Anabuba
czarownica mroźnego lądu
As serce mi się kraje jak to przeczytałam :-( dziewczyny już wcześniej napisały więc ja się nie będę powtarzać ale zgadzam się z Justą żeby powiadomić jakieś media czy coś bo tak to jest w naszym rypniętym państwie że jak się nie nagłośni sprawy to nikt z urzędów dupy nie ruszy ja jak będę coś miała to zrobię paczkę i wyślę do tej fundacji tam napisać do kogo dokładnie ma iść ta paczka czy oni już decydują?
nie bede nic wiecej dopisywac zgadzam sie z reszta dziewczyn
u mnie Maks jednak chory.. pokasłuje, kupiłam mu syropek i mam nadzieję, że przejdzie.
Pzdr
zdrwoka dla Maksai trzymajcie sie bo znow jakies paskudztwo panuje
nie mówiłam Wam jakis cas temu M kupił Oliwce królika nie byłam zadowolona a teraz to jetsem wkur...............
ostatnio poprzegryzał nam kable,od neta ,od myszki i coś jeszce myslałąm ze go obedre ze skóry
normalnie na święta to chyba z niego pasztet zrobię jak będzie mi tak właził za skórę
Oliwka coś znowu podziebiona,kurcze chodziła tydzień do przedszkola i znowu na nowu,normalnie ręce opadają.
narazie katar i lekko kaszle,daje jej witaminy i syrop na kaszel zobaczymy co będzie dalej.
zdrowka dla Oliwki
no kochana jak sie bierze krolika czy innego gryzonia i puszcza sie go na mieszkanie to trzeba sie liczyc z tym ze kable pojda w ruch
u nas maly kot jak est zawsze na kablach sie iesza ale kota latwiej pogonic i nauczyc ze tego nie wolno:-)
Witam i ja
My niedawno wyszlismy z wyrkaAle co z tego jak do 2 w nocy nie spalam razem z Klaudunia bo miala tak straszny kaszel ze az plakala tak sie denerwowalaWiki tez sie obudzila jakas nie w sosie,ropialy Jej oczka i miala lekki kaszelekJuz obydwie dostaly syropek na kaszel i bactrim i zobaczymy co jutro bedzie
oj kochana widze ze to sao badziewie co i u nas
to cos z powietzra jakeis gowno
znajmje z pracy bratanica tez ma zapalenie oskrzeli i ropeijacae oczy
B
Dowikła zdrówka dla dziewczynek.
Ja też długo w nocy nie spałam bo Martynę męczył kaszel i musiałam jej pilnować żeby się nie porzygała.
Poważnie się zastanawiam nad zakupem urządzenia do inhalacji. Moja pediatra stwierdziła że to dobra inwestycja.
D
zdrokwa dla Martynki
ja wieszam pranie na kaloryfery
dobra nadrobilam to lece dalej do swoejej roboty
milego popoludnia