reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pamiętacie Anię i pudełkowy konkurs?

Tutaj ruszył nowy konkurs:

Ogłoszenie z wątku:https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index74.html

Witajcie. Mamy kolejny pomysł na konkurs z nagrodą dla Ani:) Portal PolskiMechanik zorganizował konkurs, w którym jedna osoba poleca znajomym ich stronę, a oni loguja się, podając przy tym nick tej właśnie osoby. Użytkownik, który zaprosi największą liczbę osób do zalogowania się, wygrywa nawigację gps lub aparat cyfrowy lub inne nagrody. Konto Ani to to, z nickiem DobraWróżka.
Logujemy się tutaj Rejestracja dla nowych użytkowników | PolskiMechanik.pl a w polu login znajomego wpisujemy DobraWróżka. Dzięki temu będą się zbierać punkty na tym koncie. Szanse na wygrana są bardzo realne, bo osoba na 1 miejscu ma dopiero 38 pkt. Może nagroda nie jest tak okazała jak w konkursie VOXa, ale zawsze można ją spieniężyć i w gotówce przekazać:) Myślę, że warto:) Logujcie się!:)

Kamcia głosik oddany.:tak:;-):-)

reklama
już się zalogowałam:tak:

wogóle to moja kolejna molinezja jest (chyba) w ciąży... mam nadzieję że to ciąża, brzuszek ma już prawie4 tyg także lada dzień powinna rodzić
już jest wsadzona oddzielnie do ojemniczka...
zrobię óxniej zdjęcie i wam wstawi to ocenicie czy to ciąza czy nie ok>???
bo ja to już zgłupiałam:sorry:

Dziewczyny wpadam tak biegiem, bo głowa mnie boli, spac mi isę chce a jutro znów po 4 poabudka .
Tak Ana, młoda o 6.30 do przedszkola, , bo P ją odwióżł przed pracą, aja na 7 leciałam z buta. Ni eałabym rady jej zaprowadzić, z resztą, i tak wyszłybyśy o 6, zebym na 7 n apiechte do roboty zdążyła. NO nie było po co . A od jutra od 6 robie do 18 niby, no ale musze małą odbierać i musze sobie załatwiśc, ze do 16 max.
No imam pierwszego pęcherza na palcu, hehe:-DŻeby nie było, ze isę obijam w pracy. Robota na akord, jtrzejsze zakwasy już czuję:-D
dzięi dziewczyny za życzenie powodzenia.

Justa to obi etak chrychamy, tak:-D

Pati kochana duuuuuuuuuuuuuuużo miłści seksu, i kasy i miłości i seksu i kasy!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Malinka no taki sen, taka wtopa a Ty nie pamiętasz?!:-D

Ide się myć i kładę się bo ledwo na oczy patrzę przez te perfumy:szok:

Pa

dziewczyny dziekuje wam za zyczenia , ja tylko na chwilke bo juz pózno a jutro musze jechac po siostre na lotnisko do krakowa a jeszcze sporo do zrobienia w chalupie

Pati tobie rowniez wszystkiego najlepszego:):-):-):-)
AS mam nadziejej ze bedzie oki :tak::tak::tak:u mnie wykryli ciaze dopiero w 10 tygodniu a tez bylo podejrzenie pozamacicznej a wszystko dobrze sie skoncz:tak:yło no i ten twoj szpital to troche drogi:szok::szok::szok:

Justa ja usunełam moje suwaczki bo mialam z maluchy.pl wiec teraz nie ma ich:sorry::sorry:

helo helo
a co to zadnej jeszcze nie ma?
ja sie dzis nigdzie nie spiesze:tak::tak::tak:
ni ide do przedszkola
wczoraj nie zrobilam prasowania wiec dzis,moze okna pomyje jak sie nie rozpada,segregacj w zabawkach znow trzeba zrobic itd
wczoraj w koncu zalelismy gorna posadzke w wiatrolapie
no i ukladlam z ojcem ogrzewanie podlogowe:-)
zadna filozofia:-):-):tak::tak::tak::tak::tak:
i znow musze wychodzic przez drzwi balkonowe
dobrze ze nie przez okno:-D
mala juz wstala,oglada jakas bajke na polsacie
Paulina w wszkole,stary do roboty pojechal

Dziewczyny wpadam tak biegiem, bo głowa mnie boli, spac mi isę chce a jutro znów po 4 poabudka .
Tak Ana, młoda o 6.30 do przedszkola, , bo P ją odwióżł przed pracą, aja na 7 leciałam z buta. Ni eałabym rady jej zaprowadzić, z resztą, i tak wyszłybyśy o 6, zebym na 7 n apiechte do roboty zdążyła. NO nie było po co . A od jutra od 6 robie do 18 niby, no ale musze małą odbierać i musze sobie załatwiśc, ze do 16 max.
No imam pierwszego pęcherza na palcu, hehe:-DŻeby nie było, ze isę obijam w pracy. Robota na akord, jtrzejsze zakwasy już czuję:-D
dzięi dziewczyny za życzenie powodzenia.

no to baaaaaardzo wczesnie mloda musi wstawac:-)
nie robi awantury?
a jak bylow przedszkolu?

Kochane melduję się tylko przelotem :happy2:
znów nie dospana :baffled::baffled::baffled::baffled: Antoni w nocy zwracała cholera wie po czym i czemu a do tego mojej genial nej córce przypomniało sie że dzis ma występy z kołem teatralnym i ma być kotem :angry::angry::angry:a że do szkoły na 13.30 to matka robi :angry::angry::angry:jak się tylko wyrobie to wpadnę na dłużej :baffled::baffled::baffled:

Witam wsztstkich w ten dziwny czwartek pogoda taka sobie i dlatego mówie ze dziwny :-) ja już kawe wypiłam i ide głowe myc b do sklepu musze skoczyc. Wczoraj myłam okna u Tesciowej przedwczoraj na dole i klatce a dzisiaj u siebie bede myła. A firanki dopiero przed świętami zeby mi sie nie zbrudziły :-) Dzieci sie bawią i powiem wam jaki dzisiaj tekst usłyszałam od Kamilka..
Kamilek-mama nie masz pampusia
ja- ja nie mam ale ty masz
Kamilek-majtusie moś
Ja-tak
Kamilek -jo nimom majtusiów ( ja nie mam majtusiów)
Wstaje z łóżka a Kamilek sie pyta różowe masz :-)
ja mówie ze nie nato Martynka odpowiada nie różowe tylko czarne :)
a Kamilek pyta ciolne moś (czarne masz)

I tak sie od Kamilka dowiedziałam rano

Malinka oby szybko Ci to poszło :tak: zdrówka dla Antoniego :tak:
Bubka fajnie że już kładziecie ogrzewanie :tak:

Witam w ten słoneczny dzień :-D w końcu jakieś słoneczko wyszło :-) nie dawno wstaliśmy a ja bym jeszcze pospała ;-) właśnie jem śniadanko zaraz głowę pójdę umyć i do sklepu w końcu trzeba pojechać :tak: póki słońce świeci :-)

ogrzewanie polozone ale bedzie podlaczone dopeio w przyszlym roku niestety bo kasy nie ma a ytrzeba jeszcze elektryke rozprowadzic,tynki zrobic,ocieleni,nowe drzwi i okno kupic....ale grunt ze podloga juz jest;)
u mnie tylko 3stopnie na plusie,wieje i cos zaczelo padac. :(

reklama
Do góry