reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Poszłam na łatwiznę :-p:-p:-p:-p:-p
czarne getry do nich doszyłam ogon z czarnej bibuły czarny golf do czarnej opaski doszyłam uszy z tektury czarnej wąsy dorysujemy czarną kredką do oczu i będzie git :cool2::cool2::cool2::cool2:
Wiki śnieg:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jejciu toć to październik :szok::szok::szok:a Kamilek ci coraz fajniej mówi :-D:-D:-D:-D:-D
Beatko do policji powiadasz byc jednak poszła?????? he he i tu i tu max płci przeciwnej :-D:-D:-Dja bym chyba jednak wolała wojsko :-D:-D:-D:-D:-D
MH a ty jeszcze dziś nie u nas ??czy na allegro dalej buszujesz:-D:-D:-D
Kamcia dziękuję za podpowiedź :tak::tak::tak: ale i tak jak próbuję wgrać 5 suwaczek pokazuje mi że za dużo i też na fire foxie próbuję :baffled: a tam tępa jestem do kompa i tyle :cool2:
Lunka są odciski widać że pracujesz :-D:-D:-D:-D jejku ale pobudki wczesne macie :-(ale za to satysfakcja że kasa że do ludzi że praca no wszystko wynagrodzą ;-)
Anabubka jak ty mi kiedyś napiszesz że składałaś silnik w aucie albo że budujesz komin nic absolutnie nic mnie kobieto już przy tobie nie zadziwi :-D:-D
A teraz wam napiszę tłumaczenie mojej Julki dlaczego dopiero dziś mi powiedziała o stroju..
rano godzina 7.05 matka leży szczęśliwa w łóżku ..wreszcie nie musi wstawac o 6.30...tupot małych stóp w przedpokoju......za chwilę łomot większych gir..... łup i coś ciepłeg ląduje w moim łóżku ...za chwile łup i coś zimnego ląduje obok mnie..myślę jezu gdzie ja jestem...za chwilę mamo mamo wypałam ..(znaczy Antoni mamo wyspałem się :-D) mówię a właściwie przebąkuję to super a gdzie byłeś???? mamo Julom citam bake(mamo z Julką czytam bajkę ) za chwilę Julka mamo ty jeszcze śpisz???!!!! Julia a wyglądam jak bym spała!!!!!!!!!!!!!!!!??? Julka- no tak trochę wyglądasz dobra nie ważne wstawaj bo ja mam dużo zajęć dla ciebie od rana !!!
M-jakich zajęć ??(jeszcze lekko nie tomna)
J-no jakich jakich ...dziś jest czwartek no nie???
M-yhyyyyyy
J-no i w czwartek moje kółko teatralne nie....
M-yhyyyyy
J- mamy przedstawienie nie....
M-yhyyyy....
J-dla emerytów i rencistków(dokładnie nie rencistów a rencistków:-))
M-yhyyy .....
J- no i ja jestem kotem co nie????
M-yhyyyyyyyyy....
J-no i muszę mieć przebranie kota jak sama się domyślasz jeszcze go nie mam....
M-yhyyyyyyy...Jaki strój kota!!!!! o czym ty mówisz ???na który czwartek???!!!
J- o teraz to wyglądasz jakbyś nie spała no mówię ci na ten czwartek na dziś nic wielkiego..kot zwykły kot nie per nie królewski zwykły sierściuch..dachowiec..no dla ciebie nic wielkiego wstajesz kawka nitki pomysł i mam przebranie....
M- Julka do cholery dlaczego mówisz mi o tum dopiero dzisiaj dlaczego nie mówiłaś mi wcześniej???!!!???
J- bo po co miałas wiedzieć wcześniej przecież ty jestes genialna i zrobisz to w sekund no rachu ciachu i będzie gotowe:happy2::happy2::happy2::happy2:
M- Julka nie lubię jak tak robisz!!!!
J- no to ty mamusiu pod prysznic i sie obudzisz a ja ci robię kawkę i wszyscy będą szczęśliwi :-D:-D:-D:-D:-D
Tak się moja córka wytłumaczyła dlaczego na ostatnią chwilkę :cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
malinka kochana ta Twoja Julka:rofl: dobrze e tylko kot, bo jakby cos 'trudniejszego' to byś miała problem:-D:-D
no i super że dachowiec a nie królewski:-D:-D:rofl:

Malinka dobrą masz córcię:-D rchu ciachu i po strachu:-p
co do suwaczka to j€ż nie wiem....:-( ja też nie mogłam , a później nagle zamogłam;-) i zaczęłam dodawać:-p
no a teraz to już tylko zmieniam i dodaję i usuwam....

Wiktoria tez słuyszałam ze śnieg dzisiaj padał już .. np w Łodzi:sorry2:

Witam,

Julka rewelacja, ona sobie szczescie w życiu wygada :tak::-D:-D:-D

A ja dzisaj miałam rano chłopa w domu - i wszystko jasne :-D:-D:-D

Na allegro wylicytowałam wczoraj wieczorem płaszczyk, wiele nie dałam, wiec jestem baaaardzo ciekawa jak będzie wyglądał na zywo :sorry2: No ale powinno być ok, bo maja prawie same pozytywy :happy2: poczekamy zobaczymy :sorry2:

PŁASZCZ ZIMOWY OCIEPLANY - SZARY XL / 42 (1273807483) - Aukcje internetowe Allegro

....
Wiktoria tez słuyszałam ze śnieg dzisiaj padał już .. np w Łodzi:sorry2:

W Łodzi nie padał! :no: Tylko deszcz od rana :dry:

Malinka
, Jula jak zwykle powala :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pati, Iwcik, 100 lat kolejnych rocznic! :-)

Dzień dobry! :-)
A tak wpadłam się przywitać! ;-)

A u nas nic ciekawego. Robię porządki w szafach i powoli szykuję się do urodzin Piotrusia. Imprezkę robimy w niedzielę. :tak:

Ach i jeszcze usiłuję zmusić się do dietowania :baffled: Ale coś mi nie idzie :dry::dry::dry:

Wiki no nie gadaj śnieg :szok:
Malinka ta Twoja córka mnie powala :-D i widzisz miała rację, zrobiłaś strój z niczego :-)

Kubek jeszcze śpi, wstanie to na zakupy pojedziemy sobie :tak: rano już mi się nie chciało, bo jak się wzięłam za sprzątanie tak wyszorowałam wszystko :-) M się coś dzisiaj nie odzywa :dry: trudno przecież przeżyję :tak: teraz idę zupkę zagrzać i głowę umyć bo zapomniałam :tak: zajrzę później :-)

hej mamuski!!
ja wlasnie wrócilam z krystianem ze szkoly,zjedlismy obiad i teraz krystian sie bawi a ja z kawka zasiadlam przed bb.:-)m w pracy, dzieci spia,cisza i spokój w domu to lubie.:tak:;-)a co najważniejsze od wczoraj mamy piec i jest super cieplo tak że na krotki rekaw chodze po domu.
słoneczko za oknem swieci ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.pranie mi sie pierze a wczesniejsze jeszcze nie wyprasowane,ale tak mi sie nie:no: chce prasowac ze masakra.:-:)zawstydzona/y:

wiktoria-śnieg:szok::szok::szok: o matko to juz zima co raz to blizej.:wściekła/y:

malinka-kocham twoją julkę za jej teksty.
i miała racje że ty dużo czasu nie potrzebujesz zeby zrobic strój kotka.pomyslowa kochana jestes.

dowikla-gdzie jestes??????:confused:

reklama
Do góry