reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zdrowka zycze dla weronisi od anabubki
i mh tobie tez zycze zdrowka :-D
dowikla i beata nie zazdroszcze bolu glowy :no:

sewi juz wstal
troche podziubal chlebka i poszedl sie bawic...
wczoraj znajoma nie przyszla bo musiala isc do babci i umowilysmy sie na dzisiaj :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, dzisaj lecę z Niki do alergologa.

A ja mam mega katar :no:

Miłego dnia laski :tak:
Kochana Tobie życzenia zdrówka to chyba zrzutem lotniczym będę przesyłać.
Łap te fluidy i dochodź szybko do siebie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Napisz jak po alergologu. :tak:
witam wtorkowo
m dzis do roboty idzie na 11;30 wiec caly dzien sama

z cytatami wroce pozniej :tak:
a wogole to moj sewi jeszcze spi, niki juz po 7 zrobila pobudke, :confused2:
potem z pieskiem na dwor
poodkurzane juz mam ale ide sobie sniadanie zrobic...

niebawem wroce :-D

DOMINICZKU DOWIKLI Z OKAZJI 7 URODZIN WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
Dołączam się do DOMINICZKOWYCH ŻYCZEŃ.:tak::-):-):-)

Ile w ulu pszczół robotnic
Ile pociąg mija zwrotnic
Ile kwiatów liczy łąka
Ile kropek ma biedronka
Tyle szczęścia i słodyczy
W dniu urodzin Tobie życzą -
Ciotki z BB

Dowikla wszystkiego naj naj dla Dominika z okazji urodzin!!!

Witam. Ja tylko na moment. Głowa mi pęka jak cholera :baffled: zaraz śniadanko się zje i tabletkę trzeba wziąć i się za obiad i sprzątnąć co nie co :tak: M się wczoraj dowiedział od kolegi że w tych mieszkaniach są termostaty w kalafiorach :tak: czyli np na trójce kalafior nagrzewa się do np 50 stopni i nic więcej. Potem utrzymuje to ciepło i sam przestaje grzać po pewnym czasie bo stygnie :tak: i na to wygląda że u nas jest to zepsute :sorry: dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i to zrobić :tak: dobra uciekam coś zjeść i wziąć tą tabletkę :tak: zajrzę później jak dam radę ;-)
Ja na bieżąco z Waszymi postami nie jestem ,ale jak masz czujnik w kaloryferze to i musisz czujnik na dworze.
Któryś z tych czujników nie działa.
Zwykle ustawia się,od 16 stopni ,że się załączają .
Oby jak najszybciej to naprawili.:tak::tak:

Witam się wtorkowo.

Oczywiście ja też się przyłączam do życzonek dla Dominika :tak::tak::tak::tak:

My po alergologu, dziewczyny bawią się jakby się rok nie widziały :-D:-D:-D Anika cała wizytę i podroż przespała :-D:-D:-D Z wizyty u lekarza to mamy tylko zaświadczenie, żeby pediatra mógł mleko zniżkowe wypisywać :sorry: No ale zasadniczo nie ma co robic bo jak pije to mleczko to wszystko jest ok :tak: Zaświadczenie mam na rok więc luzik :-p

Dzięki kobitki, za życzenia zdrówka :tak: Mama nadzieję, że to nie zatoki:eek: Noz zatkany głowa pusta, wrrrr...

czesc mamuski!!!
witam sie i ja dzisiaj.
ja juz mam posprzatane,obiad zrobiony,spacerek zaliczony tylko mi zostalo prasowanie.:-(
pogoda sie teraz popsula pada i ciemno takie mam w domu ze szok.:szok:
dzieci spią a krystian leży na łóżku pod kocem i bajki ogląda.dalej mi gorączkuje i troszke zaczyna kaszlec:-( na brzuch i glowe sie juz nie skarży.ale bez lekarza sie nie obejdzie.bede chciala sie jeszcze dzis umowic do niego a jak nie da rady to jutro.

milego dnia.

dowikla-wszystkiego najlepszego dla dominika z okazji urodzin.
100lat!!!!!!!!!!!!!!!
dużo zdrowka,uśmiechu i wspaniałych prezetów życzy e-ciocia z bb.

mh-duzo zdrówka życze.:tak:

beatka-bólu glowy nie:no: zazdroszcze.:-(

MH zdrówka życzę :tak: fajnie że Niki zdrowa i zaświadczenie na rok :tak: mój chrześniak prawie na wszystko uczulony jest :sorry: masakra na pyłki, sierść, zboża itd :no:
Lidka zdrówka dla Krystiana :tak:
As Kochana to musi być czujnik w domu nie na dworze, bo jakby był na dworze to by pół bloku nie miało ciepełka w pokojach :tak: dzisiaj albo jutro ma facet przyjść i naprawić :-)
Pati słodkiego masz tego pieska :-D mieszaniec czy oryginał? :-D
Dowikla ja tabsa już wzięłam ale jakoś nie pomaga :no: potem się chyba przejdę na dwór, może pomoże :tak:

Kubek poszedł spać, już z godzinkę śpi :tak: daje mu jeszcze z pół godziny :sorry: a ja muszę się wziąć za drugie danie a nie chce mi się ruszać jak cholera :sorry: jutro do gina w końcu idę i mam nadzieję że nie zapomnę cytologii zrobić :tak: już czas najwyższy :-) najgorsze że dopiero na 18.00 mam i cały dzień będzie zabiegany :sorry: jakoś po tych dniach wolnych od kompa ciężko mi się wbić znowu w rytm :-( jeszcze M mi zabierze laptopa na służbę to już kompletnie się wybije :no: no ale potem mam nadzieję nadrobię :-) kolczyki srebro (bita próba) śliczne- Promocja (1328269206) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam siostrze takie kolczyki pod choinkę :tak: co o nich myślicie?

ja juz z mlodym w domku i zaraz bedziemy robic lekcje:tak::tak::tak:Ale najpierw Dominik pije sobie kawke:-);-)
Ogarnelam dziewczynek pokoj i wlasnie laduje baterie,wiec za chwilke bedzie jakas fotka lub nawet fotki hehe:-);-)
Mlodemu pokazalam zyczonka,poczytal i dziekuje bardzo:tak::tak::tak:Z lekka sie zawstydzil jak je czytal:szok::-DNo ale coz dawno tyle zyczen nie dostal hehe:tak::tak::tak:

MH
No to fajna wizyta u alergologa:no::tak::tak::tak:Ja moim do dzisiaj kupuje mleko na recepte(teraz juz rzadziej bo prawie nie pija)ale nie mialam na nie zadnego zaswiadczenia od specjalisty:no::no::no:
Z tego co wiem to takie zaswiadczenie jest potrzebne jak dziecko skonczy 2 latka i nadal ma byc np na bebilonie pepti:tak::tak:
No ale skoro je dostalas i malej mleczko sluzy to git:tak::tak::tak:

LIDUS
Ale sie sprezylas dzisiaj hehe;-):-)Ja mam takiego lenia ze szoki:-):szok:A prasowanie to swoja droga by mi sie przydalo ale mam do niego taki sam zapal jak Ty:-p
No i zdrowka dla Krystiana

BEATKO
Fajne te kolczyczki:tak::tak::tak:Ja to wogole jestem z tych co lubia bizuterie i to srebrna:tak::tak::tak:
Ja nie wzielam tabletki i łeb jakos przestał mnie bolec:szok::szok::szok::tak::tak::tak:
Wklejam fotki wyrek,ale uprzedzam ze moga byc niewyrazne i moze jakas z pasowania da sie wstawic tez

Załączniki

• P7230047.jpg
    P7230047.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 38
  • P7230046.jpg
    P7230046.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 32
  • P7170040.jpg
    P7170040.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 32
  • P7170036.jpg
    P7170036.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 32
Beata, kolczyki ładne :tak: ale jakie długie :szok:

Dowikla, wyrka super, z IKEA :-p
A mleko bebilon pepti, na receptę 50% tylko do roku teraz, potem trzeba mieć zaświadczenie od alergologa :tak:

A jeszcze zapisałam się na konsultacje szczepień, bo mam skierowanie na pneumokoki refundowane, zgadnijcie jaki termin... 9 luty 2011 :sorry:

A ja do dzsiiaj kupuje wlasnie ze znizka 50% bez zadnego zaswiadczenia:-p
Moja siora zreszta tez a Adas skonczy w marcu 2 latka

A wyrka z Ikea:tak::tak::tak:

Termin masz fajny hehe

Ostatnia edycja:
reklama
beatka-fajne te kolczyki.:tak:

dowikla-łożka sa super:tak: a twoj dominik jaki przystojniak(wydoroslał Ci bardzo):tak:

mh-termin na szczepienie..........no masakra!!!:szok::szok::eek:

a ja tak na chwilke jeszcze.
udalo mi sie dodzwonic do mojego dr.i moj m pojechał z krystianem na wizyte zobaczymy co powie?????mam nadzieje ze to nic poważnego i ze nie :no:bedzie konieczny antybiotyk.

a ja zamiast prasowac to sie byczę....:eek::eek:

Do góry