Mama Helenki
i Aniki :D
My po lekrzu, oskrzela czyste, leczymy sie tylko z kataru 
Nadmanganian potasu dostałas
świetnie działa 
My jesteśmy znowu umówieni na piatek
a mnie juz głowa boli na samą mysl 

Zdrówka dla małej, a robaki, to pewnie z przedszkola
U nas ostatnio trąbią, ze wszawica w warszawskich przedszkolach, no ale u nas podobno czysto 
Ja mam pomysł dla ciebie
następnym razem jak przyjdzie, to ty do niej powiedz: Dobrze, że mamusia przyszła bo ja musze lecieć na miasto, ubierz się i zostaw jej dzieci na 30 40 min
Albo przydziel jej jakies zadanie w domu niech ci pomaga, to może przestanie przychodzić
albo przynajmniej będziesz miał pomoc 

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Niki mi usnęła na kolanach w trakcie pisana posta

połozna juz była
powiedziała ze wg Niej to nie po sosie,moze po proszku-pytała czy nie zmieniałam
ja piore rzeczy małej w loveli(nie jeplie-pomyliłam sie) ale kurde,moze jakas rzecz Nataszki znalazła sie z rzeczami Weroniki(a Jej piore w PESRILu)
w kazdym razie poozna dała mi taki proszek
przez 3 dni jak będe kąpac Nataszke mam nabrac na palec i rozpuscic w wodzie(zrobi sie fioletowa lub rózowa)i normalnie myc mydełkiem a po kąpieli jescze oliwką posmarowac
i jak do 3 dni nie zejdzie to zadzwonic do Niej
ale to napewno z jakiegos uczulenia i powinno ustąpic
aa była zaskoczona ze juz tyle przybrała i wieksza jest![]()
Nadmanganian potasu dostałas

...
MH taka odskocznia wieczorna jest super.Sama z chęcią bym się gdzieś wybrała.
![]()
...
My jesteśmy znowu umówieni na piatek

witam poniedziałkowo.:-)
ja dzis w domu siedzę z Oliwką niestety znowu chora.byłysmy u lekarza,zawalone gardło i mega katar gesty i zółty
długo była zdrowa tydzień i tak w kółko macieju.
na dodatek lekarka przyczepiła się do jej wyników krwi bo robilismy bo ciagle brzuszek ją boli,za dużo ma białych krwinek i lekarka podejrzewa robaki.
jeszcze tego brakowało.
ciekawe skąd by to paskudztwo miała złapać?
musze dac kał do badania.zobaczymy okaze się.
także ja jestem z nią dziś w domu a że M miał wolne u siebie w pracy to siedzi za mnie w sklepie.
Oliwka od pasowania na przedszkolaka stale spiewa wszystkie piosenki jakie zna,już normalnie tego słuchac nie mogęa jak przy tym gestykuluje idzie boki zrywać
wczoraj kazała sobie sesje robić,musiałąm jej foty pstrykać, teżzabawy było co nie miara.później coś powklejam
uciekam ugotowac kluseczki i jemy rosołek i kłade ją spać bo muszę poprasowac i ugotować obiadek na jutro.![]()
Zdrówka dla małej, a robaki, to pewnie z przedszkola

no bardzo ładna stwierdziła ze spać nie moze wiec przyszła....
kurde bele....
mam jej juz dosc!!!
a powiedzx mi jakie to cwiczenia cwiczycie? te na ten brzuch?
ja tez chce
my sie chyba nie znamy - witaj
i co powiedziala polozna? byla?
no estem
tesciowka poszla po 11
boze ona ma tupet wpadac bez zapowiedzi o 8 i siedziec potem bezczynnie tylko ziewac.... do 11.....
ale mam zly dzien dzisiaj....
normlanie ......![]()
Ja mam pomysł dla ciebie

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Niki mi usnęła na kolanach w trakcie pisana posta
Ostatnia edycja: