mam nadzieję że nie zapomnę cytologii zrobić już czas najwyższy :-) najgorsze że dopiero na 18.00 mam i cały dzień będzie zabiegany jakoś po tych dniach wolnych od kompa ciężko mi się wbić znowu w rytm :-( jeszcze M mi zabierze laptopa na służbę to już kompletnie się wybije no ale potem mam nadzieję nadrobię :-) kolczyki srebro (bita próba) śliczne- Promocja (1328269206) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam siostrze takie kolczyki pod choinkę co o nich myślicie?
fajne te łóżeczka i pokój duży chyba mająBEATKO
Fajne te kolczyczkiJa to wogole jestem z tych co lubia bizuterie i to srebrna
Ja nie wzielam tabletki i łeb jakos przestał mnie bolec
Wklejam fotki wyrek,ale uprzedzam ze moga byc niewyrazne i moze jakas z pasowania da sie wstawic tez
fajnie
a dominik jaki duży
jaki przystojniak
witajcie dzisiaj późno bo na szczepieniu bylismy na 13 i czarek na bilans dwulatka
mała darła sie jak jaźwiec
oba nadal zakatarzone i ja na przyczepke i jeszcze z gardłem
byłm na zakupach i mam 30 zł w portfelu
super dobrze ze zamrazarka pełna to jeść przynajmniej mamy co
lidka nie jestes sama na mnie kokardki czekaja na jutro 400 niby ale juz wiem ze nie zrobie bo to złożone bardziej
no a zamiast robic siedze sobie na dupie i allegro przeglądam
Ostatnia edycja:
Fajne te kolczyki.MH zdrówka życzę fajnie że Niki zdrowa i zaświadczenie na rok mój chrześniak prawie na wszystko uczulony jest masakra na pyłki, sierść, zboża itd
Lidka zdrówka dla Krystiana
As Kochana to musi być czujnik w domu nie na dworze, bo jakby był na dworze to by pół bloku nie miało ciepełka w pokojach dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i naprawić :-)
Pati słodkiego masz tego pieska mieszaniec czy oryginał?
Dowikla ja tabsa już wzięłam ale jakoś nie pomaga potem się chyba przejdę na dwór, może pomoże
Kubek poszedł spać, już z godzinkę śpi daje mu jeszcze z pół godziny a ja muszę się wziąć za drugie danie a nie chce mi się ruszać jak cholera jutro do gina w końcu idę i mam nadzieję że nie zapomnę cytologii zrobić już czas najwyższy :-) najgorsze że dopiero na 18.00 mam i cały dzień będzie zabiegany jakoś po tych dniach wolnych od kompa ciężko mi się wbić znowu w rytm :-( jeszcze M mi zabierze laptopa na służbę to już kompletnie się wybije no ale potem mam nadzieję nadrobię :-) kolczyki srebro (bita próba) śliczne- Promocja (1328269206) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam siostrze takie kolczyki pod choinkę co o nich myślicie?
Moja młoda byłaby zachwycona.
Bardzo fajne te łóżeczka.BEATKO
Fajne te kolczyczkiJa to wogole jestem z tych co lubia bizuterie i to srebrna
Ja nie wzielam tabletki i łeb jakos przestał mnie bolec
Wklejam fotki wyrek,ale uprzedzam ze moga byc niewyrazne i moze jakas z pasowania da sie wstawic tez
Dominik bardzo wyrósł i spoważniał.
Czasami trzeba się pobyczyć.;-);-)beatka-fajne te kolczyki.
dowikla-łożka sa super a twoj dominik jaki przystojniak(wydoroslał Ci bardzo)
mh-termin na szczepienie..........no masakra!!!
a ja tak na chwilke jeszcze.
udalo mi sie dodzwonic do mojego dr.i moj m pojechał z krystianem na wizyte zobaczymy co powie?????mam nadzieje ze to nic poważnego i ze nie bedzie konieczny antybiotyk.
a ja zamiast prasowac to sie byczę....
Dobrze,że bez antybiotyku się obyło.jestem jeszcze i ja.
Zdrówka życzę.
Natali zaszczepiłaś małą z katarem? :--(dzieki niestety czosnek odpada bo karmię
mlodego tylko faszerowac moge;-)
dołaczam sie do życzeń!!!
sto lat szczęścia i słodyczy e-ciocia tobie życzy!!!
śliczne te kolczyki
fajne te łóżeczka i pokój duży chyba mają
fajnie
a dominik jaki duży
jaki przystojniak
witajcie dzisiaj późno bo na szczepieniu bylismy na 13 i czarek na bilans dwulatka
mała darła sie jak jaźwiec
oba nadal zakatarzone i ja na przyczepke i jeszcze z gardłem
byłm na zakupach i mam 30 zł w portfelu
super dobrze ze zamrazarka pełna to jeść przynajmniej mamy co
lidka nie jestes sama na mnie kokardki czekaja na jutro 400 niby ale juz wiem ze nie zrobie bo to złożone bardziej
no a zamiast robic siedze sobie na dupie i allegro przeglądam
Natalka:
Dzień radosny ,dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam Ci życzenia
Dużo szczęścia ,powodzenia
Moc prezentów ,kosza kwiatów
Dużo całusów i wiwatów
Natalineczka555
kocham kochać :)
pyałam sie lekarki ale stwierdziła że nic jej nie jest i katar nie jest przeszkodąNatali zaszczepiłaś małą z katarem? :--(
Natalka:
Dzień radosny ,dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam Ci życzenia
Dużo szczęścia ,powodzenia
Moc prezentów ,kosza kwiatów
Dużo całusów i wiwatów
tez się zdziwiłam ale zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć to małą juz kłuli
mam nadzieje że jej nic nie będzie
jesli wiesz cos o konsekwencjach takiego szczepienia to proszę cie nie pisz mi bo bede sie bała
dołaczam się do życzeń
reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Mh zaparz sobei kobieto majeranku i pij jak najcieplejszy a pod nos maśc majerankowa , sól n aprzeczyszczenie ( nosa ) i będziesz jak nowa góra za 2 dni.Witam, dzisaj lecę z Niki do alergologa.
A ja mam mega katar
Beata no to nadzieja, ze bedzie cieplusio, oby szybciutko naprawili.
A kolczyki fajne, koffam srebro, hehe
Dowikla alez masz przystojniaczka w domu, no jaki duży cgłopak już, szok. A łóżeczka fajne, a materace jakie, z czego? bo ja czegoś szukam, a z Ikea na żywca sobei nie pooglądam i nie podotykam. Materace gąbka czy na sprezynach? A cena, jesli mozna jeszcze?
Mh początek lutego, masakra, ale dzis to nie taki straszny termin. Moaj mam ma wizyte u specjalisty na listopada przyszłego roku, rejestrowała się latem!
i ja i ja i ja też!kakusia-wszystkiego najlepszego!!
ale majeranek ni ezaszkodzi, ja piłąm jak karmiłąmdzieki niestety czosnek odpada bo karmię
o to samo miałam zapytaćNatali zaszczepiłaś małą z katarem? :--(
lekarz tez po ch..u-przepraszam.
Podziel się: