Anabuba
czarownica mroźnego lądu
alo
Lunka Asereje!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co to znaczy tzn nie pamietam ale Weronika ma ostatnio hopla na punkcie tej pisoenki.b czesto Paulina na niej tanczy
no i nabiłam dzis kilometrow oj nabiłam
no to ja mówilam ranow stałam ogarnełam się,wstawiłam zupke.mała polezała jakos do 9 ,ale iostanie minuty oglladała juz bajke:-)takładnie mnie prosiła to ja wyjęłam z wieżnia
pozniej prae pierdól i dawaj biegiem do szkoły.po drodze paczke wysłac.jkaims cudem po dwozke połwoe wlazlo
no i spowortem ze szkoly.bylysmy w domu 12.30 jakos.dziewczyny zjadły,Paulina lekce odrobiła i trezba bylo sie zberac ma basen.
wiec przed 14 wyjechałsymy-rowerami tym razem.u nas rekawiczki to juz codziennosc:-)
Paulina na basen pojechała,ja z mała na zakupy,pozniej do domu,w piecu palic bo zimno mimo słonca.pozmywac itd i przed 17 znów pod szkołe po Pauline.wrócisłysmy,dzieciom gofry zrobiłam,zmywanie i inne takie tam.
no i jakso do wieczora zleciało na takich pierdółkach
w miedzy czasie na wspolnej obejrzalam
a wczoraj jak swoejgo ochraniłam to tak sie biedak przejął mojego gadnia ze jak tylko wrócił z pracy to sie przebral i od razu poszedl drzewo ciac
nawet nic nie jadl,dopeiro jak wroicl do domu
widac cos zdziałao
Paulina ma taka gre i jest fajna.
moge wam jeszcze pare tytułów podrzucic jak chcecie bo Paulina takich gier róznuch ma tone
witamy nowa domówke
hmmm no polezy jak sie na nia delikatnie wydre
noi przeciez mówie ze ja hetera jestem
o to super!
wrecisz sie kobieto wkrecisz:-)
napisz cos wiecej o sobie
witaj spowrotem
sama bym chetnie do szkoly poszla
skoro do stolicy mam całkiem niedaleko to moze sie zamienimy na jeden zjazd co?:-):-):-):-):-):-):-)
kochana widac ze masz za blisko do przedszkola albo masz za jesne brwi
no bo ja tak do nog swoich podchodze ale ze spodnie nosze to nie widac ze jak u sarenki
a nie wiesz co z czasemz robic?
a pomysłalas moze o jakiejs szkole co?u nas jest CKU tam sa rozne szkoly policealne dla doroslych i licea itp.mozna i wieczorowo i zaocznie.
u ans sie placi grosze za komitet i tyle,ale mozna pisac o umozenie
wez cos pomysl.przydazda Ci sie dodatkowe kwalifikacje
a caly regal juz posprztalas?
no ja jestem za tym zeby psy w kagancu byly,szczegolnie w autobusach czy pociagach.mimo ze wiem ze labrador jest niegrozny ale w koncu to tylko pies.
no ale facet mogl to inaczej rozegrac-powiedziec zebys zalozyla mu kaganiec i poczekac spokojnie na Cieie.pol minuty by nikogo nie zbawilo.
ale coz....
no dobra
nadrobilam to spadam spac bo jakas padnieta jestem
tzn najpierw ide do lazienki doprowadzic sie do porzadku to mi sie pewnie do polnocy zejdzie
a tak na mile zkaonczenie dnia popatrzecie sobie
YouTube - KROSNY - Feel - Zabij mnie smiechem POLSAT LIVE
dobranoc
Lunka Asereje!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co to znaczy tzn nie pamietam ale Weronika ma ostatnio hopla na punkcie tej pisoenki.b czesto Paulina na niej tanczy
no i nabiłam dzis kilometrow oj nabiłam
no to ja mówilam ranow stałam ogarnełam się,wstawiłam zupke.mała polezała jakos do 9 ,ale iostanie minuty oglladała juz bajke:-)takładnie mnie prosiła to ja wyjęłam z wieżnia
pozniej prae pierdól i dawaj biegiem do szkoły.po drodze paczke wysłac.jkaims cudem po dwozke połwoe wlazlo
no i spowortem ze szkoly.bylysmy w domu 12.30 jakos.dziewczyny zjadły,Paulina lekce odrobiła i trezba bylo sie zberac ma basen.
wiec przed 14 wyjechałsymy-rowerami tym razem.u nas rekawiczki to juz codziennosc:-)
Paulina na basen pojechała,ja z mała na zakupy,pozniej do domu,w piecu palic bo zimno mimo słonca.pozmywac itd i przed 17 znów pod szkołe po Pauline.wrócisłysmy,dzieciom gofry zrobiłam,zmywanie i inne takie tam.
no i jakso do wieczora zleciało na takich pierdółkach
w miedzy czasie na wspolnej obejrzalam
a wczoraj jak swoejgo ochraniłam to tak sie biedak przejął mojego gadnia ze jak tylko wrócił z pracy to sie przebral i od razu poszedl drzewo ciac
nawet nic nie jadl,dopeiro jak wroicl do domu
widac cos zdziałao
MH zdrówka dla Was
Bubka właśnie też wczoraj na to patrzyłam i chyba to zamówię
Iwcik super że się wyspałaś :-)
)
Paulina ma taka gre i jest fajna.
moge wam jeszcze pare tytułów podrzucic jak chcecie bo Paulina takich gier róznuch ma tone
Ale ze mnie ciapa...dopiero znalazłam ten wątek też jestem "domową" mamą i lubię to gdyby nie fakt, że czasem czuję się przytłoczona i nic mi się nie chce
witamy nowa domówke
h
Anabubka ty jak powiesz małej że ma leżeć i nie wstawac to ona poleży??????????????????????jak nic do mrozów Antka pakuje jak go wykształcisz odpowiednio to mi go odeślesz
D
hmmm no polezy jak sie na nia delikatnie wydre
noi przeciez mówie ze ja hetera jestem
Witam nową mamuśkę
Dziewczyny wiecie że w naszym pudełku wygraliśmy 2000zł dla Ani
o to super!
:-):-):-)
tak sobie podczytuję i ciężko się będzie "wkręcić" bo widzę że Wy tu wszystkie zżyte jak nic...no ale popróbuję
wrecisz sie kobieto wkrecisz:-)
napisz cos wiecej o sobie
czesc dziewczyny...
oj dawno mnie nie było ......ale pewnie nie zuważyłście//////
u nas zimno jak chol*ra,wieje ale za to słonko swieci i z tej okazji ju zdrugie pranko się kreci.....sama znowu jak palec.D wraca w piątek ale potem znowu jedzie...bu.........pod koniec miesiąca sie przeprowadzamy do wiekszego mieszkania juz sie doczekac nie moge.........aa kupilam w koncu ta chuste dla Julka i musze powiedziec ze mialam obawy ze bedzie mu cos nie pasic a dziecie me na spacerkach w chuscie zasypia.....ja w weekend w szkole bylam,masa nauki jest..angielski i polski.....szok......a nie chce mi sie za to wogole zabierac.....
)
witaj spowrotem
sama bym chetnie do szkoly poszla
skoro do stolicy mam całkiem niedaleko to moze sie zamienimy na jeden zjazd co?:-):-):-):-):-):-):-)
K
Ad 3.- Oj kochana, dosteję na głowe, raz sprzątam aż pot po plecach ciurkiem leci, do rana, a raz siedze, patrze na sterte ciuchów w koszu do prasowania i mam je głęboko ...no... Albo np od 4 dni brwi podchodze sobie wyregulowac, no i nie mogę. No bo po co, skoro i tak z dupą w domu. I ta niechęć, niemoc. No i co z tego, ze w domu tyle czasu? I motywuję sie , ze dl amęża, tylko, ze maż wraca wieczorem do domu i ledwo na oczy patrzy, wychodzi jak jeszcze spimy... Oj dostaje na głowę. I jak pomyślę z emoznabym cos zarobic tym czasem a nie można....
kochana widac ze masz za blisko do przedszkola albo masz za jesne brwi
no bo ja tak do nog swoich podchodze ale ze spodnie nosze to nie widac ze jak u sarenki
a nie wiesz co z czasemz robic?
a pomysłalas moze o jakiejs szkole co?u nas jest CKU tam sa rozne szkoly policealne dla doroslych i licea itp.mozna i wieczorowo i zaocznie.
u ans sie placi grosze za komitet i tyle,ale mozna pisac o umozenie
wez cos pomysl.przydazda Ci sie dodatkowe kwalifikacje
a caly regal juz posprztalas?
Witam ...zła jak osa i wku....na na maxa.
Wkurzyłam się na maxa dziś jak jechałam do fundacji
Kupiłam Nilkowi kamizelkę i dałam napis Fundacja pomocna ręka a z drugiej strony teraz pracuję.
Wchodzę z psem do autobusu a facet o kaganiec się czepia.
To ja grzebię w torbie i szukam ,a ten mnie z autobusu wyrzuca
Tłumaczę facetowi,że się spieszę do fundacji ,bo dzieciaki na terapię czekają.
A ten do mnie z tekstem.
No i właśnie dlatego założy pani temu psu kaganiec ,bo nie wiadomo z kim pracuje i nie wiadomo jak się zachowuje.
(
no ja jestem za tym zeby psy w kagancu byly,szczegolnie w autobusach czy pociagach.mimo ze wiem ze labrador jest niegrozny ale w koncu to tylko pies.
no ale facet mogl to inaczej rozegrac-powiedziec zebys zalozyla mu kaganiec i poczekac spokojnie na Cieie.pol minuty by nikogo nie zbawilo.
ale coz....
no dobra
nadrobilam to spadam spac bo jakas padnieta jestem
tzn najpierw ide do lazienki doprowadzic sie do porzadku to mi sie pewnie do polnocy zejdzie
a tak na mile zkaonczenie dnia popatrzecie sobie
YouTube - KROSNY - Feel - Zabij mnie smiechem POLSAT LIVE
dobranoc