reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

alo
Lunka Asereje!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co to znaczy tzn nie pamietam ale Weronika ma ostatnio hopla na punkcie tej pisoenki.b czesto Paulina na niej tanczy:-D:-D:-D:-D:-D

no i nabiłam dzis kilometrow oj nabiłam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to ja mówilam ranow stałam ogarnełam się,wstawiłam zupke.mała polezała jakos do 9 ,ale iostanie minuty oglladała juz bajke:-)takładnie mnie prosiła to ja wyjęłam z wieżnia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pozniej prae pierdól i dawaj biegiem do szkoły.po drodze paczke wysłac.jkaims cudem po dwozke połwoe wlazlo:tak::tak::tak:
no i spowortem ze szkoly.bylysmy w domu 12.30 jakos.dziewczyny zjadły,Paulina lekce odrobiła i trezba bylo sie zberac ma basen.
wiec przed 14 wyjechałsymy-rowerami tym razem.u nas rekawiczki to juz codziennosc:-)
Paulina na basen pojechała,ja z mała na zakupy,pozniej do domu,w piecu palic bo zimno mimo słonca.pozmywac itd i przed 17 znów pod szkołe po Pauline.wrócisłysmy,dzieciom gofry zrobiłam,zmywanie i inne takie tam.
no i jakso do wieczora zleciało na takich pierdółkach
w miedzy czasie na wspolnej obejrzalam:-D

a wczoraj jak swoejgo ochraniłam to tak sie biedak przejął mojego gadnia ze jak tylko wrócił z pracy to sie przebral i od razu poszedl drzewo ciac:szok::szok::szok::szok:
nawet nic nie jadl,dopeiro jak wroicl do domu:szok::szok::szok::szok::szok:
widac cos zdziałao:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

MH zdrówka dla Was :tak:
Bubka właśnie też wczoraj na to patrzyłam i chyba to zamówię :tak:
Iwcik super że się wyspałaś :-)
)

Paulina ma taka gre i jest fajna.
moge wam jeszcze pare tytułów podrzucic jak chcecie bo Paulina takich gier róznuch ma tone

Ale ze mnie ciapa...dopiero znalazłam ten wątek :zawstydzona/y:też jestem "domową" mamą i lubię to gdyby nie fakt, że czasem czuję się przytłoczona i nic mi się nie chce

witamy nowa domówke:-D

h
Anabubka ty jak powiesz małej że ma leżeć i nie wstawac to ona poleży??????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok:jak nic do mrozów Antka pakuje jak go wykształcisz odpowiednio to mi go odeślesz :-D:-D:-D
D

hmmm no polezy jak sie na nia delikatnie wydre:-D:-D:-D:-D:-D
noi przeciez mówie ze ja hetera jestem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam nową mamuśkę :-D

Dziewczyny wiecie że w naszym pudełku wygraliśmy 2000zł dla Ani :tak:

o to super!

:-):-):-)
tak sobie podczytuję i ciężko się będzie "wkręcić" bo widzę że Wy tu wszystkie zżyte jak nic...no ale popróbuję

wrecisz sie kobieto wkrecisz:-)
napisz cos wiecej o sobie

czesc dziewczyny...
oj dawno mnie nie było ......ale pewnie nie zuważyłście:)//////
u nas zimno jak chol*ra,wieje ale za to słonko swieci i z tej okazji ju zdrugie pranko się kreci.....sama znowu jak palec.D wraca w piątek ale potem znowu jedzie...bu.........pod koniec miesiąca sie przeprowadzamy do wiekszego mieszkania juz sie doczekac nie moge....:).....aa kupilam w koncu ta chuste dla Julka i musze powiedziec ze mialam obawy ze bedzie mu cos nie pasic a dziecie me na spacerkach w chuscie zasypia:):).....ja w weekend w szkole bylam,masa nauki jest..angielski i polski.....szok......a nie chce mi sie za to wogole zabierac.....
)

witaj spowrotem
sama bym chetnie do szkoly poszla
skoro do stolicy mam całkiem niedaleko to moze sie zamienimy na jeden zjazd co?:-):-):-):-):-):-):-)

K
Ad 3.- Oj kochana, dosteję na głowe, raz sprzątam aż pot po plecach ciurkiem leci, do rana, a raz siedze, patrze na sterte ciuchów w koszu do prasowania i mam je głęboko ...no... Albo np od 4 dni brwi podchodze sobie wyregulowac, no i nie mogę. No bo po co, skoro i tak z dupą w domu. I ta niechęć, niemoc. No i co z tego, ze w domu tyle czasu? I motywuję sie , ze dl amęża, tylko, ze maż wraca wieczorem do domu i ledwo na oczy patrzy, wychodzi jak jeszcze spimy... Oj dostaje na głowę. I jak pomyślę z emoznabym cos zarobic tym czasem a nie można....

kochana widac ze masz za blisko do przedszkola albo masz za jesne brwi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no bo ja tak do nog swoich podchodze ale ze spodnie nosze to nie widac ze jak u sarenki:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a nie wiesz co z czasemz robic?
a pomysłalas moze o jakiejs szkole co?u nas jest CKU tam sa rozne szkoly policealne dla doroslych i licea itp.mozna i wieczorowo i zaocznie.
u ans sie placi grosze za komitet i tyle,ale mozna pisac o umozenie
wez cos pomysl.przydazda Ci sie dodatkowe kwalifikacje:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a caly regal juz posprztalas?:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witam ...zła jak osa i wku....na na maxa.

Wkurzyłam się na maxa dziś jak jechałam do fundacji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupiłam Nilkowi kamizelkę i dałam napis Fundacja pomocna ręka a z drugiej strony teraz pracuję.

Wchodzę z psem do autobusu a facet o kaganiec się czepia.
To ja grzebię w torbie i szukam ,a ten mnie z autobusu wyrzuca :szok::szok::szok::szok:
Tłumaczę facetowi,że się spieszę do fundacji ,bo dzieciaki na terapię czekają.
A ten do mnie z tekstem.
No i właśnie dlatego założy pani temu psu kaganiec ,bo nie wiadomo z kim pracuje i nie wiadomo jak się zachowuje. :szok::szok::szok:
(

no ja jestem za tym zeby psy w kagancu byly,szczegolnie w autobusach czy pociagach.mimo ze wiem ze labrador jest niegrozny ale w koncu to tylko pies.
no ale facet mogl to inaczej rozegrac-powiedziec zebys zalozyla mu kaganiec i poczekac spokojnie na Cieie.pol minuty by nikogo nie zbawilo.
ale coz....

no dobra
nadrobilam to spadam spac bo jakas padnieta jestem
tzn najpierw ide do lazienki doprowadzic sie do porzadku to mi sie pewnie do polnocy zejdzie:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a tak na mile zkaonczenie dnia popatrzecie sobie

YouTube - KROSNY - Feel - Zabij mnie smiechem POLSAT LIVE

dobranoc

reklama
Witam
Mi juz ręce opadły, nie iwem co robić. Młoda a wieczór taka zakatarzona, zasmarkana, ze szok. nawet nosa wydmuchac nie mogła, taki czop. I temp podwyższona. I co? 3 dni w przdszkolu i znów przerwa? Ja już nei iwem co robić....Dałam jej lipomal, calcium, witC, na noc paracetamol, zeby się chociaz wyspała. I takw nocy przysżła do nas spac... Ależ się nakręciła. I tak od 1 nie śpie, tera zjuż nawet mi isę nie chce.
I wiem od czego-z mojej winy. Poczuła isę lepiej, to ściagnęłam pampka na noc. Wczoraj w nocy zsikała się i przyszła do nas nad ranem przemarznięta jak nei wiem co. Musiałą się rozkopać. No i wyszło co wyszło. A mogłam z tymi pampuchami ją zostawić. Trudno, zime bedzie trzeba na nich przejechac i od wiosny znów zacząć odpampkowanie...

Dowikla-ciasto gruszkowe-zapomnialam, ze cos tak pysznego istnieje, hehe. No i zakupy udane, a wilekie gratki dla Dominika!

As brak mi słów normalnie. Ja tez jetsem za kagańcem, bo JA psa nie znam mam prawo się go bać, ale ludzie - z takimi tekstami?! Z taka arogancją?! Nie iwem, pewnie zdzieliłabym go po mordzie znając siebie i oczywiście po wszytkim się popłakała z nerwów jak znam siebie. Ech... no az mi ciśnnienie podskoczyło!
A biedny Kubuś? Jak go to musiało dotknąć, ze z takim tekstem do gścia poleciał!

boshe As współczuje......rzeczywiscie debil jeden...taki hardy bo kobiete mu na drodze staneła.......a jak by z tyłu banda gówniarzy chlała to by z kabiny nosa niewyściubił...eh.....życie....szkoda biednego Kubulka ze jeszcze sie nasłuchał......
Dokładnie!!!!! na normalnych ludzi to się nie boją powiesić, ale niech wejdzie karczycho bez biletu , banda hip hopów roznosi autobus to cichosza, bo można w ryj dostać!

a nie wiesz co z czasemz robic?
a pomysłalas moze o jakiejs szkole co?u nas jest CKU tam sa rozne szkoly policealne dla doroslych i licea itp.mozna i wieczorowo i zaocznie.
u ans sie placi grosze za komitet i tyle,ale mozna pisac o umozenie
wez cos pomysl.przydazda Ci sie dodatkowe kwalifikacje:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a caly regal juz posprztalas?:-p:-p:-p:-p:-p:-p

YouTube - KROSNY - Feel - Zabij mnie smiechem POLSAT LIVE
Widzisz, nawet nie myślałam o szkole, bo miałam zamiar szybciutko do pracy iść-nadal mam taki zamiar, chęci przynajmniej, plan, ale co z tego wyjdzie? A zacząć szkołę dla zabicia czasu to bez sensu, bo jak pojde do pracy, to nie bedzi eprzebacz, nie skończę. Nie mam szans.
Ale jedziesz po tym chłopie:-D:-D:-DAż się jeść boi:-D:-D:-D
Kabaret fajny, ni ewiedziąłam:-)

Witam :-):-):-)
U nas z rana było -1st.C - szok :szok::szok: Chyba zima idzie wielkimi krokami :tak::tak::tak:
Wczoraj popołudniu teściowa przyjechała więc już na kompa czasu zabrakło ale za to dała Mai 240zł więc na zimową wyprawkę jest jak znalazł :tak::tak::tak:
Luna to że małą ci choruje to normalne przecież do przedszkola poszła, musisz się z tym liczyć że więcej w domu będzie niż w placówce :tak::tak::tak:
As kultura polska nie zna granic, brak słów na tego kierowce, normalnie nóż się w kieszeni otwiera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dowikla widzisz jakiego masz zdolnego synia :tak::tak::tak:
Natalineczka oby Lence całkiem już ten katarek minął :tak::tak::tak:
Anabuba ty nasz robokopie ;-);-);-) a chłopa to sobie wytresowałaś :-D:-D:-D:-D
Malinka aż się boję jak to będzie jak moja zacznie dorastać :szok::szok::szok:
Joanna jak to się mówi po znajomości to i praca się znajdzie tam gdzie jej nie potrzeba :crazy::crazy::crazy:

U nas z rana było -1st.C - szok :szok::szok: Chyba zima idzie wielkimi krokami :tak:
Luna to że małą ci choruje to normalne przecież do przedszkola poszła, musisz się z tym liczyć że więcej w domu będzie niż w placówce :tak::tak::tak:
Oj tak, idzie idzie, poniedzieli ponoć ma śnieg z deszczem zaszczycić Polskę:sorry:
Ech...chyba masz rację, ale i tak uważam, ze sama zawiniłam:-(

Witam :tak: ja przy śniadanku Kuba sobie ogląda rock your baby :-D M w połowie drogi dopiero :sorry: co się dziwić jak starem jadą :-) muszę iść do sklepu a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry: nie wyspałam się dzisiaj bo Kuba się rozwalał na łóżku jak nie wiem :tak: idę dokończyć śniadanko i trzeba iść do sklepu :-)
Witam nową mamuśkę :-)
Luna a Ty co tak wcześnie dzisiaj :szok: ja o tej na drugi bok się przekręcałam :-D zdrówka dla Małej :tak:

reklama
muszę iść do sklepu a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry: nie wyspałam się dzisiaj bo Kuba się rozwalał na łóżku jak nie wiem :tak:
Luna a Ty co tak wcześnie dzisiaj :szok: ja o tej na drugi bok się przekręcałam :-D zdrówka dla Małej :tak:
Też musze wybyć chociaz po chleb, a nie chce mi sie pieruńsko, hehe. No nie pospałam dziś, bo jak Twój Kubuś tak moja Witusia rozwalała się jak nie wiem. O 5 rano poszła do siebie a mnie isę już spac odechciało:cool:

Do góry