reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Natasza witaj i się wkręcaj, my tu pozytywnie do nowych mamusiek nastawione :-p:-p
Malinka bo nasza Anabubka to jak super niania - każdego do pionu ustawi ;-);-)
Ja też za porządki się biorę i tak z doskoku będę :tak::tak::-p:-p

Witam nową mamuśkę :-D

Dziewczyny wiecie że w naszym pudełku wygraliśmy 2000zł dla Ani :tak:

Witam również nową mamę.
Tak Beatko wiemy ,wiemy.
Super,że ta nogroda będzie dla niej.

Dziewczynki znacie tę stronkę?
Ja nieraz młodemu tam zabawki zamawiam ,bo drewniane ,więc niezniszczalne i sporo jest edukacyjnych.
Polecam puzzle drewniane 3D .
Niedrogie i super zabawa. :-D

Zabawki drewniane - MaxiZabawa - Strona główna

Tutaj są puzzelki.
Zabawki drewniane - MaxiZabawa - Puzzle

Fajne te puzzle...chrześniak mojego małża uwielbia puzzle więc może mamy już zarys prezentu na Gwiazdkę :-) Jeszcze tylko dla starszego który toleruje tylko Bionicle i Ben 10 i z głowy :-/

Ale ze mnie ciapa...dopiero znalazłam ten wątek :zawstydzona/y:też jestem "domową" mamą i lubię to gdyby nie fakt, że czasem czuję się przytłoczona i nic mi się nie chce
witamy ;-):tak::tak::tak:
Witam nową mamuśkę :-D

Dziewczyny wiecie że w naszym pudełku wygraliśmy 2000zł dla Ani :tak:
super wlasnie mialam patrzec jak tam ale juz nie musze:tak:

lidka śliczny ten pierscionek:tak::tak::tak:

Iwcik ja tez tak chce!!!
chociaz nie jest najgorzej ;-);-)

witam z rana mlody bawi sie autkami mala wlasnie poszla spac
no chyba juz zasnela:eek:
zaraz sie za chalupe trza wziasc i jakis obiad upichcic ino jaki:eek:
nie wiem moze jakas zupe zrobie:eek:
ino jakie mi wolno jesc:eek:
kurcze wszystko po carku pozapominalam:sorry::-D:-D
normalnie czuje sie jakby to moje pierwsze bylo:-D:-D

...

nastepna nalac???????????????????????????
...

Nie biiiiiiijjjjj! :szok::szok::szok::szok:

Witam z rana.

Iwcik zazdroszcze wyspania :tak: Ja maiałam dzisaj pobudkę znowu przed 6 :no:

Szpitala w domu ciąg dlaszy, jeszcze mi się chłop rozkłada do tego :eek:

Ojjj! Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę! :tak:

...
Madziula Myszunia no kochane co z wami no:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
...

Ano widzisz, tak jakoś weny brak! :zawstydzona/y:

Idę na jakiś spacer, bo dzieci mi się już chyba nudzą :eek:

Pozdrawiam wszystkie mamusie! :-)

czesc mamuski!!!

witam sie i ja z wami w srodowy słoneczny ale zimny dzien.
moje dzieci poszły spac,krystian w szkole,m w pracy a ja glowe umyłam i z tortem zasiadlam przed bb.:tak:
tak sie zastanawiam co dzis na obiad zrobic i brak pomyslu.........:eek::sorry:
musze sie wziasc za prasowanie ale mi sie nie:no: chce.
jeszcze dzis na 15 mam fryziera a na 17 umówiona jestem z kuzynka na ploteczki.;-)

milego dnia dziewczynki!!!!!:-)

mh-duzo zdrowia dla was
a chlop chory to gorszy niż dziecko

wiktoria-ale mi smaka zrobilas na te gołąbki:-p
ale strasznie dużo roboty przy nich wiedz dzis ich nie zrobie.

iwicik-to sobie pospałas.:tak:
co tam kochana u Ciebie??????

czesc dziewczyny...
oj dawno mnie nie było ......ale pewnie nie zuważyłście:)//////
u nas zimno jak chol*ra,wieje ale za to słonko swieci i z tej okazji ju zdrugie pranko się kreci.....sama znowu jak palec.D wraca w piątek ale potem znowu jedzie...bu.........pod koniec miesiąca sie przeprowadzamy do wiekszego mieszkania juz sie doczekac nie moge....:).....aa kupilam w koncu ta chuste dla Julka i musze powiedziec ze mialam obawy ze bedzie mu cos nie pasic a dziecie me na spacerkach w chuscie zasypia:):).....ja w weekend w szkole bylam,masa nauki jest..angielski i polski.....szok......a nie chce mi sie za to wogole zabierac.....

Lidka-kochana przepraszam ze tak pózno ale najszczersze życzonka urodzinowe śle:)wszystkiego naj naj...śliczny pierscionek....
mój z prezentami tez ostrożny..kwiaty i owszem zdarza mu sie bez okazji a prezenty takie rzeczowe to ja mówie co chce a on kupuje.....teraz na tapecie sa Emu ...a ze niedługo urodzinki sa to na prezent beda....

Malinka-ale Adam wam daje popalic....ojeju.....mam nadzieje ze ten bunt jakos szybko mu przejdzie i sie wszystko unormuje......a mój darus też poleży jak mu każe.....pół minuty...:/......

Mh-z Piaseczna na Prage całe tony zdrowia przesyłam:)

no i o...tak to jest jak sie nie pisze na okrągło i człowiek nie wie co i komu by tu jeszcze odpisac.....aaaa

Natalia-jak córczka..daje pospac?????mój juz całą nocke potrafi przespac:))))nie ma kolek????a na obiadek może krupniczek????albo walnij jakies pulpeciki....z ryżem:)))a wczesniej cos wyczytalam ze mala miala katerek....ja używam sterimaru no i fridą odciągalam....
ach i juz wiem co młodemu bylo...nie skaza bialkowa tylko zwykłe uczulenie na rumianek.....:)przestalam podawac i znów mam śliczne dziecie:)

Wiktoria-boshe gołąbki:)mniam......smacznego zycze ja uwielbiam:))))

czas na drugą kawke:))))

reklama
Natalia-jak córczka..daje pospac?????mój juz całą nocke potrafi przespac:))))nie ma kolek????a na obiadek może krupniczek????albo walnij jakies pulpeciki....z ryżem:)))a wczesniej cos wyczytalam ze mala miala katerek....ja używam sterimaru no i fridą odciągalam....
ach i juz wiem co młodemu bylo...nie skaza bialkowa tylko zwykłe uczulenie na rumianek.....:)przestalam podawac i znów mam śliczne dziecie:)
)

witaj spowrotem:-):-)
mala zaczyna juz sie przestawiac w nocy budzi sie na cyca tylko i raz sobie poogladac swiat tak na godzinke :-D:-D
ale nie jest zle:no:
kolek dzieki Bogu nie ma i mam nadzieje ze miec nie bedzie:no:
katarek ma nadal ale sterimar i frida i jakos schodzi juz :tak:
i kaslac zaczyna :tak:
a od jutra zaczynamy werandowanie:tak::tak:
jesli w niedziele bedzie ladnie to wyjdziemy na pierwszy spacerek:tak:
tyko m mi musi kola napompowac:sorry:
super ze juz wiesz co to za uczulenie:tak::tak:
i dzidzia juz zdrowa:tak:

a ja teraz spadam papa do pozniej;-);-)

Do góry