reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As a co się dokładnie stało? :szok: Dobrze że M nic nie jest :tak: szkoda auta :-(

Witam wieczornie :tak: M się kąpie, Kuba szaleje a ja jem kolacyjkę :tak: jutro na bilans się wybieram więc nie zajrzę przez cały dzień bo potem jeszcze zakupy, jeszcze siostrze dać zakupy na torta i zejdzie cały dzień :sorry2: miałam coś jeszcze napisać ale z głodu zapomniałam :-p jeszcze raz dzięki za życzonka :-D do juterka dziekuszki ;-)

reklama
Cholera jasna, As, czy Wy ściagacie ne siebie te nieszczęścia? No ciągle cos sę za Wami wlecze... Dobrez, że Jemu nic sie nie stało. Auto rzecz nabyta, choć wiadomo, szkoda...

Jutro dzieciaczki do szkół i przedszkoli, to mamauski poszły spac, zeby rano wstać, hehe. Chyba pójdę w wasze slady hihihi. Choć spać mi się nie chce...

Oj ja też składam najszczersze życzenia dla naszych świętujących.:tak::-D:-D
Całkiem zapomniałam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Beatko nie wiem dokładnie co się stało.
Nie chciał nic przez tel powiedzieć...

Lunka ja już sama nie wiem.
Za nami jakieś fatum normalnie stoi....

hejka.

Ja tylko na chwilkę.

As kurcze co to za nieszczęścia sie za Wami ciągną????

Oliwka juz spi.ciekawe czy rano chętnie bedzie wstawać,musze ja o 6.00 obudzić bo po 7.15 trzeba wyjść z domu.
boje się tego jutrzejszego dnia,oby obyło się bez płaczu.
rzeczy do przedszkola spakowane,wszystko przygotowane.

a pogoda to szkoda gadać ,zimno jak cholera się zrobiło,dziś bylo tylko 12C masakra jakaś a w nocy ma byc tylko 8C.w górach spadł śnieg stąd tak zimno.ja nie chcę jeszzce zimy :no::no::no::no: to za wcześnie zdecydowanie :tak::tak::tak::tak:

jutro musze jechac do zusu ale mi się nie chce ale jak mus to mus.

As o matko jedyna :szok::szok::szok: dobrze że nic mu się nie stało :tak:
Aga nie martw się będzie dobrze :tak:

Witam z rana :tak: zimno jest ale słoneczko świeci :tak: M dzisiaj ma jakiś występ musztry nie wiem gdzie :sorry2: mam tylko nadzieję że wróci na czas :tak: ja jem śniadanko i zaraz będzie trzeba się szykować do żar. Ale najpierw po siostrę pod zieloną górę muszę jechać :tak: dzisiaj będę miała dzień jeżdżenia :-D do później Dziewuszki :-)

Witam z ranca
Masakra-ta godzina a ja juz nie spie i do tego na 9 idziemy na rozpoczecie roku:szok:Do dziewczynek przyjedzie niedlugo siora bo One jeszcze spia:tak::tak::tak:ja zaraz zmykam sie umyc,zrobic jakis maly make-up i trzeba bedzie cosik zjesc:tak::tak::tak:Wczoraj bylam u fryzjera ze soba i z mlodym :-)ja sobie fajnie wycieniowalam wloski i lekko obcielam a Dominik byl obcinany ale juz nie na łyso:tak::tak::tak:
Pogoda na szczescie w miare fajna bo nawet czesto swieci sloneczko i w sumie zapowiadali na dzisiaj 20 stopni:tak::tak::tak::tak:

Siora wystawila mi ze swojego konta kilka ciuszkow na allegro:-)
podaje linka gdyby ktoras byla zainteresowana;-):-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

As-matko kochana,dobrze ze męzowi nic sie nie stało...

wiatm z rana
dzis mi dzieciaczki dały pospac az do 8 za to D wyruszal a drogę i trzeba sie było porzegnać.....:)obiad mam z wczoraj,posprzatane jest...wiec dzis dzień leniuchowania...szkoda ze pogoda do kitu,bo leje cały czas i znowu w domu przesiedzimy...

reklama
Cześć dziewczyny! :-)

Poczytałam trochę i zaraz będę uciekać, bo Piotrusiowi naleśniki obiecałam. Dziś już mi dzieci tak nie skrzypią, więc i ja humor mam lepszy :-D

No to zrobię konkurs! Dla zwyciężczyni duuuuuża kawa ;-)

Piotruś powiedział dziś do mnie "popaśń mamo" Co to znaczy??? :-)

hej
Ale tu u was ruch :szok:
nie nadrobilam tego co napisałyscie:dry: heh
...

Tu zawsze duży ruch jest. Trzeba się do tego przyzwyczaić :-D

...
Myszunia skarbie pomyśl jaka ta złość u twoich "aniołków" jest kreatywna....Zuzia ze złości nauczyła się stać sama:-D:-D:-D:-D:-Da Piotruś już wie że lepiej jej nie gryź bo potem trzeba siedzieć samemu a to mało fajne:-D:-D:-D:-Dkochana ja mam czasami takie dni że oni sie wzajemnie tłuką skarżą na siebie pyskują kłócą obrażają itd i mam zamiar wtedy się zamknąć w skorupce i nie wychodzić dopóki nie będą dorośli na swoim :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-Dale po tem mi przechodzi i walczę z tym z różnym efektem:sorry2::sorry2::sorry2:
aktualnie poszukuje poradni psychologicznej dla dzieci na nfz w której termin nie jest na luty 2011 , której psycholog jest w miarę ok(czytaj ma dobre opinie) bo wiemy że sami sobie z Adamem nie damy rady a on sam ze sobą powoli też nie daje rady:-:)-:)-:)-(ostatnio ze złości zesikał się w łóżko wcześniej niby przypadkiem...swoje wypłakałam w końcu mama Pietruszkowa i Pietruszka każde na swój sposób i każde osobna dało kopa do działania i sie pozbierałam i teraz działam :tak:

Malinka, kochanie ty moje, ty zawsze wiesz co mi napisać, żeby się cieplej na serduszku zrobiło :-)
A z Adasiem to rzeczywiście nieciekawa sytuacja. :no: Rozumiem, że nie radzi sobie z emocjami. A potrafi wam się wygadać? Bo jak dziecko wyrzuca z siebie wszystko to czuje się lepiej. Tylko sprawdź na pewno opinie, bo jeśli chodzi o psychologów to jestem przewrażliwiona. Jedna taka mojego wuja zapędziła do grobu :wściekła/y: Zamiast leczyć głęboką depresję, stwierdziła, że jest alkoholikiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

...
powiem wam mamuski ze mam stracha(bardziej niż mój syn)przed pójsciem do 0.boje sie jak on sobie poradzi,czy sie mu spodoba,jaka bedzie pani itd........pamietam ze takie same miałam obawy jak poszedł do przedszkola i nie potrzebnie bo super sie czul w przedszkolu i bardzo mu sie podobało:tak:.mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie.:-)

...

Lidka, to chyba zawsze tak jest, że rodzice bardziej wszystko przeżywają niż dzieci. :-D Trzymaj się dzielnie, synuś na pewno sobie poradzi! :tak:

...
Oliwka juz spi.ciekawe czy rano chętnie bedzie wstawać,musze ja o 6.00 obudzić bo po 7.15 trzeba wyjść z domu.
boje się tego jutrzejszego dnia,oby obyło się bez płaczu.
rzeczy do przedszkola spakowane,wszystko przygotowane.
....

No to daj znać jak tam mała przedszkolaczka! :-)

Darek miał bliskie spotkanie z TIRem :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ooooo matko jedyna :szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry