reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dieki dziewczynki za komplementy :tak:

Malinka, moja zato spi do tej pory :no: nie wiem co będzie dzisiaj się działo wieczorem :no:

Helenka z przedszkola zadowolona :tak: Jutro też chętnie pójdzie :tak:

A co do zimna w mieszkaniu, to u mnie jeszcze ciepło :sorry2: jeszcze, ale ja z tych co mogą sobie piec odpalić :-p

A Anabubka wpadła do mnie wczoraj na cisto ze śliwkami, a dzisiaj pewnie moknie maszerując przez Mrozy... Ja z przedszkola wróciłam przemoknięta brrr

Wipiłam 3 kawke i cały czas mi się oczka kleją :baffled:

A szukam jakiejś kanapy albo narożnika z funkcją spania, ale jakoś mi ciężko wybrać :baffled:

reklama
MH dawaj linki doradzimy:tak::tak::tak::tak:
My będziemy musieli kupić niedługo Antoniemu jakiś tapczanik:tak:ale z racji że miejsca mało to będzie to pewnie jednoosobowa sofka albo fotel rozkładany taki co by w dzień złożyć i mieć miejsce...ale ja się na tym zupełnie nie znam :no::no::no:

MH,Lidka,Malinka-super ze dzieciaczki tak ochoczo zareagowały na poczatek roku szkolnego....

MH-tort wyglada przepysznie...

moje dzis w domu wariuja...Julek wali sobie 15 min drzemy a pomiędzy kwęczy....eh....siły brak...a gdzie to do konca dnia

Ostatnia edycja:
MH mi sie najbardziej podoba 1 i 9 :tak::tak::tak::tak::tak::tak: nie lubię sof kanap czy jak je tam zwał bez boków :no: ale to kwestia gustu przeciez i wiadomo warto wybrać taki materiał który łatwo sie czści bo to przy dzieciach podstawa :-D:-Dkochana a patrzyłaś na stronach ikei???????????? oni czasami maja świetne sofy :tak:

hej laski

no widac ze rok szkolny sie zaczał babeczki maja wiecej czasu i klikaja na bb :tak::tak::tak: fajnie jest co czytac ja poczytalam ale nie dam rady odpisac ale pamietam ze pati obchodziła urodzinki wiec wszytskiego najlepszego kochana .

Ja rano byłam z Maksiem w szkole na rozpoczeciu i powiem wam ze mój syn jest zadowolony pani fajna i jak to moje dziecko doczekac sie szkoły nie móg wiec dzisiaj jak poszedl to był w siódmym niebie i chciał nawet plecak brac :-) jutro zaczyna o 8 lekcje i maja do 12,35 i po lekcjach bedzie jeszcze chodził na obiady wiec odbiera:-)c go ze szkoły bede ok 13 ....dla maksa to za szybko bo on chce do 15 tak jak przedszkole:-D:-D:-Da tak sie nie da:-):-):-)

a na 12,30 byłam z Lenka na wizycie u pediatry i musze wam napisac ze Lenka wazy juz 3550:-):-):-):-) a ja myslałam ze bedzie duzo mniej ważyc :tak::tak: suoer jestem zadowolona ze tak ładnie przybiera na wadze , serduszko i cała reszta tez jest ok , na 16 wrzesnia mamy szczepienie a na 7 pazdziernika mamy usg bioderek wiec terminy juz ustalone :-):-):-)

Matko u mnie tez zimno i jestem w dobrej sytuacji bo moge isc i w centralnym zapalic bo zamarzne z a chwile wiec ide palic

a Malinka no tak to jest ze siostra wyjechała i mój chłop nie miał z kim pic ale to dobrze ze jeszcze ze dwa dni i mój chłop z siostra by mieli juz chyba fioletowe nosy od tego nadmiaru alkoholu :-D:-D:-D dobrze ze wrócil juz do pracy wiec teraz organizm sie troche zregeneruje :-):-):-)

Pozdrawiam was wszystkie:tak::tak::tak:

Sofy z ikea podobają mi się, ale takie za 3 tys :-D:-D:-D

No właśnie te boczki, z boczkami chyba bardziej elegancko wygląda :baffled:

Mamaola, mówisz, że materiał kiepski :/ A jaki się dobrze czyści ??

Ostatnia edycja:
mh-mi sie podoba 1,2,5,9:tak:
tylko pytanie mam gdzie ta kanape chcesz miec?i w jakim kolorze?

malinka-ja mam u krystiana oprucz łóżka do spania to własnie taki fotel jedno-osobowy rozkładany i jest swietny:tak:.wiele miejsca nie zajmuje i jest praktyczny.wiec cos takiego moge Ci polecic dla antosia.

moje dzieci juz wstaly i teraz szaleja w pokoju.m zakupil im klocki i na chwile maja zajecie.a krystek cały czas mi mówi ze juz sie nie moze jutra doczekac bo tak chce isc do szkoly.:szok:ciekawa jestem czy za pare tygodni też bedzie mial taka chec chodzenia do szkoly.

reklama
Do góry