reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kamica super że wesele się udało :tak: a wymioty przejdą :-)
Witam w niedzielę :-D słoneczko ładnie świeci, ale w nocy przymrozek był :szok: pierwszy tej jesieni :-) Ja w trakcie śniadanka :tak: jeszcze mi został ze wczoraj makaron i ser mniam :-) dzisiaj się wybieram do mamy na obiad :-) niespodziankę jej zrobię :-D zjem i się szykuję w drogę :-) zajrzę jak wrócę :tak:
Wiki dla Twojego M wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!
Bubka dla Twojej córci też najlepsze życzenia z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:tak:;-)

kosze_delikatesowe.jpg

:-):-):-)

159843.jpg

Kamcia witaj.:-)

Miłej niedzieli mamuśki.:tak:

Witam niedzielnie. Ależ mam cudną sobotę za sobą.
Piciu był zaproszony na impreze ( chłopaki z pracy ale został z nami w domciu, wybawiliśy się z młodą, wymęczona poszła spac, a później my wymęczyliśy siebie.

no a o 15 lece do mamy pomoc szykowca na dziejsiejsza impreze

dobrze ze sie dostalas i najwazniejsze ze mala bierzez antybiotyk i ze masz juz termin kontroli:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no ja do pokoju tez mam jeden komplet a do kuchni 2-bo krotka na lato:tak::tak::tak::tak::tak:
a miejsac w szafie i tak nie mam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A co za impreza? Udała sie???
No lekarz fajny, sam nas umówił na piątek, miejsce i godzinę zaklepał, miło, bo nie musiałam latać po rejestracjach, a kolejki:szok:
Miejsc w szafach zawsze bezie nam mało, ale nie powiem, kilka ciuchów każdej jeszcze udało by się upchnąć:-D

Dowikla no jak mogłas zapomnieć o mężu???:-D:-D:-D

wymyśliłam sobie że zrobię nuttelle do słoików i jak na razie tylko jabłka obrałam i już mi się nie chce dalej robić :sorry2:
Oooo, a jak to się robi???

Kamcia zdjęcia nam tu wrzucaj. Fajnie, ze przezyłaś, oczywiscie, ze tęskniłyśmy:rofl2:. No i głosik oddany.

A która to ma imieninki? Bo ja kalendarza nawet nie mam i nic nie wiem:-D:-D:-DTo ta okazja na imprezkę, tak???

No i tyle, młoda układa puzle, mężuś przysnął sobie, to ja na kompa bezkarnie wskoczyłam, jedziemy dziś na cmentarz, bo jutro rocznica śmierci babci. No i ładna pogoda, słonko, niebo czyste, zimno, ale mam nadzieję,że na dole chociaz nie wieje, hehe.

Witam i ja
Za oknem swieci pikene sloneczko ale podejrzewam ze jest zimno bo w nocy bylo 0 stopni:szok::szok::szok:
Ja dopiero wstala z potwornym bolem glowy:no:Wczoraj przyjechala do mnie znajoma z dzieciakami i sobie troszke popiffkowalysmy hehe:tak::tak:A ze ja bardzo dawno nie pilam to mialam lekka lufe:-);-)No ale bylo fajnie:tak::tak::tak:Gorzej bylo jak sie polozylam i mialam helikopter w glowie i jak mialam rano wstac:rofl2::cool:
Zaraz zrobie jakies zarelko bo jestem juz glodna:tak::tak::tak:
Pozniej najprawdopodobniej przyjedzie moj brat,wiec trzeba sie ogarnac:tak::tak::tak:
A we wtorek przylatuje M na tydzien:tak:Dominik jeszcze nic nie wie,dowie sie dopiero we wtorek po szkole jak Go zobaczy

Kamica super że wesele się udało :tak: a wymioty przejdą :-)
Witam w niedzielę :-D słoneczko ładnie świeci, ale w nocy przymrozek był :szok: pierwszy tej jesieni :-) Ja w trakcie śniadanka :tak: jeszcze mi został ze wczoraj makaron i ser mniam :-) dzisiaj się wybieram do mamy na obiad :-) niespodziankę jej zrobię :-D zjem i się szykuję w drogę :-) zajrzę jak wrócę :tak:
dołaczam sie do życzeń:tak::tak::tak:

witam porannie rosolek wstawiony m odsypia a ja z czarkim
mloda spi ale za pewne sie zaraz obudzi:sorry:
mlody wlasnie mi robi kanapki z klockow z dzemem pomidorowym:-D:-D:-D:-D
wczoraj posiedzielismy
czarek zrobil furore wsrod chlopaków
lenka rownie wielka jak sie obudzila
wogole nami nie byli zainteresowani tylko dziecmi:-D:-D:-D
a jeden kolega koniecznie chcial wszystko wiedziec o porodzie:-D
i byl bardzo zdumiony ze ja juz dwa przezylam:-D
oj wesolo bylo pozniej troche sprzatania bylo bo dorwali sie w kuchni do baniek mydlanych a wiecie jak to po % ale co tam niech sie bawia:-D:-D:-D
przynajmniej sie rozwerwalismy troche:tak::tak::tak:
pozniej chcieli jeszcze m na sale wyciagnac ale wiem ze jakby poszedl to nie wrocilby predko:sorry:

elloo

Witam niedzielnie i dolaczam sie do zyczonek:-)

My wczoraj bylismy na urodzinkach. Popoludniu polozylam Lali na godzinke spac. Impreska udana nasmialam sie jak glupia:-D Fajne towarzystwo:tak: Byla kobieta z Bytomia wiec blisko mnie bo do Zor rzut beretem.Taki temat zalapalysmy ze szok:-D Smiechu, tanca i swietnej zabawy bylo mnostwo Wrocilismy jakos po 1:rofl2:
Dzis pobudka o 10:30
Laura oglada Princese Lilifee moj wlasnie wstal a kuzynka nadal spi:-D

Iwcik pochwal sie wloskami
Kamcia witamy i na jakies zdjecia czekamy. A kolorki to sie mnie tyczyly a nie Natalineczki:-D
Anabuba dali jej lody ale jakos nie bardzo chciala je jesc:baffled:
Dowikla czyzby kac?:rofl2:
Lunka no to super ze maz zostal i tak cudnie spedziliscie czas:-)
Beata ja tez lubnie makaron z serem i do tego jogurt mniammmmm Kurcze a juz tak dawno nie jadlam ze koniecznie musze zrobic
Lidka a wez no te ekipe opier... co Ci bedza sie ociagac niech sie biotra konkretnie za robote a nie leniu****a

dziewczyny ratujcie:rofl:
potrzebuje prepis na jakas tanią sałatę najlepiej jakąś z makaronem,sytą zeby mi sie goscie najedli, bo bez kasy jestem:baffled:

reklama
Lunka przepis wyślę Ci na priv :tak:
Dowikla fajnie że M będzie w domu chociaż na tydzień :-) dzieci się ucieszą :-D
Iwcik fryzurka piękna :tak: ale ta Twoja córcia drobna :-)
Ania Natali fajnie że z gośćmi się pośmialiście :-D nie ma to jak takie spotkanko :-)

No i my już w domku :tak: przynajmniej trochę posiedziałam a babcia z dziadkiem się pobawili z Kubkiem :tak: jutro chyba znowu pojadę ale po południu bo ma być wyprzedaż w inter marche bo remont będą robić :-) ale chyba już mało będzie po południu ale nie zaszkodzi sprawdzić :-D Kuba baję ogląda a ja zaraz się biorę za jabłka bo od wczoraj nie ruszone w garu czekają :-p zajrzę wieczorem :-)

Do góry