reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As serce mi się kraje jak to przeczytałam :-( dziewczyny już wcześniej napisały więc ja się nie będę powtarzać :tak: ale zgadzam się z Justą żeby powiadomić jakieś media czy coś bo tak to jest w naszym rypniętym państwie że jak się nie nagłośni sprawy to nikt z urzędów dupy nie ruszy :angry: ja jak będę coś miała to zrobię paczkę i wyślę do tej fundacji :tak: tam napisać do kogo dokładnie ma iść ta paczka czy oni już decydują?

reklama
wg mnie to się nadaje do Uwagi:sorry: jeśli MOPS ani nikt inny nie poatrfi się tym zająć to trzeba ich pognać przez dziennikarzy, bo inaczej nikt nic nie wskóra...

u mnie Maks jednak chory.. pokasłuje, kupiłam mu syropek i mam nadzieję, że przejdzie.
Pzdr

Witajcie z rana. Wczoraj nie zaglądałam bo zrobiłyśmy sobie spontaniczną imprezkę z dziewczynami z wątku regionalnego. Dziś mnie czeka sprzątanie po bo już wczoraj było za późno i moje panny marudziły że śpiące.

Przeleciałam tylko tak na szybko zaległości.
Zdrówka życzę wszystkim chorującym.
As normalnie brak słów normalnie

Witam w pochmurną niedzielę :dry: ja sobie piję herbatkę M leży a Kuba książeczki ogląda :tak: zaraz muszę się wziąć za obiad a nie chce mi się jak nie wiem co :-p lenistwo się szerzy :-) spać mi się chce jak nie wiem co, nie wyspałam się dzisiaj :sorry2: lecę Laseczki zajrzę później :-)

hejka.witam w niedzielny poranek :-):-):-)

As to co przeczytałam to dosłownie szok,ja tez jestem tego zdania aby nagłośnic sprawe:tak::tak::tak::tak::tak:

nie mówiłam Wam jakis cas temu M kupił Oliwce królika:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nie byłam zadowolona a teraz to jetsem wkur...............

ostatnio poprzegryzał nam kable,od neta ,od myszki i coś jeszce myslałąm ze go obedre ze skóry :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie na święta to chyba z niego pasztet zrobię jak będzie mi tak właził za skórę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka coś znowu podziebiona,kurcze chodziła tydzień do przedszkola i znowu na nowu,normalnie ręce opadają.

narazie katar i lekko kaszle,daje jej witaminy i syrop na kaszel zobaczymy co będzie dalej.

czas ziąść się za robotę.idę puścić pranie.do póxniej

Witam i ja
My niedawno wyszlismy z wyrka:tak::tak::tak:Ale co z tego jak do 2 w nocy nie spalam razem z Klaudunia bo miala tak straszny kaszel ze az plakala tak sie denerwowala:no::wściekła/y::wściekła/y:Wiki tez sie obudzila jakas nie w sosie,ropialy Jej oczka i miala lekki kaszelek:no::no::no:Juz obydwie dostaly syropek na kaszel i bactrim i zobaczymy co jutro bedzie:tak::tak::tak:
Nie mam sily na nic a kolo 12-13 spodziewam sie gosci:no:Jeszcze wczoraj wieczorem robilam sernik na zimno:tak::tak::tak:
Zaraz musze zrobic jakies sniadanko i chyba zmykamy do wyrka z powrotem
Pogoda troche lepsza niz wczoraj bo chociaz nie pada i nie wieje:tak:
Moze pozniej podjade z mlodymi do pediatry zeby potwierdzila moja diagnoze:tak:Chociaz po tym jak ostatnio tam bylam to stwierdzam ze jednak jestem madrzejsza od Niej:-p

Witam w pochmurną niedzielę :dry: ja sobie piję herbatkę M leży a Kuba książeczki ogląda :tak: zaraz muszę się wziąć za obiad a nie chce mi się jak nie wiem co :-p lenistwo się szerzy :-) spać mi się chce jak nie wiem co, nie wyspałam się dzisiaj :sorry2: lecę Laseczki zajrzę później :-)

Beata witaj w klubie. MI też się nic nie chce przez tą pogodę:sorry2:.

hejka.witam w niedzielny poranek :-):-):-)

As to co przeczytałam to dosłownie szok,ja tez jestem tego zdania aby nagłośnic sprawe:tak::tak::tak::tak::tak:

nie mówiłam Wam jakis cas temu M kupił Oliwce królika:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nie byłam zadowolona a teraz to jetsem wkur...............

ostatnio poprzegryzał nam kable,od neta ,od myszki i coś jeszce myslałąm ze go obedre ze skóry :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie na święta to chyba z niego pasztet zrobię jak będzie mi tak właził za skórę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka coś znowu podziebiona,kurcze chodziła tydzień do przedszkola i znowu na nowu,normalnie ręce opadają.

narazie katar i lekko kaszle,daje jej witaminy i syrop na kaszel zobaczymy co będzie dalej.

czas ziąść się za robotę.idę puścić pranie.do póxniej

Agnes współczuję kłopotów z futrzakiem. Masz rację pasztet z królika zawsze dobry jest:cool2::-D.
Moja siostra chce dziewczynkom kupić chomika i ja już się boję. Niestety z nią gorzej niż z dzieckiem jak sobie coś do głowy nabije:no:.
Zdrówka dla Oliwki:tak:.

Witam i ja
My niedawno wyszlismy z wyrka:tak::tak::tak:Ale co z tego jak do 2 w nocy nie spalam razem z Klaudunia bo miala tak straszny kaszel ze az plakala tak sie denerwowala:no::wściekła/y::wściekła/y:Wiki tez sie obudzila jakas nie w sosie,ropialy Jej oczka i miala lekki kaszelek:no::no::no:Juz obydwie dostaly syropek na kaszel i bactrim i zobaczymy co jutro bedzie:tak::tak::tak:
Nie mam sily na nic a kolo 12-13 spodziewam sie gosci:no:Jeszcze wczoraj wieczorem robilam sernik na zimno:tak::tak::tak:
Zaraz musze zrobic jakies sniadanko i chyba zmykamy do wyrka z powrotem
Pogoda troche lepsza niz wczoraj bo chociaz nie pada i nie wieje:tak:
Moze pozniej podjade z mlodymi do pediatry zeby potwierdzila moja diagnoze:tak:Chociaz po tym jak ostatnio tam bylam to stwierdzam ze jednak jestem madrzejsza od Niej:-p

Dowikła zdrówka dla dziewczynek:tak:.
Ja też długo w nocy nie spałam bo Martynę męczył kaszel i musiałam jej pilnować żeby się nie porzygała.
Poważnie się zastanawiam nad zakupem urządzenia do inhalacji. Moja pediatra stwierdziła że to dobra inwestycja.

Natalka bawi się domkiem złotowłosej i co raz wykrzykuje "o jeziu":cool::-D:-D

witam kochane
my juz po zupce potem druie danie
zaraz posmarowac Sewka

co do tej sprawy to raczej szlo by ja naglosnic
tym bardziej ze szkoda mi Dawidka
wszystko na jego glowie :(
ciezko to widze, przy ich matce... :(

witajcie laseczki
w domku ogarnete,obiadek sie robi wiec mam chwile
sorki ze osattnio tak pisez co u mnie ale chlo jeszcze 1,5tyg w domu wiec wiadomo:-)
wieczorami z reguly siadamy obejrzec jakis film bo normlanie nie ma na to czasu

u nas dalej chorobowo.
dzis sama slysze ze nielze jWeronice gra w oskrzelach,w sama pore zdazylam do lekarza bo dostala goraczki.wczoraj to wieczorem tak lazila,widac ze marudna ale katar kaszel dotykam jej dloni a one lodowate.to juz wiedzialam ze co najmniej 40stopni i sie nie mylilam.u niej jak goraczka jest 40stonopi i wiecej to ma lodowate stopy i dlonie.
zajrzalam do gardła i zobaczylam pare bialych czopow na migdlakach wiec chyab i angina sie przypaletala skoro organizm tak oslabiony...
poki co ostatni przeciwgoraczkowy dostala po 5 rano i jets po 4 dawkach antybiotyku i temp.37stopni wiec mam cicha nadziej ze sie skonczy.no i wczoraj 2 razy a dzis 1raz wymiotowala,a to przy anginie calkiem normlane no i do tego kupe flemgmy,ciagle ma paskudny katar tyle ze oczy juz jej nie ropiejaj i ogolnie dosc dobrze dobrze spi w nocy.

Paulina wczoraj i dzis w domu siedzi ale kaszle ma taki niegrozny poki co,wiec pewie ja jutro do szkoly puszcze
faszeruje ja syropkiem z sosny i innymi specyfikami;)

pogoda dzis calkiem dobra bo wczoraj caly dzien lalao i wialo
dzis ladnei sie droga osuszyla,jest pochmurno i tylko 6 stopni ale nie pada:-)

na obiad pieczone ziemnaiczki,roladki wieprzowe wg wlasnego pomyslu:-) i surowka z kapusty pekinskiej i dodatkow:-)

mialam sie dzis wybrac do mamy ale na urodziny do chrzesicy pojechala wiec siedze w odmu.

reklama
hej laseczki!!!
witam sie w niedziele:-).za oknem ciemno,szaro i ponuro.:wściekła/y:(w taką pogode to sie nic nie:no: chce)
ja już po kosciele i po obiadku,dzieci spią krystek zadanie z religi odrabia m spi a ja odpoczywam.:tak:
na dzis nie mamy zadnych planow mielismy do znajomych jechac ale ze krystian ma kaszel i katar a u nich jest 3 miesieczne dziecko wiec nie pojedziemy bo nie chce zeby zarazil malego kubusia.

milej niedzieli.:-)

dowikla-dużo zdrowka dla dziewczynek życze.:tak:

patrysia-jak sewek???
bardzo go obsypało???:confused:

kakusia-jak tata sie czuje????

beatka-możemy :tak:sobie rece podac bo ja tez mam dzis lenia i nic mi sie robic :no:nie chce.

agnes-oby oliwce jak najszybciej mineło to przeziebienie.

Do góry