reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MAdea, na rozmowie o prace nie było mowy o zarobkach... dziwne :eek:
lunka, miłej pracy :tak:

A ja się witam po zarwanej nocce :szok: najpierw nie mogłam usnąc :no: a potem to juz Niki nie dawała mi spac :eek:
ja tez dzisiaj maksa wzielam do swojego lozka o 2 w nocy bo co chwile sie budzil na picie...

twierdziły, że narazie nie moga powiedzieć jak będą wyglądały zarobki:eek: dowiem sie jak mi zadzwonią że mnie chcą:eek: dziwne.. błehehe... jak mało to im powiem, a to ja jednak podziekuje:rofl:

Pati, Iwcik sto lat z okazji rocznicy!

reklama
czesc mamuski!!!
witam sie w ten brzydki i strasznie zimny dzien.:wściekła/y:moje dzieci spia,obiadek juz mam zrobiony dzis placki ziemniaczane z pieczarkami:-p,m pojechał po krystiana a ja korzystam z okazji i wpadłam na bb.czeka mnie jeszcze prasowanie ala to pozniej.
jestem szczesliwa bo dzis zakladaja na piec i bede miała wkoncu cieplutko w domku.:tak:a moj mikolaj jest taki dzis maruda ze szok :eek:jak mu zobaczylam do buzi to 4 zeby mu wychodza 2 dwójki na dole i dwie czworki u gory-masakra!!!!!:szok::szok:
no nic,uciekam bo chlopaki przyjechali i trzeba placki smażyc.

as-ten szpital to rewelka,:tak:ale ceny kosmos.:szok:

malinka-no,prosze marzy Ci sie jakiś robercik;-):-)
a co na to pietruszka?????

patrysia,iwicik-kochane wszystkiego najlepszego dla was i dla waszych meżów!!!
dużo miłosci,zrozumienia, szacunku,kasiory i wspaniałego sexsu do póżnej starosci.

madeuska-to dziwne ze na rozmowie o prace nie bylo mowy o zarobkach.:no::eek:

joanna-fajnie ze w nowej prace Ci sie podoba.:tak:

hej dziewczynki:)
as: niestety szpitale prywatne nie są tanie ale na zdrowiu się nie oszczędza. w razie czego ja polecam Damiana tam jest trochę taniej. ja tam rodziłam i byłam bardzo zadowolona z calego przebiegu:)
no może uda nam się wyjść dziś na spacerek bo wychodzi słońce:)

Po dzisiejszym pobycie w szpitalu jestem na nowo wyedukowana. :tak::-D:-D:-D:-D
Witam Was dziewczynki.
Jestem chwilowo w domu,i obym już nie musiała wracać do szpitala .
Sprwa ma się tak.
Po pierwszym dzisiejszym USG na normalnym sprzęcie potwierdzili ciąze pozamaciczną ,ale beta była zbyt niska i coś im nie pasowało.
Było konsylium z 3 lekarzy i podjęli decyzję ,że zrobią kolejne USG i się wstrzymają do czwartku.
Tak miało być do godz.14.
Potem znów wzięli mnie w obroty ,:-D:-D bo w szpitalu pokazał się niespodziewanie guru od USG klasy mercedesa :-D:-D:-D:-D:-D:-Di znów mi zrobili USG zupełnie innymi głowicami .
Okazało się ,że to co uznali za ciążę pozamaciczną wygląda raczej jak polip ,a podobnej strukturze echogeniczności i fałdach ciążowych.:szok::szok::szok:

Efekt taki.
Uznali,że to bardzo wczesna ciąża i nie mogą jej zlokalizować.
W takiej sytuacji są 3 możliwości.
Może być obumarła
może być pozamaciczna
może być gdzieś zakopana w endometrium w jamie macicy i jeszcze nie widać.

Teraz rokowania:
W czwartek rano ponowne badania u nich w szpitalu.
Jeśli beta prawidłowo przyrośnie to ciąża jest 100% też prawidłowa i musi być w macicy
Jeśli przyroście 10-15 % to może być pozamaciczna
jeśli będzie nieznacznie podwyższona w granicach błędu to ciąża obumarła naturalnie i czeka na spłynięcie razem z okresem.

No to taka mądra jestem.:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny Medicover to bajka nie szpital.:szok::szok::szok::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Nawet krew pobierają w łózku u pacjenta.
Cały zabiegowy przyjeżdża do łózka :-D:-D:-D:-D:-D
Cena niestety porażająca.750 zł za dobę :crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:

W związku z tym,że ja leżałam tak krótko moja lekarz zrobiła system w konia.:-D:-D:-D:-D
Przepisała mnie na hospitalizację 1 dnia czyli 300 zł a USG poszło w ramach konsultacji za 150 zł.
Zrobili mi wszystkie możliwe badania łącznie z grupą krwi i poziomem progesteronu.

W sumie zapłaciliśmy za całość ok.800 zł.
as kochana ściskam mocniutko kciuki:tak::tak::tak:
Kod:

Hej laseczki moje :happy:
Za oknem mglisto deszczowo i jakos tak....a ja jeszcze nie wyspana :no: chłop mi dziś rano mówi ..."malina a z jakim ty robertem się po nocach umawiasz??" ja :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: z Robertem....ja nawet nie mam kontaktu z żadnym Robertem:baffled::baffled::baffled:kiedys dawno temu i nie prawda to jakiś był ale to big czasu temu...a on mówi tak budzi go w nocy rozmowa:szok::szok::szok::szok: ja nawijam jak najęta sama ze soba ale to wyglądała jak rozmowa przez telefon:-D:-D:-D no i się twardo umawiam na randkę po pracy że Pietrucha z dziećmi zostanie a ja nadgodziny pociągnę niby :-D:-D:-D:-D:-D:-D no mówił że teraz ma na mnie patrzenia tym bardziej że u niego na dziale jest Robert który mu zawsze mówi że on by się ze mną na kawę chętnie umówił ..:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: boziu żebym ja jeszcze pamiętała sen...ech ...może był fajny....... wstaje ostatnio non top zmęczona...jakoś się wyspać nie mogę :no:zasypiam koło 1-1.30 a juz o 6.30 budzik dzwoni a mi się wtedy chce tak spać .......ech...
Lunka powodzenia w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Medea jak to nie mówią o zarobkach na rozmowie:szok::szok::szok::szok:jakieś dziwne:sorry:
MH ty też nie wyspana :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Pati wy macie roczniceślubu dziś??????????????jeżeli tak to BIG MIŁOŚCI JESZCZE WIĘCEJ CZUŁOŚCI A TO WSZYSTKO PRZYPRAWIONE NUTKĄ ZAUFANIA ...WYROZUMIAŁOŚCI....I CAŁĄ TONĄ DOBREGO SEXU:happy:
As kochana trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze :tak::tak::tak::tak: klinika super ale ceny:szok::szok::szok::szok::szok::szok:kurcze kosmos:szok::szok::szok::szok:
Joasiu super że w pracy ci się podoba że atmosfera fajna :tak::tak::tak: a ty kochana gdzie teraz pracujesz?????????super że macie jakiś szerszy obraz co do Wojtka:tak::tak::tak:ja muszę czekać nadal na wizytę u psychologa ale czuję że pójdziemy prywatnie bo terminy odległe a ..mus jest coraz większy :-(
Anabubka to Wicia jest przedszkolakiem :-D:-D:-Dale super:tak::tak::tak::tak::tak::tak: u mnie za domem dosłownie otworzyli przedszkole dla dzieci od 1.5 do 5 lat i super podobno sąsiadka mówiła ale ceny:eek::eek::eek:mniej fajnejak dla mnie:eek::eek::eek::eek: 600 zł + 8 zł dziennie wyżywienie+130 zł m-cznie angielski+ rytmika itd....to tak około 1000zł m-cznie wyjdzie a godziny od 6 do 17:eek::eek::eek::eek: kurcze ile człowiek musi zarabiać żeby go na takie przedszkole było stać :baffled::baffled::baffled::baffled:
Justys no i cię wywołałam :-D:-D:-Dkochana pisz co u ciebie :tak::tak::tak::tak::tak:
Kamcia kochana powiedz mi jak ty to zrobiłaś że masz tyle suwaczków bo mi przy 4 potrafi sie pokazać że jest ich za dużo :eek::eek::eek:
no proszę Robert ci sie marzy:sorry::-D:-D:-D

Iwcik i patrysia najlepszego z okazji rocznicy slubu oby było ich jak najwiecej i zawsze równie przeszczesliwych:tak::tak::tak:

wpadam dopiero teraz bo z ranka musialam kokardki dokonczyc a teraz mi nowe przywiozla i sie wzielam w miedzyczasie obiadek upichcilam a m z mlodymi na spacer podążył:tak:
teraz spi bo cisnienie ma jakies wysokie i glowa go boli:tak:
a ja wreszcie moge sobie na necika wsiasc:tak:
dzwonilam do PZU ale babka powiedziala ze musi do wrocka zadzwonic i sie dowiedziec i ze do mnie oddzwoni jak sie dowie:sorry:
tak wiec echo w sluchawce i zanych wiesci:sorry:
juz widze jak zadzwoni:sorry:
Czarek mały juz taki wyszczekany ze boje sie co to bedzie pozniej
on ma dopiero 2 lata:szok::-D:-D
ostatnio siedze na fotelu a ten podlatuje i do mnie "głucha jesteś???" :-D:-D:-D
albo ubieram go a ten sie wygina wydziwia wiec mowie badz grzeczny to podziemy na spacer i znow sie wygina ja mowie czarus a ten do mnie " masz dośc?" :-D:-D:-D
a jak sie do mnie odzywa kotku kochanie:-D:-D
a ostatnio m mnie pocalowal a ten w trymiga mi na kolana i dawaj jezora wystawia i chce mnie calowac:-D:-D:-D:-D
a taki cwaniak wygadany ze szok iedys go nagram i wrzuce filmik:tak::tak:

byłam dziś na tej rozmowie, nie wiem nic specjalnego, jedyne co mogę Wam powiedzieć ciekawego to że były 2 babki i ciągle się w 3 śmiałyśmy;-) najpóźniej za tydzien mają mi dac odpowiedź,
niestety w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej nie odpowiedziały mi na pytanie o zarobki, więc nie wiem nawet czy chcę tą pracę:eek: jak zadzwonią, że mnie chcą to ja im powiem, że za to ja ich nie chce jak mi dadzą za mało:rofl:

nic spadam, bo zasypiam na siedząco...:baffled:

As trzymam kciuki!
Medea dziwna ta rozmowa jakl nawet nie wiesz ile zarobisz.:baffled:
DziEki za kciuki :-)

Hej dziewczyny
Wpadam tylko się przywitać. Młoda w przedszkolu, ja wyszykowana, ładuję słuchawki do uszu i w droge do pracy:-)
Szkoda tylko, ze włąśnie zaczęło padać:-)
Pa
Napisz po pracy jak było ;-)

MAdea, na rozmowie o prace nie było mowy o zarobkach... dziwne :eek:
lunka, miłej pracy :tak:

A ja się witam po zarwanej nocce :szok: najpierw nie mogłam usnąc :no: a potem to juz Niki nie dawała mi spac :eek:
Skąd ja znam zarwane nocki.:baffled::baffled::baffled:
A z drugiej strony to współczuję Ci mocno:sorry:

witajcie kobitki
ja tez w biegu

mala ok,chce chodzic do przesdzkola ale adal czuc jej dystans do rowiesnikow
widac ze wsrod dzieci szkolnych penij sie czuje
wczoraj bylam z Paulina u ortodonty na kontroli i wszytsko fajnie,ale jak juz dojechlysmy spowortem o mrozo to zlapal nas niezly deszcz:wściekła/y: no i troch zmklysmy,
dzis tez do przedszkola,zupka juz sie gotuje,pozniej do bratwoej na przekoczowanie bo dziacikai maja basen
ale sasiadka ich odbierzez iwec ja nie bede musiala 3razy ganiac:-)
a jutro Pauline terapeutka odbierzez wiec bede mialaluzik
mam w palnei wiekze porzadkiw iwec am nadzieje ze ie bedzie padac

dzis tylko 5 stopni ale za to jest paskudna mokra i zimna mgla brrrrrrrrrrrrrr

mala jeszcze spi,ale niedlugo bede ja budzic
I znów cały dzień w biegu tak samo jak ja.:tak::-D:-D:-D:-D

witam . Bylismy z Wojtkiem u psychologa ma mieć biostymulacje czy cos no iokazlosie ze jest lęn no iokres dojrzewania sie zaczal ktory my rodzice mam jakos przetrrwac bo on taki bedzie bo sam nie wiem co chce aaaa niektore odpowiedzi mial na poziomie gimnazjum Zuzia okej ale musi pracowacnad ortografia Ide co porobic w domku bo na 12.30 do pracy .MIŁEGO DNIA :-)
Super ,że jesteś zadowolona.:tak::-):-)
Czy pisząc o biostymulacji masz na myśli biofeedback?

Za oknem mglisto deszczowo i jakos tak....a ja jeszcze nie wyspana :no: chłop mi dziś rano mówi ..."malina a z jakim ty robertem się po nocach umawiasz??" ja :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: z Robertem....ja nawet nie mam kontaktu z żadnym Robertem:baffled::baffled::baffled:kiedys dawno temu i nie prawda to jakiś był ale to big czasu temu...a on mówi tak budzi go w nocy rozmowa:szok::szok::szok::szok: ja nawijam jak najęta sama ze soba ale to wyglądała jak rozmowa przez telefon:-D:-D:-D no i się twardo umawiam na randkę po pracy że Pietrucha z dziećmi zostanie a ja nadgodziny pociągnę niby :-D:-D:-D:-D:-D:-D no mówił że teraz ma na mnie patrzenia tym bardziej że u niego na dziale jest Robert który mu zawsze mówi że on by się ze mną na kawę chętnie umówił ..:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: boziu żebym ja jeszcze pamiętała sen...ech ...
As kochana trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze :tak::tak::tak::tak: klinika super ale ceny:szok::szok::szok::szok::szok::szok:kurcze kosmos:szok::szok::szok::szok:
u mnie za domem dosłownie otworzyli przedszkole dla dzieci od 1.5 do 5 lat i super podobno sąsiadka mówiła ale ceny:eek::eek::eek:mniej fajnejak dla mnie:eek::eek::eek::eek: 600 zł + 8 zł dziennie wyżywienie+130 zł m-cznie angielski+ rytmika itd....to tak około 1000zł m-cznie wyjdzie a godziny od 6 do 17:eek::eek::eek::eek: kurcze ile człowiek musi zarabiać żeby go na takie przedszkole było stać :baffled::baffled::baffled::baffled:

No kochana sen super ;-):-):-):-):-)
Co do ceny za przedszkole to uwierz,że nie jest jeszcze wysoka jak na prywatne przedszkole.
U nas są przedszkola ,gdzie na dzień dobry czesne to 1300 zł.:szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry:

no to trymam kciuki zeby to byla 100 % ciaza!
trzymaj sie kochana

pewnie kryly fakt ze malo zarabiaja :sorry:

widzisz, dajesz rade... super oby tak dalej :tak:

o Ty... Roberci Ci sie marza :-D
moj to Robert :-p dzieki za zyczenia

beata dzieki za zyczenia

iwcik wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też się dokładam do życzonek.
Wszystkiego naj...

Dzięki za kciuki.

czesc wszystkim!
ponadrabialam was i juz polowe zapomnialam, co mialam komu napisac...

patrysia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu !!!!!

as : 3mam kciuki za wczesna ciaze w dobrym miejscu zlokalizowana! :) a szpital ceny wysokie, ale czasem warto zaplacic i miec pewnosc ze opieka dobra, sprzet nowoczesny no i profesjonalne podejscie do problemow, szybkie, a nie zbywanie pacjenta i r obienie po lebkach...
dzięki za kciuki.
Co do opieki to robią wszystko bardzo powoli i starannie.
Nie podejmują żadnych pochopnych decyzji.
Na początku mnie to bardzo denerwowało ,bo chciałam ,żeby mi dali tą chemię i miałabym spokój.:baffled::baffled::baffled:
Ale jednak dzięki temu spokojowi i dystansowi do innych lekarzy prawidłowo mnie zdiagnozowali.
I być może dzięki nim będę po raz trzeci szczęsliwą mamą.:tak::tak:

ja tez dzisiaj maksa wzielam do swojego lozka o 2 w nocy bo co chwile sie budzil na picie...

twierdziły, że narazie nie moga powiedzieć jak będą wyglądały zarobki:eek: dowiem sie jak mi zadzwonią że mnie chcą:eek: dziwne.. błehehe... jak mało to im powiem, a to ja jednak podziekuje:rofl:

Pati, Iwcik sto lat z okazji rocznicy!
Trochę dziwne,ale widocznie mają takie zasady.:tak:

czesc mamuski!!!
:tak:a moj mikolaj jest taki dzis maruda ze szok :eek:jak mu zobaczylam do buzi to 4 zeby mu wychodza 2 dwójki na dole i dwie czworki u gory-masakra!!!!!:szok::szok:

as-ten szpital to rewelka,:tak:ale ceny kosmos.:szok:

patrysia,iwicik-kochane wszystkiego najlepszego dla was i dla waszych meżów!!!
dużo miłosci,zrozumienia, szacunku,kasiory i wspaniałego sexsu do póżnej starosci.

:tak:
Ja się nie dziwię,że Mikołaj marudny jak mu 6 zębów na raz idzie.:tak::baffled::baffled::baffled:
Wytrzymałości życzę.
Dzięki za kciuki.

as: niestety szpitale prywatne nie są tanie ale na zdrowiu się nie oszczędza. w razie czego ja polecam Damiana tam jest trochę taniej. ja tam rodziłam i byłam bardzo zadowolona z calego przebiegu:)
Wiesz jeśli chodzi o Damiana to ja do tamtych lekarzy jeżdżę z dzieciakami do pediatry. Przyjmuje tam dr.Czech i Hoffman.
Czech kiedyś Kubie życie uratowała ,więc też jestem jej bardzo wdzięczna.;-)
Ale na położnictwo to tak średnio bym tam chciała.
Nie znam tamtych lekarzy, a ordynatora z Medicoveru znam od 13 lat.
To on sprawił ,że mam Kubusia.:tak::-):-):-)
Po bardzo długim leczeniu i kiepskich rokowaniach udało się uratować moją macicę .:tak:
Darzę go mega zaufaniem i jakoś nie mam powodów by zmieniać lekarza.:tak:;-);-)
Mój mąż powiedział,że po to właśnie się pracuje ,by w takich sytuacjach nie trzeba było liczyć złotówek w portfelu , a ja mam się nie martwić finansami tylko odpoczywać od męża,dzieci i domu.:tak::-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Wariat mój kochany.:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Dobra laski ja spadam ,niedawno do domku wróciłam.
Trzeba jakieś śniadanie zjeśc.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

as: to prawda jeżeli masz już swoich zaufanych lekarzy to nie ma co zmieniać. ja mam swojego gin w damianie i dlatego też tam rodziłam. dzięki za info o pediatrach bo właśnie szukamy dobrego dla Julki. Twój mąż ma rację, masz się nie martwić tylko wypoczywać.
wróciłysmy ze spacerku. no może uda mi się dzisiaj zrobić pranie i prasowanie bo zebrała się już niezła paczka ubranek szkraba:) ale mi się nie chce:(

as: to prawda jeżeli masz już swoich zaufanych lekarzy to nie ma co zmieniać. ja mam swojego gin w damianie i dlatego też tam rodziłam. dzięki za info o pediatrach bo właśnie szukamy dobrego dla Julki. Twój mąż ma rację, masz się nie martwić tylko wypoczywać.
wróciłysmy ze spacerku. no może uda mi się dzisiaj zrobić pranie i prasowanie bo zebrała się już niezła paczka ubranek szkraba:) ale mi się nie chce:(

Polecam dla maluchów dr.Czech to świetna pediatra.
Jedyny minus to mocno naciska na szczepionki.
Moim zdaniem jeszcze lepszym lekarzem jest dr. Michał Hoffman .Świetny dla maluchów i bardzo dokładny.
Rewelacyjny dla dzieci starszych i mocno bojących się lekarzy.
Patrz mój Kuba.:-D:-D:-D:-D:-D
W domu przyjmuje też codziennie nawet do godziny 21.30 :tak::-):-):-):-)

no to ja tak na chwile
ramo zupke zrobilam,prabie,zmywanie.
10.30 wyjechalysmy z domu(rowerem oczywiscie bo czasu malo:rofl2:),do przedszkola,pozniej do banku bo trzeba byloa za cement i styropian zaplacic,pozniej do szkoly po dzieci.ze szkoly do bratowej,owarysztow nakarmic,przebrali sie i przed 14 wyprowadzic na autobus na basen.do bratowej po mala,wylezc nie chciala i sie rozwyla:baffled:
no w koncu jak wyszla to do sklepu,do sasiadki plecaki dzieci podrzucic zeby na rowerze nie targac no i do odmu.
w piecu rozapilam,dziecko nakarmilam,kawe wypilam bo przez ta pogode chodze jak poijana(rano jak wstalam z lozka to az mna rzucilo jakbym na kacu byla:baffled:).
zaraz sasdiaka dzieci ma odebrac z tego basenu wiec o tyle mam luzik
ojciec moj przyjechal zeby zalac posadzke w wiatroalpei i sie okazalo ze sie zgapilam i kratownicy na zbrojenie nie kupilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no ale ojciec wsiadl na rower i pojechal na sklad.
zeby bylo mniejsze to bym sasiadke poprosila i autme bysmy pojechaly ale jak jedna ma 1mx2m to ciezko
ja chcialam jechac ale stweirzdil ze on pojedzie

no i zaraz biore sie za prasowanie bo mam duuuuuuzoe tgeo
na jutro planowalammycie okien ale zobacze jaka pogoda bedzie.bo i dywany bym wywalila itd
bo kolejen sprzatanie to dopeiro na swieta
zobacze jutro

Hej dziewczyny
Wpadam tylko się przywitać. Młoda w przedszkolu, ja wyszykowana, ładuję słuchawki do uszu i w droge do pracy:-)
Szkoda tylko, ze włąśnie zaczęło padać:-)
Pa

mloda o 6.30 juz w przedszkolu czy dopeiro ja prowadzilas o tej porze co?strsznie wczesmie
a ja sie martwoe jak moja po 7 bede prowadzac w zime:-D:-D:-D:-p
u nas przedszkole od 7 czynne

witam :-) ja pomalu przyzwyczajam sie do nowej pracy ,jutro mam pierwsza zmiane musze wstac o 5 mysle za ja spioch jakos dam rade ogólnie kase mam opanowaną towar tez umiem dokładac nie moge jeszcze zapamietac cen chleba no i krojenie wędlin jakos mi juz idzie reszte umiem Dziewczyny sa wesołe dobrze mnie przyjęły mysle ze nei bedzie zle :tak:Dziś męza wygonilam zeby zaprowdził Gabi do przedzszkola teraz poszedł do bankomatu bo kasiorki brakło jamam troszku na koncie to wyciagnie :tak:mglisto i wilgoc Bylismy z Wojtkiem u psychologa ma mieć biostymulacje czy cos no iokazlosie ze jest lęn no iokres dojrzewania sie zaczal ktory my rodzice mam jakos przetrrwac bo on taki bedzie bo sam nie wiem co chce aaaa niektore odpowiedzi mial na poziomie gimnazjum Zuzia okej ale musi pracowacnad ortografia Ide co porobic w domku bo na 12.30 do pracy .MIŁEGO DNIA :-)
no coz
kazad z nas to czeka
u Pauliny tez sie chyba dojrzewanie zaczelo
albo jakis regres ma bo ciezko z nia....

Pati wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!!

PATI WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ

Za oknem mglisto deszczowo i jakos tak....a ja jeszcze nie wyspana :no: chłop mi dziś rano mówi ..."malina a z jakim ty robertem się po nocach umawiasz??" ja :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: z Robertem....ja nawet nie mam kontaktu z żadnym Robertem:baffled::baffled::baffled:kiedys dawno temu i
........
Anabubka to Wicia jest przedszkolakiem :-D:-D:-Dale super:tak::tak::tak::tak::tak::tak: u mnie za domem dosłownie otworzyli przedszkole dla dzieci od 1.5 do 5 lat i super podobno sąsiadka mówiła ale ceny:eek::eek::eek:mniej fajnejak dla mnie:eek::eek::eek::eek: 600 zł + 8 zł dziennie wyżywienie+130 zł m-cznie angielski+ rytmika itd....to tak około 1000zł m-cznie wyjdzie a godziny od 6 do 17:eek::eek::eek::eek: kurcze ile człowiek musi zarabiać żeby go na takie przedszkole było stać :baffled::baffled::baffled::baffled:

no to ci sie wysnilo:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ale musze \cie poprawic:tak::tak::tak::tak:
Wicia to u Lunki:tak::tak::tak::tak:
u mnie Weronika:-):-):-):-):-):-):-)

u nas teraz panstwowoe przedszkole 120zl oplata stala,5zl stawka zywieniowa
tyle ze na wstepie wyprawka 60zl i nie wiem co jeszcze z ubezpieczenime
angeilkis dodatkowo

n

iwcik wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jwyrzutnie im się zepsuły :sorry: nie mam pytań :-) dlatego ja chyba pójdę do policji :tak: tylko tam dłużej to wszystko trwa :sorry: no zobaczymy na przyszły rok :tak:

A WIESZ ZE szkolka policyjna to chyab z pol roku trwa:-)

czesc mamuski!!!
witam sie w ten brzydki i strasznie zimny dzien.:wściekła/y:moje dzieci spia,obiadek juz mam zrobiony dzis placki ziemniaczane z pieczarkami:-p,m pojechał po krystiana a ja korzystam z okazji i wpadłam na bb.czeka mnie jeszcze prasowanie ala to pozniej.
jestem szczesliwa bo dzis zakladaja na piec i bede miała wkoncu cieplutko w domku.:tak:a moj mikolaj jest taki dzis maruda ze szok :eek:jak mu zobaczylam do buzi to 4 zeby mu wychodza 2 dwójki na dole i dwie czworki u gory-masakra!!!!!:szok::szok:
]

ja przedwczoraj robilam placki ziemniaczane
i mnie tez wola prasowanie:-D:-D:-D:-D:-D
fajnie ze juz piec ,macie bo snieg nadaja:szok:
a ja mam wesele w sobote
no to bedzie ciepelko:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

no może uda nam się wyjść dziś na spacerek bo wychodzi słońce:)

no sie nie oszczedza pewnie ale jak sie ledwo wiaze koniec z koncem to raczej trudno na prywatna klinike.....
do gina chodze prywatnie bo tak jak As ja tez do swoejgo mam pelne zaufanei i gdyby nie on to nie mialabym pewnie juz i jajnikow nie mowiwac o Weronice

dzwonilam do PZU ale babka powiedziala ze musi do wrocka zadzwonic i sie dowiedziec i ze do mnie oddzwoni jak sie dowie:sorry:
tak wiec echo w sluchawce i zanych wiesci:sorry:
juz widze jak zadzwoni:sorry:
Czarek mały juz taki wyszczekany ze boje sie co to bedzie pozniej
on ma dopiero 2 lata:szok::-D:-D
ostatnio siedze na fotelu a ten podlatuje i do mnie "głucha jesteś???" :-D:-D:-D
albo ubieram go a ten sie wygina wydziwia wiec mowie badz grzeczny to podziemy na spacer i znow sie wygina ja mowie czarus a ten do mnie " masz dośc?" :-D:-D:-D
a jak sie do mnie odzywa kotku kochanie:-D:-D
a ostatnio m mnie pocalowal a ten w trymiga mi na kolana i dawaj jezora wystawia i chce mnie calowac:-D:-D:-D:-D
a taki cwaniak wygadany ze szok iedys go nagram i wrzuce filmik:tak::tak:

faktycznie wygadany:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z pzu zazdwonia zobaczysz

As no niektórzy nie muszą liczyć złotówek :tak: ale szpital super :tak:
Bubka wiem właśnie i to jest najgorsze :sorry:

My w trakcie pochłaniania frytek :-D w boczki pójdzie albo najlepiej w cycki żeby poszło hehe :-D ale mam lenia :-p w sklepie nie byłam oczywiście :sorry: jutro skoczę :tak: dobrze że nic ważnego nie mam do kupienia :tak: się rozpisałam z kolegą przez smsy i na taki temat zeszliśmy że szok :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p ale przynajmniej w końcu z kimś popisałam bo na mojego M nie ma co liczyć :sorry:

reklama
Dzieki Kamciu że przekazałas dziewczynom info!!:*

As trzymam kciuki!
Nie ma za co , tylko nie wiedziałam czy pisac tu czy w ogłoszeniach , ale jak co to przenieś do ogłoszeń;-)

Kamcia wielkie dzięki za ogłoszenie.
Odkryłam sprawę,zgłosiłam adminom a potem zawieruszyłam się na cały dzień gdzieś w domowych obowiązkach.
no właśnie widziałam że post poszedł od \ciebie i myślałam że nie masz jak się dostać na kompa bo Ci się coś zablokowało, meduski nie było więc się porządziłam i napisałam:zawstydzona/y:;-)

Kamcia kochana powiedz mi jak ty to zrobiłaś że masz tyle suwaczków bo mi przy 4 potrafi sie pokazać że jest ich za dużo :eek::eek::eek:
yyy wiesz u mnie się też tak kiedyś pokazywało , bo do jakiegoś czasu można było dodać tylko 4 suwaczki , teraz nie ma ograniczonej ilości..
jednak może iść też przeglądarką bo w explorerze nie mogłam dodawać...
ale jak coś rzestało działać i przeszłam na firefoxa to mogę dodawać normalnie ile dusza zapragnie:-):tak: i się ciesze z tego:-p także może spróbuj w innej przeglądarce:tak:albo się wyloguj i zaloguj ponownie:tak:może to coś da

Pati, Iwcik wszystkiego najlepszego z okazji rocznic ślubu:-)

As teraz już doczytałam co z Twoją ciążą także trzymam kciukaski aby ciąża była prawidłowa zdrowa i żeby wszystko było ok...:-)&&&&&&&&&&&&&&

i mała prośba o głosy.... link w sygnaturce ,m ponieważ do końca zostało kilka dni

Do góry