no tak fryzurka zrobiona, ale nie u fryzjera - sama robilam i siedzialam w lazience godzine czasu...patrysia super wygladałaś, widze, że jednak fryzurka zrobiona
ps. suwaczki jakoś Ci się nie zgadzają
a jaki suwaczek mi sie nie zgadza wszystkie sa idealne
dzieki, mmmmm jak patrze na ten tort to mi slinka cieknie - jaki smak??
mala slodka i ta boska suknia no padam...
jednym slowem imprezka udana
a co do kanapy to podoba mi ise ta KANAPA JAZZ i NAROZNIK SPACE
no to fajnie jak Krystek sie juz zadomowilhej mamuski!!!
witam sie i ja.u nas pogoda poprostu masakryczna,dosłownie jesien za oknem.zimno,wieje,pada-szkoda słów.:-(
a wiec tak.......ja na nogach od 7 na godz.10 rozpoczecie roku szkolnego u krystianka,moj synek bardzo zadowolony,juz sie zapoznał z 2 chlopcami i jak on mi powiedział "już mam przyjaciól"wychowawczyni bardzo faja kobieta widac ze ma podejscie do dzieci.sala odnowiona,super zabawki i wystrój.codzienie ma na godzine 8 do 13 wiec mi to bardzo odpowiada.mam nadzieje ze bedzie z checią chodził do szkoly.
a ja teraz mam chwilke dla siebie bo dzieci spia,m na zakupach a krystian puzzle układa.zaraz zjemy obiad tylko m wruci dzis mam placki ziemniaczane z pieczarkami.
patrysia-super zdiecia.
a ty i niunia sliczne jestescie.
heh a o kolezankach nie wspomnial
dziekuje za komplement ;-)
hahaha tak myslalam ze ktoras o to zapyta,Lidkuś a widzisz tak się martwiłaś a twój syn już ma przyjaciół :-):-):-):-)
Meduska a co sie nie zgadza w Patrysi suwaczkach bo zgłupiałam
Justa ja też bazuję na ogórkach i na dniach serwuję ogórkową zazdroszczę tego ciepełka w mieszkaniu bo u mnie brrrrrrr
Natali jak się czujesz na chwilke przed godziną 0???????????????
Pati wyglądaliście bosko pytanie nr 1 małż to trochę zmęczony po tym weselu co???pytanie nr 2 co tak Sewi partnerką poniewiera?
MH jak Helenka w przedszkolu????? zdjęcia boskie a Julka moja oczywiście zachwycona srebrnymi pantofelkami tzn dokładnie cytując"mama ale ona księżniczkowa i te KSIĘŻYCOWE pantofelki no cudo"super tort jak był tak smaczny jak smacznie wygląda to boski bo wizualnie bardzo ładny
Toni spał dziś 40 minut więc teraz jest no ale coraz bliżej nocy co nie dzieciaki spakowane na jutro do szkoły Julka to przeżywa strasznie t szkołę te obowiązki odrabianie lekcji sacer z tornistrem...a Adam standartow spojrzał na plan wrzucił co trzeba do plecaka i tyle......
A gdzie nasz biedronkowy najeźdźca Anabubka???nic nie pisze dziś????Kochana znów szkolne spacery co?????????????
wiec tak ... ze moj m nie mogl sobie wypic na weselu zrobilismy sobie imprezke po
a po dwa to Sewi z nia tancowali i jak skakali to Ola - kuzynka sewiego sie przewrocila wiec Sewiemu juz sie znudzilo ze ona tak dlugo sie podnosi wiec chyba poczul sie znudzony i poszedl szukac kolejnej panny a ganial za taka Francisska 2 latka miala przyjechali z Niemiec :-)
No i tak jesesmy po obiedzie napadlo mnine na robienie pierogow ruskich ae takich troche oszukanych - m to sie chyba nawet nie zjarzyl
mala zrobila mi w domku mega odjazd, normalnie zaczela ryczec jakby skads spadla albo jakby ja ktos trzasnal a bylam przy niej i nic jej sie nie stalo, no uspokajalam ja chyba z pol godz
teraz spi a m poszedl z Sewim na chwile do tesciow
mnie czeka jeszcze sprzatanie tej kuchni eeeeeee nie chce mi sieeeeeeee
no i prasowanie o jejj
malina moze wpadniesz na kawke ;-);-);-)
Ostatnia edycja: