Mama Helenki
i Aniki :D
My po lekrzu, oskrzela czyste, leczymy sie tylko z kataru
Nadmanganian potasu dostałas świetnie działa
My jesteśmy znowu umówieni na piatek a mnie juz głowa boli na samą mysl
Zdrówka dla małej, a robaki, to pewnie z przedszkola U nas ostatnio trąbią, ze wszawica w warszawskich przedszkolach, no ale u nas podobno czysto
Ja mam pomysł dla ciebie następnym razem jak przyjdzie, to ty do niej powiedz: Dobrze, że mamusia przyszła bo ja musze lecieć na miasto, ubierz się i zostaw jej dzieci na 30 40 min Albo przydziel jej jakies zadanie w domu niech ci pomaga, to może przestanie przychodzić albo przynajmniej będziesz miał pomoc
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Niki mi usnęła na kolanach w trakcie pisana posta
połozna juz była
powiedziała ze wg Niej to nie po sosie,moze po proszku-pytała czy nie zmieniałam
ja piore rzeczy małej w loveli(nie jeplie-pomyliłam sie) ale kurde,moze jakas rzecz Nataszki znalazła sie z rzeczami Weroniki(a Jej piore w PESRILu)
w kazdym razie poozna dała mi taki proszek
przez 3 dni jak będe kąpac Nataszke mam nabrac na palec i rozpuscic w wodzie(zrobi sie fioletowa lub rózowa)i normalnie myc mydełkiem a po kąpieli jescze oliwką posmarowac
i jak do 3 dni nie zejdzie to zadzwonic do Niej
ale to napewno z jakiegos uczulenia i powinno ustąpic
aa była zaskoczona ze juz tyle przybrała i wieksza jest
Nadmanganian potasu dostałas świetnie działa
...
MH taka odskocznia wieczorna jest super. Sama z chęcią bym się gdzieś wybrała.
...
My jesteśmy znowu umówieni na piatek a mnie juz głowa boli na samą mysl
witam poniedziałkowo.:-)
ja dzis w domu siedzę z Oliwką niestety znowu chora.byłysmy u lekarza,zawalone gardło i mega katar gesty i zółty
długo była zdrowa tydzień i tak w kółko macieju.
na dodatek lekarka przyczepiła się do jej wyników krwi bo robilismy bo ciagle brzuszek ją boli,za dużo ma białych krwinek i lekarka podejrzewa robaki.
jeszcze tego brakowało.
ciekawe skąd by to paskudztwo miała złapać?
musze dac kał do badania.zobaczymy okaze się.
także ja jestem z nią dziś w domu a że M miał wolne u siebie w pracy to siedzi za mnie w sklepie.
Oliwka od pasowania na przedszkolaka stale spiewa wszystkie piosenki jakie zna,już normalnie tego słuchac nie mogę a jak przy tym gestykuluje idzie boki zrywać
wczoraj kazała sobie sesje robić,musiałąm jej foty pstrykać, teżzabawy było co nie miara.później coś powklejam
uciekam ugotowac kluseczki i jemy rosołek i kłade ją spać bo muszę poprasowac i ugotować obiadek na jutro.
Zdrówka dla małej, a robaki, to pewnie z przedszkola U nas ostatnio trąbią, ze wszawica w warszawskich przedszkolach, no ale u nas podobno czysto
no bardzo ładna stwierdziła ze spać nie moze wiec przyszła....
kurde bele....
mam jej juz dosc!!!
a powiedzx mi jakie to cwiczenia cwiczycie? te na ten brzuch?
ja tez chce
my sie chyba nie znamy - witaj
i co powiedziala polozna? byla?
no estem
tesciowka poszla po 11
boze ona ma tupet wpadac bez zapowiedzi o 8 i siedziec potem bezczynnie tylko ziewac.... do 11.....
ale mam zly dzien dzisiaj....
normlanie ......
Ja mam pomysł dla ciebie następnym razem jak przyjdzie, to ty do niej powiedz: Dobrze, że mamusia przyszła bo ja musze lecieć na miasto, ubierz się i zostaw jej dzieci na 30 40 min Albo przydziel jej jakies zadanie w domu niech ci pomaga, to może przestanie przychodzić albo przynajmniej będziesz miał pomoc
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
Niki mi usnęła na kolanach w trakcie pisana posta
Ostatnia edycja: