reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Ja kończę śniadanko :tak: coś mnie głowa znowu zaczyna boleć :dry: zaraz tabsa sobie zapodam i przejdzie :tak: Kuba się bawi i jak na razie mogę posiedzieć :-) za oknem z jednej strony piękne słoneczko a z drugiej samochód do skrobania :-) dobrze że nigdzie nie muszę jechać rano :tak: dzisiaj mam trochę sprzątania a nie chce mi się jak cholera :dry: dobrze że pranie już sobie nastawiłam :tak: dzisiaj na obiad spaghetti więc dużo nie będę miała do gotowania :-) idę wypić herbatkę do końca :tak:

reklama
witam niedzielnie

ale tu pusto :szok::szok::szok:
a ja wam wkleje fotki nowej fryz i mojej maloty:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 290800
dwie piekne piekności:tak::tak::tak:

witam porannie
m w pracy a ja z mlodymi w domku
dzis na szczescie obiad mam gotowy ino warzywa wrzucic do rosołu i bedzie jarzynowa;-):tak:
ja patrze za okno a u nas biało:szok:
nie bojcie sie sniegu nie ma:-p
ale niezly przymrozek musial byc w nocy:tak:
teraz słonko swieci a szron zejsc nie chce nas na balkonie 3 st to przy gruncie pewnie ze 2:tak::tak:
i jak tu ubrac dzieciaczki:confused:
mlodego nie ma problemu ale małą:confused::confused:
pomóżcie;-):tak::tak:

WITAM
Wlasnie zasiadlam z kawką,
Już poodkurzałam, powycierałam kurze, pomyłam gary, teraz czekam az mały się wymeczy, pójdzie spać i bede mogła umyć podłogi:-)

Anka właśnie zapomniałam o tej sałatce! a ona tania i dobra:tak: dzięki!:*

natali ja maksa urodziłam w pazdzierniku i jak bylo tak zimno to do gondoli ubieralam go w cienka bluzę na to kurtkę zimową spodnie, rajstopki i koc na gore:tak: i zimowa czapa:p

MH wspolczuje:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam :-):-)
Weekend był taki piękny że w sobotę z rana zrobiliśmy sobie spontaniczny wypad do ZOO do Warszawy, a ze słoneczko było piękne a ZOO wielgachne to zeszło nam cały dzień i do domu wróciliśmy na godz.21 :tak::tak::tak:
A wczoraj już leniwie i rodzinnie :tak::tak::tak: i tak zeszło że na kompa czasu zabrakło :tak::tak::tak:
A dzisiaj rano dzwonię do przychodni bo przecież wyniki morfologii odbieram no i trzeba by je skonsultować i o godz.7.40 babka mi mówi że już numerków nie ma, noż kur.. mać przecież to paranoja, przychodnia do godz.18 i 5 lekarzu i baba mi mówi że już wszystko zajęte :angry::angry::angry::angry:
No pójdę tam i ich wystrzelam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Witam i ja w ten mega zimny dzien:no:W nocy bylo cos na minusie a z ranca fatalna mgła:no::no:Mlode mi sie pokladaja a w sumie dosyc ladnie pospaly:tak:ja to bym dzisiaj zaspala pierwszy raz do szkoly:szok:
Jak odbiore mlodego to jedziemy w koncu do tego lekarza sportowego:tak::tak::tak:jestem ciekawa ile mi tam zejdzie bo tam nie umawiaja na godz tylko przyjmuja od 14;30 niby do 16 ale jak przyjdzie wiecej ludzi to siedza dluzej:rofl2::crazy:
Na obiad robie gulasz i musze tylko miesko dosmazyc i dodac jakies ogory i cosik tam jeszcze:tak::tak::tak:

ANKA
No widze ze poszaleliscie:tak::tak::tak:

ANABUBKA
Hehe i u Was tez sie dzialo;-):-)Ciekawa jestem ile na minusie bylo dzisiaj w nocy u Ciebie:no:
Kurde z tego co ogladalam pogode to chyba gdzie tam w twojej okolicy zapowiadali juz snieg z deszczem:szok::szok::szok:

ANACONDZIA
Masakra z tym lekarzem:szok::szok::szok:
ja to bym chyba rozstrzelala:wściekła/y:Ja dzwonie,rejestruje sie i jak jest moja lekarka to zawsze jade w ten sam dzien

NATALI
A juz sie wystraszylam ze snieg jest u Ciebie hehe:szok:
Ja Dominika urodzilam pod koneic listopada i wychodzac z Nim na spacery zawsze ubieralam Go cieniej niz siebie sama:tak::tak::tak:Tzn jakas bluzeczka,spioszek i na to kombinezon,ale wtedy bylo zdecydowanie zimniej niz teraz:tak:Przykrywalam Go kocykiem i nigdy mi nie zmarzł i nigdy tez nie chorowal:tak::tak::tak:

Dzień dobry! :-)

Ja tylko przelotem :-p Od rana ogarniam poweekendowy sajgon :-D:-D
Wróciłam do pracy - całą sobotę i pół niedzieli tam spędziłam, a tatuś zajął się szkrabikami, więc możecie sobie wyobrazić jak wygląda nasze mieszkanko :szok::szok::szok::szok::-D

Cieszę się, że wróciłam. Praca daje mi duuużo pozytywnej energii :tak: Aż się lepiej czuję :-)

Nie mam czasu nadrobić, więc po prostu postaram się być na bieżąco :-D

Witam porannie :-)

My dzisaj znowu do lekarza :baffled: Helenka zostaje w domu bo kaszle paskudnie... ja chyba zwarjuję... A już mi się skończyły meble do przestawiania :szok::-D
Moja tez cos dzis kaszle, a kaszlu nie było:baffled:. No i tylko te meble trzymały Cię przy zdrowych zmysłach:-D:confused:Współczuję:-)Ale możesz do mnei wpaść i cos pokombinowac, hehe
Natali ja zawsze dziecko ubieram tak jak siebie, plus czapka, i kocyk. Jak Tobi eciepło to i dziecko nie zmarznie.

Anaconda no weekend spędziliście bajecznie. A co do przychodni-ręce opadają:wściekła/y:

Wpadłąm tylko po przepis na kotleciki ziemniaczane, bo mi pyrek zostało po obiedzie sporo, to na dziś się zje. No i widzę, że powstawały śpioszki:-)
U mnie nei ma słonka, za to mgła jak mleko gęsta

reklama
MH
Do mnie te mozesz wpasc poprzestawiac cos u dziewczynek;-):-)Bo ja wlasnie zamierzam cosik tam zmienic ale najpierw musze zaliczyc IKEA:tak::tak::tak:
No i daj znac po lekarzu

ANACONDZIA
Moj humor tez nie jest za fajny:no:
Zreszta ostatnio zauwazylam ze jestem mega nerwowa:wściekła/y:Wczoraj i w sobote to od rana non stop sie darla tak mnei wkurzaly moje dziec,w sumei to wszystko na mnie tak dzialalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:Chyab musze zaczac brac cosik na uspokojenie bo skoncze w wariatkowie:no::wściekła/y:

Do góry