reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As-całe szczescie ze Twojemu Darkowi nic sie nie stało...ale Darki wychodzą obronną reką z takich opresji,mój też Darek i tez mial bliskie spotkanie ze śmieciarą jemu nic a auto do kasacji...a znaki na drodze..eh szkoda słow....

Natalineczka-jeju podeślij swojego synka do mnie,bo mój sie do pracy garnie strasznie,pomaga mamie jak szalony ale zabawki to potrafi tylko rozwalac....:)

Justa-dzieki:)

a ja wyciągnelam z zamrażki lody i połowy już nie ma...taka jestem....dzieci spią chwila oddechu...

reklama
As dobre że Darkowi nic się nie stalo:tak:

Justa i inne dziewczyy, które moga sobie napalić w piecu
- zazrdroszcze, u nas zimno jak cholercia a raczejnie zapowiada się żeby się zbierali do grzania:baffled:

ja spałam dziś w dresie M też.. Maks śpi w bodziaku i welurowym pajacu.... przykryty po szyję....

Luna pamiętasz ten brązowy płaszczyk sztruksowy który chcialam sprzedac jakies ponad pol roku temu? może teraz byłby dobry na Twoją córcie?

Witam wrześniowo :happy::happy::happy::happy:
kochane wrzesień szkoła:-):-):-):-)Jesienią zawsze zaczyna się szkoła a w knajpach zaczyna się picie........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As kurcze co jest...cholera nie dobrze....całe szczęście że ten z góry czuwał nad nim :tak:
Mamaola wszystkiego najlepszego z okazji 11 rocznicy ślubu miłości miłości i jeszcze raz miłości:tak:
Natalineczka rudy jami ..mi się zawsze rude dziewczyny podobały;-) takie ogniste jeszcze jak mają piegi to...gdybym była facetem to mój ideał :-D
Lunka długo jak na pierwszy raz ale kochana jej tam czas leci szybko pomyśl że się świetnie bawi :tak:poranki mogą być jakiś czas ciężkie i płaczliwe ale potem będzie super:tak:
MH nie ma to jak całe lato pobudka o 6 a jak trzeba rano wstać to zaspałaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Liduś kochana będzie dobrze 0 jest super :tak::tak::tak::tak::tak::tak:Krystian będzie zadowolony:tak::tak::tak:
Myszunia super że dzieci maja lepszy humor:tak::tak:a naleśniki kurcze ale mi ochoty narobiłaś na naleśniory chyba jutro zrobię :tak::tak::tak::tak:
tyle zapamiętałam :zawstydzona/y:
Moja Julka obudziła mnie o 5:szok::szok::szok::szok:z płaczem czemu ja śpię jak trzeba iść do szkoły:szok::szok: rozpoczęcie szkoły zaliczone mamusia jak zwykle ze łzami w oczach :zawstydzona/y: jakoś tak szybko mi te dzieci rosną...za szybko.....
Adam cały tydzień prócz piątków ma do szkoły na okolice 10 do 16.45 :baffled::baffled:mało fajne Julka pon-śro na 8 do południa ale czwaretk na 13,30 do 16.45 piątek na 12.35 do 15.55:baffled:zimą to masakra :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Co do Adama to u niego wszystko się wyostrzyło odkąd jego tata zamieszkał ze swoją dziewczyną...nie wiem ile w nim emocji wiem że sami nie dajemy rady więc potrzebujemy pomocy......
A Dowiklus jak Dominik w szkole?????????????
Myszunia dla mnie to popatrz mama........zasłużyłam na kawę owiedz że tak a jak z ciastem to wsiadam w pociąg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
złapałam po drodze gumę w wózku i na flaku musiałam rowadzić na tylnim kółku ze śpiącym Antkiem mówię wam rozkosz:baffled::baffled::baffled:

As-całe szczescie ze Twojemu Darkowi nic sie nie stało...ale Darki wychodzą obronną reką z takich opresji,mój też Darek i tez mial bliskie spotkanie ze śmieciarą jemu nic a auto do kasacji...a znaki na drodze..eh szkoda słow....

Natalineczka-jeju podeślij swojego synka do mnie,bo mój sie do pracy garnie strasznie,pomaga mamie jak szalony ale zabawki to potrafi tylko rozwalac....:)

Justa-dzieki:)

a ja wyciągnelam z zamrażki lody i połowy już nie ma...taka jestem....dzieci spią chwila oddechu...
mój tez Darek i jak mielismy wypadek ten autobusem to jak nigdy zapiął pasy, ja zawsze naciskam na to jak cholera i dzieki Bogu w koncu poskutkowało bo nie wiem co by bylo jak by nie zapial a najbardziej jego strona skasowana byla drzwi nie mogl otworzyc:no::no::no:
niedlugo 3 rocznica :-D:-D:-D:-D:-D

Natalineczka rudy jami ..mi się zawsze rude dziewczyny podobały;-) takie ogniste jeszcze jak mają piegi to...gdybym była facetem to mój ideał :-D

Moja Julka obudziła mnie o 5:szok::szok::szok::szok:z płaczem czemu ja śpię jak trzeba iść do szkoły:szok::szok: rozpoczęcie szkoły zaliczone mamusia jak zwykle ze łzami w oczach :zawstydzona/y: jakoś tak szybko mi te dzieci rosną...za szybko.....
Adam cały tydzień prócz piątków ma do szkoły na okolice 10 do 16.45 :baffled::baffled:mało fajne Julka pon-śro na 8 do południa ale czwaretk na 13,30 do 16.45 piątek na 12.35 do 15.55:baffled:zimą to masakra :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Co do Adama to u niego wszystko się wyostrzyło odkąd jego tata zamieszkał ze swoją dziewczyną...nie wiem ile w nim emocji wiem że sami nie dajemy rady więc potrzebujemy pomocy......
A Dowiklus jak Dominik w szkole?????????????
Myszunia dla mnie to popatrz mama........zasłużyłam na kawę owiedz że tak a jak z ciastem to wsiadam w pociąg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
złapałam po drodze gumę w wózku i na flaku musiałam rowadzić na tylnim kółku ze śpiącym Antkiem mówię wam rozkosz:baffled::baffled::baffled:
malinka to tak jak ja tez zawsze chcialam miec piegi blada cere rude wlosy i zielone oczy:tak::tak::tak:
ino zielone oczy mam:-D:-D:-D
no i jak sobie rude wlosy zrobie to bede miec:-D

malinuś no to rzeczywiście małemu potrzebny psycholog.
Ale u was rozbierznośc z tymi godzinami. U nas standardowo dzieciaczki mają na 8 a wychodzą po 4 czy 5 godzinach. Tak więc od ok . 12 znowu będę miała wesoło w domku.:-)

medeuska i to jest właśnie najgorsze w mieszkaniu w bloku. :baffled::baffled: Tak sobie napaliłam , że śmigamy prawie , że na golaska. :rofl2:

As no to kamień z serca, że D. wyszedł cały i zdrowy. :tak: Auta szkoda, ale życie najważniejsze.

mamaola ,ależ proszę bardzo. :-);-)

Pomysł na obiad zrodził się w rezultacie sam. Do wczorajszego pozostałego sosu dorobiłam placków ziemniaczanych i na zupkę nastawiłam, ogórkową, w końcu u nas ogórków a ogórków w różnej postaci.:-p:-D:-D:-D

witam poranie babencje
wszystkie do szkół powyruszały za pociechami
a od jutra ruch na bb pewnie wzmozony;-):-D:-D:-D
łoj to bedzie nadrabiania:tak::tak::tak:
ale fajnie jak sie wejdzie i jest co poczytac

poczytalam troszke i co pamietam:

As matko jedyna dobrze ze D sie nic nie stało
malinka kurcze z tym Twoim Adaskiem, moze on coś przeżył na wakacjach co nie chce ci powiedziec i teraz tak przezywa?
myszunia wspolczuje dzieciaczkow wczoraj rzeczywiscie urwanie glowy, no ale plusy sa:tak::tak::tak:
no i ktoraś to jeszcze fryzurke sobie zrobiła i sie nie pochwaliła:angry::-D:-D:-D:-D
wklejac foteczki raptusiem:tak::tak:
ja czekam na moja wyplate i spadam do fryzjera sie zafarbowac tak mysle ze na rudo i troszke podciac wloski:tak::tak:
no chyba ze nie zdaze:sorry2:

wczoraj u gina
wszystko ok mowi ze szyjka nie ruszona:sorry2:
nawet sie nie szykuje wiec znajac zycie bede czekac az do października i jeszcze na wywolanie pojde:sorry2:
serduszko w porzadku mala glowa w dół no i trzeba czekac teraz nastepna wizyta za 2 tyg:tak::tak:

czarek od rana jeczy chodzi i psoci mi juz mam dosc nieraz juz sie na niego wydarlam:crazy:

ok trza sie za porzadki wziasc

a dziopki macie jakis dobry sposob na muszki?
kurde nie wiem z czego ale mam ich tyle w kuchni ze szok, i po calym mieszkaniu lataja:crazy:
no to fajnie jak wizyta u gina ok, kochana nim sie obejrzysz to juz bedzie po :-D
Myszunia stawiam jak Lunka na Popatrz mamo .
Tylko to mi do głowy przyszło od razu jak tylko przeczytałam.:-D:-D:-D

Dobrze,że jest dobrze,a resztą się nie przejmuj.;-):tak::-D:-D

Fajnie,że z małą wszystko w porządku.
Polecam płytki Globol lub Bros i żadnego robactwa w kuchni nie ma.;-):-):-)

Strasznie późno jak na pierwszy dzień ten odbiór ,ale co przedszkole to zwyczaj.:-p:happy::rofl2:

My właśnie wróciliśmy ze szkoły.
Po drodze poszłam jeszcze do rodziców i do sklepu zajrzałam.

Mały na dzień dobry cyrk urządził.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dowiedział się,że nie będzie oddzielnej sali dla nich trzech tylko razem mają z całą klasą zajęcia i.... próbował uciec nam ze szkoły.:szok::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj chyba znów początek będzie ciężki.:-:)-:)-:)baffled:
Dyrektorka znów stanęła na wysokości zadania i zorganizowała kącik na końcu sali praktycznie ze względu na Kubusia.:-):-):-)
Znajdzie się tam namiot jakiś z Ikea ,żeby miał gdzie się wyciszyć ,kocyk,materacyk i podusia,żeby mógł poleżeć na przerwach, do tego stolik z ulubionymi zabawkami,kredkami i takimi pierdółkami ,których młody będzie potrzebował.:tak::-)
Poza tym Kubuś nie będzie wychodził na przerwy ,żeby się nie nakręcał hałasem ,tylko ten czas będzie właśnie spędzał w swoim kąciku.
No w szoku jestem normalnie.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Do tego zmieniła nauczycielkę od angielskiego na taką ,która ma doświadczenie w pracy z dziećmi autystycznymi.:szok::-D:-D

Ja jestem zadowolona ,a Kuba?
To się okaże.:tak:;-):baffled::baffled::-):-)

Co do Darka.
Najechał na niego Tir z naczepą.
Wedle prawa i przepisów to jego wina :sorry2::sorry2::sorry2:,ale wg oznaczeń na drodze to wina ustawiających znaki "roboty drogowe":szok::szok::szok:.

Policjanci powiedzieli,że niech się cieszy ,że żyje ,bo mogło być nieciekawie.:baffled::baffled::baffled:

Jemu kompletnie nic nie jest.:tak::-):-)
wystrzeliły 2 kurtyny i poduszka .:tak::-):-)
Auto no cóż ...rzecz nabyta ... od strony kierowcy tylne drzwi i tył były wypukłe a są wklęsłe :szok::-D:-D:-D.
Trzeba robić na warsztacie i tyle.

Tirowi prawie nic-jedna ryska na zderzaku.:szok::szok::szok::nerd::baffled::baffled::baffled:
bardzo dobry pomysl z tym kacikiem dla niego, no rewelka i jeszcze ta nauczycielka z angla - zobaczymy co Kubus na to...
a jeszcze raz sie powtorze - dobrze ze Darkowi nic sienei stalo...
As dobre że Darkowi nic się nie stalo:tak:

Justa i inne dziewczyy, które moga sobie napalić w piecu- zazrdroszcze, u nas zimno jak cholercia a raczejnie zapowiada się żeby się zbierali do grzania:baffled:

ja spałam dziś w dresie M też.. Maks śpi w bodziaku i welurowym pajacu.... przykryty po szyję....

Luna pamiętasz ten brązowy płaszczyk sztruksowy który chcialam sprzedac jakies ponad pol roku temu? może teraz byłby dobry na Twoją córcie?
u nas w domu tez mrozy ... brr az sie z lozka nie chce3 wstawac :sorry2::no:

kochane zdjecia:

P8280188.jpgP8280222.jpgP8280219.jpgP8280199.jpg

w kolejnosci:
1. ja z niki
2. ja z m ale juz w domku po weselu
3. niki spi a muza gra
4. sewi i kuzynka ola - tancowali

hej mamuski!!!
witam sie i ja.u nas pogoda poprostu masakryczna,dosłownie jesien za oknem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.zimno,wieje,pada-szkoda słów.:-(
a wiec tak.......ja na nogach od 7 na godz.10 rozpoczecie roku szkolnego u krystianka,moj synek bardzo zadowolony:tak:,juz sie zapoznał z 2 chlopcami i jak on mi powiedział "już mam przyjaciól":-Dwychowawczyni bardzo faja kobieta widac ze ma podejscie do dzieci.sala odnowiona,super zabawki i wystrój.codzienie ma na godzine 8 do 13 wiec mi to bardzo odpowiada:tak:.mam nadzieje ze bedzie z checią chodził do szkoly.

a ja teraz mam chwilke dla siebie bo dzieci spia,m na zakupach a krystian puzzle układa.zaraz zjemy obiad tylko m wruci dzis mam placki ziemniaczane z pieczarkami.:-p

patrysia-super zdiecia.:tak:
a ty i niunia sliczne jestescie.

dowikla-czekamy na zdiecie nowej fryzurki.
i jak tam dominik w szkole?podoba mu sie?

natalineczka-kochana a na kiedy ty masz termin?

myszunia-ja też stawiam na popatrz mamo.:tak:

as-na szczescie m sie nic nie stało
ale nerwow nie zazdroszcze.:no::-(
a kubus poradzi sobie.:tak:

mh-sliczny tort.:tak:
anika jest słodka.

luna-koniecznie daj znac jak wikusia po przedszkolu.

agnes-jak oliwka?
podobało jej sie w przedszkolu?nie bylo płaczu?

reklama
Lidkuś a widzisz tak się martwiłaś a twój syn już ma przyjaciół :-):-):-):-)
Meduska a co sie nie zgadza w Patrysi suwaczkach bo zgłupiałam :szok:
Justa ja też bazuję na ogórkach i na dniach serwuję ogórkową :-D:-D:-D zazdroszczę tego ciepełka w mieszkaniu bo u mnie brrrrrrr:sorry2:
Natali jak się czujesz na chwilke przed godziną 0???????????????
Pati wyglądaliście bosko pytanie nr 1 małż to trochę zmęczony po tym weselu co???:-Dpytanie nr 2 co tak Sewi partnerką poniewiera?:-D:-D:-D:-D
MH jak Helenka w przedszkolu????? zdjęcia boskie a Julka moja oczywiście zachwycona srebrnymi pantofelkami tzn dokładnie cytując"mama ale ona księżniczkowa i te KSIĘŻYCOWE pantofelki no cudo":-D:-D:-Dsuper tort jak był tak smaczny jak smacznie wygląda to boski bo wizualnie bardzo ładny :tak::tak::tak::tak:
Toni spał dziś 40 minut więc teraz jest:crazy::crazy::crazy::crazy: no ale coraz bliżej nocy co nie :-D:-D:-D:-Ddzieciaki spakowane na jutro do szkoły Julka to przeżywa strasznie t szkołę te obowiązki odrabianie lekcji sacer z tornistrem...a Adam standartow spojrzał na plan wrzucił co trzeba do plecaka i tyle......
A gdzie nasz biedronkowy najeźdźca Anabubka???nic nie pisze dziś????Kochana znów szkolne spacery co?????????????

Do góry